بازار آریا

آخرين مطالب

گانتس: غزه باید خلع سلاح شود یا ویرانه باقی بماند گزارش ویژه

گانتس: غزه باید خلع سلاح شود یا ویرانه باقی بماند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : عضو پیشین کابینه اسرائیل با تاکید بر اینکه باید همه اسرای این رژیم آزاد شوند ادعا کرد غزه یا باید خلع سلاح شود یا به صورت ویرانه باقی بماند.
بنی گانتس در این باره ادعا کرد: نیروهای حماس ناگهان، سلاحشان را بر زمین نخواهند گذاشت تا به علاقه‌مندان به صلح تبدیل شوند؛ حتی اگر گروه دیگری در غزه به جای حماس به قدرت برسد، این گروه تلاش خواهد کرد مانند حزب الله در لبنان، به عنوان یک نیروی نظامی باقی بماند که باید از این موضوع جلوگیری کرد.
سما نیوز گزارش داد، گانتس تصریح کرد: انتقال به مرحله دوم، باید با هدف به قدرت رساندن گروه دیگری به جای حماس و خلع سلاح نوار غزه و توافق بین‌المللی با آمریکا و سایر کشورها برای به قدرت رسیدن یک حکومت جدید در مقابل بازسازی نوار غزه باشد.
خبر مرتبط

بازار آریا


اذعان وزیر دارایی اسرائیل به شکست در نابودی حماس وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی با اذعان به شکست ارتش این رژیم در تحقق هدف اعلامی نابودی حماس، خواستار ادامه جنگ علیه این گروه شد.
این مقام سابق صهیونیست گفت: غزه یا باید خلع سلاح شود یا به صورت ویرانه باقی بماند.
بنی گانتس عضو سابق کابینه جنگی رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: باید از فرصت کنونی برای برچیدن پروژه هسته ای ایران استفاده کرد؛ ما نمی‌توانیم این فرصت را از دست بدهیم و هماهنگی با ایالات متحده در این زمینه از اهمیت بالایی برخوردار است.
این در حالی است که «یوسی امروسی»، افسر ارشد سابق شاباک نیز بعد از آزادی سه اسیر صهیونیستی با نام های عوفر کالدرون، یاردن بیباس و کیت سگال در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی معاریو بر آزادی همه اسرای این رژیم تاکید کرد و گفت: من هرگز پیامد سنگین این توافق برای اسرائیل را فراموش نخواهم کرد.
امروسی با تصریح بر اینکه در حال حاضر کابینه این رژیم و صهیونیست‌ها بهای سنگینی را برای این تصمیم می پردازند، خاطرنشان کرد: هزینه این توافق، آسیب به امنیت اسرائیل و نابودی دستاوردهای ارتش آن است.
او با اشاره به اینکه تنها در دسامبر 2024، حدود 50 سرباز اسرائیلی در شمال نوار غزه کشته شده‌اند و اکنون جمعیت غزه از جمله اعضای جنبش حماس، «بدون نگرانی و بدون بازرسی» در حال بازگشت به شمال غزه هستند، نسبت به خطر بازگشت قدرتمندانه دوباره حماس هشدار داد و تصریح کرد: گرچه به خاطر پذیرفتن آتش بس با حماس در حال پرداخت بهای سنگینی هستیم اما باید با قاطعیت تمام این قدرت از دست رفته را بازگردانیم؛ این جنگ باید آخرین جنگ غزه باشد و نباید فراموش کنیم که هدف از جنگ نابودی کامل حماس در نوار غزه بود.
افسر سابق شاباک افزود: در صورت تحقق آتش بس با میانجی‌گری آمریکایی‌ها، آنها سیاست میانه‌روی و نه نابودی حماس را در پیش خواهند گرفت در غیر این صورت، آتش بس با فشار نظامی، کاهش و محدودیت کمک‌های بشردوستانه، خلع سلاح مردم غزه و اخراج مقامات ارشد حماس از غزه محقق خواهد شد؛ در این شرایط است که می توان از نابودی حماس و بررسی گزینه های جایگزین آن صحبت کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


احتمال گسترش نفوذ نظامی اسرائیل در القنیطره سوریه روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» نوشت که رژیم صهیونیستی 2 پایگاه نظامی جدید در منطقه حائل در سوریه احداث کرد.
امروسی با اشاره به فرصتهای پیش روی رژیم صهیونیستی در دوران ریاست جمهوری ترامپ، تاکید کرد که این رژیم باید در مورد مهاجرت ساکنان غزه به کشورهای دیگر و رسیدن به وضعیتی که هیچ دشمنی در جنوب سرزمین‌های اشغالی وجود نداشته باشد، از سیاست های آمریکا استفاده کند.
او همچنین تصریح کرد: باید دولت آمریکا را متوجه منافع اسرائیل کنیم و از سیاست های ترامپ در مورد نیروهای مقاومت فلسطینی حداکثر استفاده را ببریم.
این افسر ارشد سابق شاباک مدعی شد: نابودی دشمن اسرائیل در جنوب، قطعاً قابل دستیابی است و به ما یادآوری می کند که اگر می خواهیم در طول نسل ها زنده بمانیم و موجودیت ما به خطر نیافتد، نباید سایر دشمنان، ایران و برنامه هسته ای این کشور را فراموش کنیم و لازم است با آن مقابله کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، رژیم صهیونیستی جنگ غزه را با هدف نابودی کامل «حماس» در 7 اکتبر 2023 برابر با 15 مهر 1402 با حمایت همه جانبه دولت آمریکا شروع کرد اما با گذشت بیش از 15 ماه جنایت و نسل کشی غیر نظامیان و کودکان مظلوم، بمباران بیمارستان ها و مدارس و از بین بردن زیرساخت های غزه، سرانجام با ناکامی در نابودی حماس، تحت فشار دولت آمریکا توافق آتش‌بس را پذیرفت.
بر اساس مفاد آتش بس، در حال حاضر با عقب نشینی رژیم صهیونیستی از محور نتساریم، آوارگان شمال غزه در حال بازگشت به سرزمین خود هستند.
در اولین مرحله از دور اول آتش بس، سه اسیر زن صهیونیست در برابر 90 اسیر فلسطینی، در مرحله دوم نیز چهار اسیر صهیونیست با 200 اسیر فلسطینی، و مرحله سوم سه اسیر صهیونیست در برابر 110 فلسطینی آزاد شدند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار بمب دستساز در دمشق

نتایج یک نظرسنجی در اسرائیل : طرح کوچ اجباری از غزه غیرقابل اجراست

امیدواری قطر به حمایت ترامپ برای حمایت از مذاکرات

سهمیه پرسپولیس برگشت؟

رونمایی از طرح جدید ترامپ/ فاز دوم آتش بس یا پاکسازی فلسطینی‌ها؟

یونیسف: وضعیت انسانی همچنان برای کودکان غزه خطرناک است

ادامه حملات اسرائیل به کرانه باختری/ سازمان ملل هشدار داد

عالیشاه این دیدار حساس را از دست داد

کره جنوبی چگونه قله های اقتصادی را فتح کرد؟

بهترین هتل‌ های یزد با قیمت مناسب

امضاء تفاهم‌نامه سه جانبه توسعه ترانزیت داده میان ایران و عمان

خیز آمریکا برای فروش یک میلیارد دلار تسلیحات به رژیم صهیونیستی

بازدید مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع از روند تعمیرات سالانه

افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی

هوش مصنوعی ؛ هوش تجاری

توسعه همکاری‌ها برای رفع مشکلات پتروشیمی

افزایش ذخایر بنزین

چالش گذار از لجستیک سنتی

بازار در مسیر اصلاح قیمت؟

سیاست‌های پولی غیرمتعارف و تجارب جهانی

زنگ خطر اقتصاد آناتولی

کمرنگ شدن نقش داد‌ه‌های کلان

آمار معاملات روزانه - 1403/11/16

چینش ETF براساس بیشترین تغییر مالکیت - 1403/11/16

سهم 85 درصدی «صورت وضعیت دارایی» از گواهی تمکن مالی الکترونیک

ابزار جدید وارد بورس می‌شود

ایستایی سودآوری شوینده‏‏‌ها

چطور حد و مرزهایم را برای مدیران مشخص کنم؟

استراتژی‏‏‌های پرسش و پاسخ در مصاحبه‏‏‌های استخدامی

اتوبیوگرافی مارتین بوبر در بازار کتاب

نگذارید روبات‌ها جای ما رویاپردازی کنند

جایزه بهترین فیلم منتقدان لندن برای «بروتالیست»

«در جست‌وجوی زمان از‌دست‌رفته» در نگارخانه شیث

آسمان تیره منچستر

ماموریت؛ حفظ آبرو

استقلال دست پیش را گرفت

بفرمایید به مالدیو گل بزنید!

10 نکته کلیدی با ارزش‌ترین برندهای جهانی

پایان لسه‌‌‌‌‌‌‌فر

هجویه‏‏‏‏‌ای بر علم اقتصاد

زنجیره فولاد - 1403/11/16

بازار فولاد - 1403/11/16

بازار آتی - 1403/11/16

انتشار اوراق خرید دِین کالایی در دستور کار بورس‌کالا

دورخیز شمش برای فتح قیمت

رشد 29 درصدی پتروشیمی بوعلی سینا

صادرات 2 میلیون دلار دارو از لرستان

شناسایی 27 تالاب در آذربایجان شرقی

ساماندهی مشاغل آلاینده بندرعباس

ادامه کم‌بارشی در یزد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی