تجدید میثاق سران قوا با آرمانهای امام(ره)
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - دنیای اقتصاد : در سومین روز از ایام دهه فجر، روسای قوای مقننه و قضائیه روز گذشته با حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند. پیش از این روز شنبه مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری به همراه اعضای هیات دولت با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمانهای انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند.
درهمین حال روز گذشته محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس و محسنی اژهای، رئیس قوهقضائیه به صورت جداگانه با حضور در حرم مطهر امام خمینی با آرمانهای بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدیدمیثاق کردند.
محسنی اژهای، رئیس قوهقضائیه طی سخنانی در حرم مطهر حضرت امام خمینی گفت: امام(ره) در مقابل متحجرین و کسانی که با تقدسمأبی، سد راه خدا بودند، ایستاد و هر چند از دست آنها خون دل خورد، اما بساط آنها را جمع کرد. کسانی نیز که دل به دنیا بسته بودند و جناحبازی میکردند، از ناحیه امام (ره) طرد شدند.
به گزارش میزان، اژهای با اشاره به تلاشهای 46 ساله دشمنان برای سنگاندازی در مسیر حرکت رو به جلوی انقلاب اسلامی اظهار کرد: دشمنان در تمامی توطئههایی که طی این 46 سال برای براندازی و متوقف کردن حرکت رو به جلوی نظام جمهوری اسلامی ایران داشتهاند شکست خورده و ناکام بودهاند، اما دست از کینهتوزی و عناد برنداشتهاند و امروز خشمگینتر از گذشته هستند. دشمن، امروز در براندازی ناکام بوده و نتوانسته از عمق و نفوذ کلام امامین انقلاب در دنیا بکاهد، بنابراین با امپراتوری تبلیغاتی و رسانهای خود به تکاپو افتاده که دستاوردهای نظام ما را بپوشاند و به برجستهسازی ضعفها و نواقص بپردازد؛ ما نیز قبول داریم که ضعفها و نقصهایی وجود دارد، اما تلاش دشمن آن است که این مسائل را برجسته سازد تا مردم ما را ناامید کند.
تاکید بر مردمی شدن اقتصاد
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس هم در سخنانی در حرم امام راحل گفت: در تاریخ معاصر ما چیزی مثل دین نتوانسته ما ایرانیها را اینگونه کنار هم منسجم کرده و ما را تبدیل به یک ملت کند. اگر قدردان باشیم باید این سرمایه را حفظ کنیم که این رمز ماندگاری انقلاب ما است. وی افزود: امام به ما یاد داد فهمی که در آن مردمباوری نباشد، فهم درستی نیست؛ ایشان به ما یاد داد که محوریت در تمام امور اعم از اقتصاد، سیاست داخلی، سیاست خارجی و همهچیز با مردم است. به گزارش «ایسنا»، قالیباف اضافه کرد: در محرومیت نگه داشتن مردم چه از سر ناکارآمدی باشد چه به خاطر غرضورزی، خلاف کرامت مردم است. اگر میبینیم نتیجه عملکرد مدیریتی ما چنین است
باید با خودمان روراست باشیم و بدانیم که خلاف مکتب امام(ره) عمل میکنیم که کردهایم؛ نه اینکه کارنامه ضعیف خودمان را به نام امام و انقلاب ارائه کنیم. البته اگر دشمنان یا وادادگان اینگونه القا کنند که مردم از انقلاب بریده یا خسته شدهاند این هم یک دروغ بزرگ و یک مردمفریبی است. رئیس مجلس در ادامه گفت: مردم و به ویژه اقشار محروم باید خط قرمز عملکرد هر مدیر و مسوولی باشد.
قالیباف افزود: امام راحل به مساله حصر اقتصادی که از زمان حیات ایشان تا به امروز که حلقه آن هم تنگتر شده است، اعتنا داشتند. آن چیزی که اقتصاد کشور را از حصار تحریمها بیرون میکشد، مردمی شدن است. اقتصاد ما به خاطر دولتی بودن ضریب آسیبپذیری بیشتر و تابآوری کمتر در برابر تحریم دارد. وی ادامه داد: اعتماد به نفس فعال اقتصادی و تولیدکننده ایرانی نباید بشکند. مداخله نابجا یکی از عوامل از بین رفتن این اعتمادبهنفس است، اینجاست که باید حساس باشیم. دولت نه فقط خودش نباید چنین خطایی کند، بلکه باید با حمایت دقیق از اقتصاد مولد خصوصی، حافظ اقتصاد در خدمت مردم باشد.
لزوم مبارزه با فساد
سیدحسن خمینی تولیت حرم حضرت امام خمینی(ره) نیز طی سخنانی در این دیدارها درباره وظایف امروز مسوولان نسبت به انقلاب اسلامی، گفت: به آنچه امام آن روز به یارانش گفت عمل کنید. از هم نپاشید، فرقه فرقه و دسته و دسته نشوید، اختلاف داشته باشید، ولی دعوا نکنید. بدانید همه سر سفره مردم ایران نشستهایم و محرومین و مستضعفین را فراموش نکنیم. وی ادامه داد: امام مدام از مستضعفین و اسلام فقرا و پابرهنگان یاد میکردند و خدا نکند من آخوند و شما مسوولان گرفتار سفره چرب پولدارها شویم. به فقرا توجه کنیم و شعار ندهیم. بیش از هر چیز به قلب خود بپردازیم. سیدحسن خمینی با بیان اینکه امروز جنس فضای لیبرال دموکراسی چشمانتظاری ما از خدا را قطع کرده است، تصریح کرد: کسانی که زوال ما را میخواهند؛ امید ما را هدف گرفتهاند؛ بزرگترین وظیفهای که هر کسی دارد، «ایجاد امید» است.
وی ادامه داد: مبارزه با فساد به شرط اینکه به احساس فساد بودن و غیرقابل اصلاح بودن همهچیز منجر نشود، یکی از بزرگترین عوامل امیدزا است. سیدحسن خمینی تاکید کرد: چیزی که بیش از هر چیزی میتواند ما را زمینگیر کند، «فساد اقتصادی» است، اصل اول مبارزه با فساد «شفافیت» است.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۱:۲۹
-
۶ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1259875/