بازار آریا

آخرين مطالب

ورود ضعیف زوتی به بازار ایران/ این محصول نیسان جایگزین می‌شود؟ اقتصاد ایران

ورود ضعیف زوتی به بازار ایران/ این محصول نیسان جایگزین می‌شود؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : شرکت زیرمجموعه سایپا، به نظر می رسد از عرضه یکی از گزینه های خود برای واردات پشیمان شده است و در نظر دارد دو محصول را جیگزین کند.
به گزارش اقتصادنیوز، نیسان Sylphy و Reowe erx5 دو محصول وارداتی جدید پارس خودرو هستند که برنامه‌ریزی برای عرضه آن در دستورکار مدیران این خودروسازی قرار داشته است و این احتمال وجود دارد تا در اولین دور فروش محصولات برند‌های جهانی خودرؤساز از مسیر سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی در دسترس متقاضیان قرار بگیرند.
پارس خودرویی‌ها بعد از برداشتن قفل از در ورود خودرو‌های وارداتی در شهریور 1401، همانند شرکت مادر خود یعنی سایپا خیلی زود وارد گود واردات خودرو شدند.
سایپایی‌ها به پارس خودرو‌ کمک کردند و آن‌ها را به یکی از شرکای سابق خود یعنی زوتی وصل کردند. نارنجی‌های جاده مخصوص خود نیز به سراغ دیگر شریک پیشین خود یعنی چانگان رفتند.
حاصل مذاکرات سومین خودرؤساز بزرگ کشور با زوتی، ورود زوتی DL5 بود. این محصول خودرؤساز چینی یک محصول کراس اوور جمع و جور شهری بود.
سایپایی‌ها هم سه مدل چانگان یعنی چانگان CS 35 پلاس، چانگان CS55 پلاس و چانگان Uni-T را برای واردات در دستورکار قرار دادند. اما خودروساز ساکن کیلومتر 15 جاده مخصوص تاکنون چانگان CS 35 و چانگان CS55 پلاس را عرضه کرده و خبری از فروش چانگان Uni-T نیست.
بررسی اقتصادنیوز از لیست اولین خودرو‌های وارداتی که بعد از حدود پنج سال پشت ویترین سامانه یکپارچه قرار گرفتند نشان می‌دهد چانگان CS35 پلاس و زوتی DL5 جز اولین خودرو‌های وارداتی در دور جدید محصولات برند‌های جهانی خودرؤساز بودند.
اما متقاضیان آن طور که باید و شاید از محصول چینی وارداتی پارس خودرو استقبال نکردند.
پارس خودرویی‌ها تیراژ واردات زوتی DL-5 را در صورت‌های مالی خود ثبت کردند. آن‌طور که این خودروساز اعلام کرده تا پایان بهمن 1403 در مجموع حدود 505 دستگاه از این محصول وارداتی خود را در دسترس متقاضیان قرار داده است.
این تیراژ برای واردات یک خودرو عدد بالایی نیست و به نظر می‌رسد پارس خودرویی‌ها از عرضه این خودروی چینی به نوعی پشیمان شده‌اند. البته این مسأله بی‌ارتباط با میزان استقبال مشتریان نیست.
حال سومین خودروساز بزرگ کشور شانس خود را برای واردات نیسان Sylphy و Reowe erx5 آزمایش می‌کند. Reowe erx5 محصول دیگر برند خودروساز چینی یعنی MG است.
البته با توجه به مدل جدید واردات و اینکه شرکتی انحصاری نمی‌تواند محصولات یک برند را وارد کند پارس خودرویی‌ها در حوزه واردات نیسان Sylphy و Reowe erx5 رقبایی در بازار دارند. برخی از شرکت‌های واردکننده دیگر، دو خودروی یاد شده را در لیست محصولاتی خود دارند؛ بنابراین پارس خودرویی‌ها کار سختی برای کسب سهم بیشتر بازار برای این دو محصول پیش روی خود دارند. 
تنها برگ برنده پارس خودرو گستردگی شبکه خدمات پس از فروش است که می‌تواند متقاضیان را به خرید این دو محصول از این شرکت خودروساز تشویق کند. باید منتظر ماند و دید پارس خودرو چه زمانی نیسان Sylphy و Reowe erx5 را پشت ویترین سامانه یکپارچه فروش خودرو‌های وارداتی قرار می‌دهد و متقاضیان چه استقبالی از آن‌ها می‌کنند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسی به بارسلونا برمی‌گردد

حمله جنگنده‌های اسرائیل به شرق لبنان/ دو نفر به شهادت رسیدند

سقوط هواپیمای ارتش سودان در این شهر

بازی پرهزینه واشنگتن/ چرا آمریکا اوکراین را قربانی کرد؟

صدار انفجار در جنوب دمشق/ ماجرا چه بود؟

مساله قرن 21

تهدید تعرفه‏‌ای ادامه دارد

پتروشیمی‌ها زیر سایه شایعات نرخ خوراک

التیام بورس؟

پرونده احتیاط بسته شد؟

سنگ‏‏‌آهن در قله چهارماهه

بورس روی موج تقاضا

روابط بانکی کشور گروگان مساله FATF شده است

نحوه تعیین دستمزد تغییر می‌کند؟

یک شهید و 31 زخمی در درگیری‌های شدید کرانه باختری

پیامک از احراز هویت جی‌میل حذف می‌شود

تلگرام در استرالیا جریمه شد

اپل 20 هزار شغل در آمریکا ایجاد می‌کند

اوپن‌ای‌آی با کلاهبرداران چت جی‌پی‌تی مقابله می‌کند

2 هزار مگاوات برق کشور در مراکز غیرمجاز رمزارز

امکان استخراج رمزارز با احداث نیروگاه‌های خورشیدی

بیت‌کوین در کف چهار ماهه

هفته قرمز کریپتو

تقدیر از «جهان فولاد» در جشنواره ملی تعالی سازمانی

افزایش تولید گاز شیرین

مصرف روزانه 70‌میلیون مترمکعب گاز در تهران

پارادوکس جنگ و انرژی

شاهراه توسعه ترانزیت ایران

کریدورهای هوایی ایران از دست می‌رود؟

فروش بلیت نوروزی قطار تا فردا

چالش تامین مالی صنعت دریایی

رشد دارایی‌های طلایی

اثر روسی کاهش دلار

زمان نوبت دوم پیش‌فروش سکه طلا

پرداخت سود روزشمار به سپرده‌های قدیمی الزامی شد

شکل جدید اقتصاد عموسام

بطری‌‌‌های «سوئل باتل»؛ محل تلاقی فشن و پایداری

چگونه نوآوری‏‏‌های تحول‏‏‌آفرین را گسترش دهیم؟

افزایش مقیاس کسب‌وکارهای خرد

غول سینمای فرانسه در مظان اتهامات جدید

انتقاد کیانیان از بازیگر «گوزن‌ها»

کسی پاسخگو نیست

چه کسی از تاسیان می‌ترسد؟

فسخ یک طرفه سرمربی استقلال

غایب بزرگ پرسپولیس در دربی

برایتان چه ‌کار کنیم آقای جهانبخش؟

الدور و سردار، دو سرنوشت عجیب

پروژه راهبردی هلدینگ خلیج‌‌فارس در خط پایان

نفت سپاهان تغییر چهره داد

پیشنهادی برای اقتصاد ایران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی