بازار آریا

آخرين مطالب

ترامپ برای ادامه معاملات تجاری با چین شرط گذاشت اقتصاد ایران

ترامپ برای ادامه معاملات تجاری با چین شرط گذاشت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : ترامپ گفت: «ما هر سال صدها میلیارد دلار با چین از دست می‌دهیم. و اگر این مشکل را حل نکنیم، من معامله‌ای نخواهم کرد.»
در حالی ترامپ تعرفه‌ها را «دارو» توصیف می‌کند که امروز (دوشنبه) این تدابیر موجب آشفتگی بیشتر در بازارهای مالی جهانی شد. ترامپ همچنین می‌گوید تنها در صورتی با چین معامله خواهد کرد که کسری تجاری آمریکا با این کشور از بین برود.
در شرایطی که وضعیت بازارهای جهانی از بابت نسخه‌ای که ایالات متحده برای جهان پیچیده ملتهب شده است، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به خبرنگاران گفت تنها در صورتی آماده‌ معامله با چین است که کسری تجاری آمریکا با چین حذف شود.
ترامپ گفت: «ما هر سال صدها میلیارد دلار با چین از دست می‌دهیم. و اگر این مشکل را حل نکنیم، من معامله‌ای نخواهم کرد.»
گروه خبری کاخ سفید گزارش داد، ترامپ در جمع خبرنگاران گفت: «من مایلم معامله کنم، اما آن‌ها باید مازاد تجاری خود را حل کنند. و الان چین ضربه‌ بزرگی خورده چون همه می‌دانند ما حق داریم.»
خبر مرتبط

بازار آریا


ترامپ: دولت‌های خارجی باید پول زیادی برای لغو تعرفه‌های گسترده‌ پرداخت کنند رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که دولت‌های خارجی باید «پول زیادی» برای لغو تعرفه‌های گسترده‌ پرداخت کنند. وی این تعرفه ها را به‌عنوان «دارو» توصیف کرد.
روز جمعه، شورای دولتی چین اعلام کرد که تعرفه‌های اضافی 34 درصدی بر تمام کالاهای وارداتی از آمریکا اعمال می‌کند. این حکم از تاریخ 10 آوریل اجرایی می‌شود. این تصمیم توسط نهاد تنظیم‌گر چینی، پاسخی به اقدامات مشابه مقامات آمریکایی بود.
در همین حال خبرگزاری رویترز گزارش داد، «داروی» تعرفه‌ای ترامپ آشفتگی را به بازارهای جهانی تزریق کرد.
رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانش همچنین هشدار داد که دولت‌های خارجی باید «مبلغ زیادی» پرداخت کنند تا تعرفه‌های گسترده برداشته شوند، و این تعرفه‌ها را «دارو» توصیف کرد که امروز دوشنبه موجب آشفتگی بیشتر در بازارهای مالی جهانی شد.
بازارهای سهام آسیایی در معاملات ابتدایی افت شدیدی را تجربه کردند و معاملات آتی بازار سهام آمریکا هم به شدت کاهش یافت، چراکه سرمایه‌گذاران نگران بودند تعرفه‌های ترامپ منجر به افزایش قیمت‌ها، کاهش تقاضا، افت اعتماد و احتمالاً رکود جهانی شوند.
ترامپ روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای نیروی هوایی یک گفت که نگران ضررهایی نیست که تاکنون هزاران میلیارد دلار از ارزش بازارهای سهام جهان را از بین برده‌اند.
دونالد ترامپ در مسیر بازگشت از تعطیلات آخر هفته در فلوریدا گفت: «من نمی‌خواهم چیزی سقوط کند. اما گاهی برای درمان باید دارو خورد.»
ترامپ گفت که آخر هفته با رهبران اروپا و آسیا صحبت کرده است؛ کسانی که امیدوارند او را قانع کنند تا تعرفه‌هایی که قرار است این هفته تا 50 درصد افزایش یابد، کاهش دهد. رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «آن‌ها سر میز مذاکره می‌آیند. آن‌ها می‌خواهند صحبت کنند اما بدون پرداخت مبالغ زیاد سالانه، مذاکره‌ای در کار نیست.»
اعلام تعرفه‌های جدید توسط ترامپ در هفته گذشته اقتصادهای جهان را به لرزه درآورد، باعث واکنش تلافی‌جویانه چین شد و ترس از یک جنگ تجاری جهانی و رکود را برانگیخت. سرمایه‌گذاران و رهبران سیاسی در تلاش‌اند بفهمند که آیا تعرفه‌های ترامپ ماندگار هستند یا بخشی از یک رژیم تجاری جدید دائمی‌اند، یا تاکتیکی برای چانه‌زنی و گرفتن امتیاز از کشورهای دیگر.
در برنامه‌های تلویزیونی صبح یکشنبه، مشاوران ارشد اقتصادی ترامپ تلاش کردند تعرفه‌ها را به عنوان بازتعریف هوشمندانه جایگاه آمریکا در نظم تجاری جهانی معرفی کنند. وزیر خزانه‌داری اسکات بسنِت گفت از زمان اعلامیه عصر چهارشنبه، بیش از 50 کشور مذاکرات خود با آمریکا را آغاز کرده‌اند. هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی آمریکا هم در برنامه «فیس د نیشن» شبکه سی‌بی‌اس گفت این تعرفه‌ها «برای روزها و هفته‌ها» باقی خواهند ماند.
ژاپن، یکی از نزدیک‌ترین متحدان واشنگتن در آسیا، از جمله کشورهایی است که امیدوار به دستیابی به توافقی است؛ اما رهبر آن، شیگرو ایشیبا، روز دوشنبه گفت نتایج «یک‌شبه حاصل نخواهند شد.»
اما سرمایه‌گذاران منتظر نمی‌مانند. فروش گسترده بازار در روز دوشنبه زمانی رخ داد که سرمایه‌گذاران روی این احتمال شرط بستند که افزایش خطر رکود، ممکن است منجر به کاهش نرخ بهره آمریکا از ماه مه شود.
کوین هَسِت، مشاور اقتصادی کاخ سفید تلاش کرد نگرانی‌ها را کاهش دهد که تعرفه‌ها بخشی از استراتژی فشار به بانک مرکزی آمریکا برای کاهش نرخ بهره هستند، و گفت هیچ‌گونه «اجبار سیاسی» بر بانک مرکزی وجود نخواهد داشت.
در همین حال، رهبر ویتنام، تو لام، روز جمعه در تماس تلفنی با ترامپ توافق کرد درباره توافقی برای حذف تعرفه‌ها گفت‌وگو کند، پس از آنکه این قطب تولیدی جنوب‌شرقی آسیا با بالاترین تعرفه‌های جهانی مواجه شد. ترامپ این گفت‌وگو را «بسیار سازنده» توصیف کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1288542/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تعرفه‌های ترامپ؛ 5 سناریو برای اقتصاد جهان/ رابطه تعرفه ای ترامپ با طالبان بهتر از اروپاست!

پاریس، فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت

حمله گسترده آمریکا به مناطق مختلف پایتخت یمن

بازداشت تعدادی در رابطه با مسائل اقتصادی در تبریز

ترامپ توافق با چین را پیش کشید

در سراشیبی تاریکی؛ تابستان برق نداریم؟

عاقبت کسب‌و‌کار نقاش پرتره ترامپ

در دفاع از نظریه اقتصاد کلان*

هوش مصنوعی آمازون ویدئوهای 2 دقیقه‌ای تولید می‌کند

حمایت دومیلیارد دلاری کره‌جنوبی از خودروسازان

سکاندار جدید ولوو

خودروسازان چینی؛ برنده ناخواسته تعرفه‏‏‌های ترامپ

عدم‌همکاری در حل چالش ساختمان‌‌‌های ناایمن

هوش مصنوعی کارمندان ضد ترامپ و ایلان ماسک را شناسایی می‌کند

جراحی خیابان‌ها یا خیابان‌سازی؟

آمار نگران کننده از بیکاری فارغ التحصیلان

مرگ تدریجی کوره‌های صنعت سیمان با شروع زودهنگام قطعی برق

زد و خورد‌های تعرفه‌ای چین و آمریکا

انتقاد از منع صادرات محصولات کشاورزی

رسوب شاخص در کانال 2.8 میلیونی

ادعای نتانیاهو درباره اطلاع از مذاکرات ایران و آمریکا

بورس از تور ریسک‏‏‌های سیاسی خارج شده است؟

بازار موبایل در انتظار نتیجه مذاکرات

سرمایه در حسرت ثبات

فارس؛ آماده اجرای طرح‌های آزمایشی توسعه تعاونی‌ها

سیستم بانکی باید سرمایه‌گذار را حمایت کند/ رونق تولید در گرو کمک دولت به سرمایه‌گذاران

تقویت فعالیت‌های اقتصادی شهرستان محلات مورد توجه ویژه باشد

سرمایه‌گذاری در تولید، راه‌حل کلیدی برای اشتغال و رونق اقتصادی کشور/ اختیار استانداران باید افزایش پیدا کند

سرخ‌پوشی بازار مس

نه امید، نه ناامیدی؛ بورس در برزخ سیاست خارجی

هشدار برای اقتصاد 1400 میلیارد دلاری اندونزی

یک ریال وجه نقد رسوبی در حساب دستگاه‌ها نیست

رمزگشایی از یک راز دیگر تایتانیک با کمک اسکن سه‌بعدی

بورس تهران در میانه امید و انتظار

محدودیت‌های ناکارآمد تحصیل زنان

تخلیه هیجان مثبت بورس؟

دلار؛ چشم‌انتظار مذاکرات

سهامداری به جای بنگاه‌‌‌داری

مسیر توافق الزام‌آور در سنا

تعرفه‌های ترامپ بانک‏‏‌های مرکزی را به حاشیه می‏‏‌راند

ریزش سقف یک کلوپ شبانه در دومینیکن/ 124 نفر جان باختند

شرط حزب‌الله برای خلع سلاح

لاکچری‌بازی اسد در مسکو

ایران، آمریکا و فضای مذاکره

گام نخست در عبور از انزوا

سراب FATF داخلی

شکستن سد سخت تحریم‌ها

واکنش‌ها به آغاز مذاکرات با آمریکا

بهارستان - 1404/01/21

راهبرد - 1404/01/21

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی