بازار آریا

آخرين مطالب

معامله‌گران چه زمانی تغییر استراتژی می‌دهند؟

بورس در انتظار نتیجه مذاکرات گزارش ویژه

بورس در انتظار نتیجه مذاکرات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رفتار بورس بازان در معاملات امروز حاکی از یک نکته مهم بود: آنها در انتظار مشخص ­شدن نتایج قطعی مذاکرات هستند تا مسیر آینده خود را براساس آن تنظیم کنند. ازاین‌رو معاملات بورس تهران پس از یک روز جذاب که با فوران تقاضا همراه بود؛ در آخرین روز هفته با عرضه صفوف خرید در بسیاری از نمادهای معاملاتی مواجه شد.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، معاملات بورس تهران در آخرین روز از هفته با تداوم رشد نماگرهای سهامی پیگیری شد. در معاملات امروز، شاخص کل 0.87 درصد بر ارتفاع خود افزود و به سطح 2 میلیون و 830 هزار واحدی رسید. شاخص هم‌­وزن نیز با رشد اندک 0.02 درصدی همراه شد و به سطح 818 هزار واحدی رسید. برخلاف دو نماگر اصلی بازار سهام، شاخص کل فرابورس با افت همراه شد و مجددا کانال 25 هزار واحدی را از دست داد.
رکورد ارزش معاملات در یک ماه اخیر
در معاملات امروز بورس تهران، ارزش معاملات خرد بازار سهام که شامل سهام، حق­ تقدم و صندوق‌های سهامی می‌­شود ؛ رقم 10 هزار و 509 میلیارد تومان را ثبت کرد. از 14 اسفند سال گذشته که ارزش معاملات خرد در کانال 11 هزار میلیارد تومان قرار گرفته بود؛ این متغیر موفق به عبور از سطح 10 هزار میلیارد تومان نشده بود اما سرانجام در معاملات امروز با ثبت بالاترین مقدار ارزش معاملات در یک ماه گذشته، مجددا ارزش معاملات به سطوح بالاتر از 10 همت بازگشت.
استقبال از بزرگان در روز خروج پول
در معاملات امروز، 520 میلیارد تومان پول حقیقی از گردونه معاملات سهام، حق تقدم و صندوق­‌های سهامی خارج شد. عرضه­ شدن صفوف خرید در بسیاری از نمادهای معاملاتی سبب شد که بخشی از حقیقی‌­ها از متن معاملات خارج شوند و سهام تحت تملک خود را به سرمایه­‌گذاران حقوقی بازار واگذار کنند. 132 میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌­های اهرمی خارج شد و پنجاه شرکت بزرگ بازار نیز با ورود پول 405 میلیارد تومانی همراه شدند. ورود پول به سهام بزرگ و شاخص ­ساز بازار در روزی که کلیت بازار با خروج پول حقیقی همراه شده است، نشان می‌­دهد در معاملات امروز فشار عرضه در حوالی سهام کوچک و باارزش بازار پایین بوده است.
بازارها در انتظار مذاکرات
در آغاز معاملات سال 1404 در بازار آزاد، نرخ دلار برای اولین بار توانست از محدوده 100 هزار تومان عبور کند. هفتم مرداد 97 بود که دلار برای اولین بار توانست از محدوده 10 هزار تومان عبور کند و حال در روزهای ابتدای سال 1404 و بعد از 7 سال، قیمت اسکناس آمریکایی در بازار آزاد 10 برابر شده است. با رسیدن دلار آزاد به ارقام بیش از 100 هزار تومان برخی از تحلیلگران ارزی معتقد بودند که نرخ‌­های مذکور به دلیل حجم پایین معاملات و قرار داشتن در تعطیلات نوروزی از صحت و قطعیت کافی برخوردار نیست و برای کشف نرخ‌­های جدید در بازار آزاد باید منتظر معاملات پس از تعطیلات نیمه نخست فروردین ماند. بعد از تعطیلات هم تغییر خاصی در اوضاع ایجاد نشد و دلار، معاملات 18 فروردین را با قیمت 105 هزار و 800 تومان به پایان رساند. شامگاه هجدهم فروردین اخباری در فضای مجازی و رسانه‌­های رسمی و غیررسمی مخابره شد مبنی بر این که دور جدید مذاکرات جدی ایران و آمریکا در راه است؛ این اخبار بلافاصله توسط برخی مقامات ایران تایید شد. بعد از مخابره این اخبار، در بازار ارز، طلا و سکه فشار فروش ایجاد شد و نخستین واکنش­ به این خبر توسط تتر صورت گرفت که در شب هجده فروردین با افت قابل ­توجه چند کانالی همراه شد. معاملات روز 19 فروردین دلار آزاد با سقوط آزاد آغاز شد و دلار معاملات صبح این روز را در کانال 98 هزار تومان شروع کرد که افت 7 کانالی را در قیمت دلار نسبت به شب قبل نشان می­‌داد. اگر چه در ادامه دلار در بازار آزاد با افزایش همراه شد و معاملات روز 19 فروردین را در حوالی 100 هزار تومان به پایان رساند؛ اما خبر شروع مذاکرات جدی میان ایران و آمریکا در عمان به حدی اثرگذار بود که سبب شد دلار در این روز افت 5.6 درصدی را به ثبت برساند. بیش از دو سال از روزی که دلار در مقیاس روزانه افتی بیش از این مقدار تجربه کرده بود می­‌گذرد؛ آخرین باری که اسکناس آمریکایی در یک روز بیش از این میزان افت کرده بود، به بیستم اسفند 1401 بازمی‌­گردد که در آن روز نرخ ارز در بازار آزاد از محدوده 49 هزار و 800 تومان تا سطح 43 هزار و 900 تومان کاهش پیدا کرد که معادل افت 11.8 درصدی بود. دلار در معاملات امروز نیز در محدوده 100 هزار تومان مورد معامله قرار گرفت و روند پرشتابی را نداشت. به نظر می­‌رسد همه بازارهای دارایی اعم از بورس، ارز، طلا و سکه منتظر مشخص ­شدن نتیجه مذاکرات هستند.

بازار آریا

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290081/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیز زنجان برای تحقق یک میلیارد دلار صادرات در سال جاری

نشانه‌هایی از تپش قلب که باید جدی گرفته شود

چرا احساس تنهایی می‌کنیم؟

رئیس جمهور آمریکا: تعرفه‌های جدید در راه است

صدای انفجار در جنوب لبنان

پیش‌بینی ورود سامانه بارشی جدید/ در کنار رودخانه‌ها اطراق نکنید

هشدار کارشناسان آمریکایی درباره احتمال رکود در این کشور

کشف سکونتگاه 3400 در مصر/ ماجرا چه بود؟

شنیده‌های یک خبرنگار آمریکایی درباره محل دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

تایید شهادت 37 غیرنظامی در حملات روز گذشته اسرائیل به غزه

ترامپ: نمی‌توانید از تعرفه‌ها فرار کنید!

وزیر جنگ اسرائیل: در صورت نپذیرفتن توافق توسط حماس، حملات به غزه تشدید می‌شود

افزایش هشدارها درباره فروپاشی نظم پولی آمریکا/ رکود اقتصادی در این کشور نزدیک است؟

گذار پرهزینه انرژی/ چگونه حمله روسیه به اوکراین فرآیند کربن‌زدایی را مختل کرد؟

بازدید معاون استاندار قزوین از شرکت نور الکفیل در کربلا

پیش شرط های گشایش اقتصادی پس از موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا/ FATF یک نیاز است و نمی‌توان آن را کنار گذاشت

کتاب توانمندی های اقتصادی و صنعتی استان قزوین به تجار عراقی اهدا شد

یمن نوزدهمین پهپاد آمریکایی را هم ساقط کرد

کمبود بودجه گریبان این سازمان بشردوستانه را هم گرفت

تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» مستلزم اصلاح ساختار‌ها و ایجاد ثبات اقتصادی است

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور خیال بازنشستگان را راحت کرد | خبر مهم برای بازنشستگان کشوری

ایران و عراق می‌توانند در تمدن‌سازی نوین جهانی نقش مهمی ایفا کنند

انرژی پول و سیر تکامل آن

از سکه افتادن اوراق خزانه‌داری

اقتصاد ما و سیاست خارجی

چشم‌انداز شاخص کل در سایه تحلیل تکنیکال

معافیت‏‏‌های ترامپ؛ فرصتی طلایی برای رمزارزها؟

بازگشت دلار به ابتدای ترامپ 2

بازار سهام - 1404/01/25

هفته پرهیاهوی بازارهای مالی آمریکا چگونه رقم خورد؟

خودروهای صفر هم آلاینده هستند

پشت پرده مذاکره در «بیت‌الحیل»

شناسایی 892 مؤدی مشکوک به پول‌شویی در سال 1403

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و امارات درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

ساز موافق بورس

گروسی تا قبل از شنبه، به تهران می‌آید

کدام کشورها بیشترین ذخایر آب شیرین جهان را دارند؟/ اینفوگرافیک

قیمت کاغذی ساخت مسکن

چرایی همراهی مجلس با مذاکرات

قطار قرضی در متروی پرند

طبل میان‌تهی مخالفان مذاکره

جزئیات برنامه دولت برای ساخت 75 هزار مسکن استیجاری

ایران در چهارراه حوادث

حفظ آمادگی حداکثری و ارتقای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

هر شغل 820 هزار دلار!

بازآفرینی هویت در عصر دیجیتال

ایجاد تعادل مطلوب در رهبری سازمان

همزیستی مالکیت خصوصی با سیاستگذاری دولتی؟

دست دولت در جیب صندوق توسعه

ویترین «ساخت ایران» برای جهانیان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی