بازار آریا

آخرين مطالب

رمزگشایی از یک راز دیگر تایتانیک با کمک اسکن سه‌بعدی گزارش ویژه

رمزگشایی از یک راز دیگر تایتانیک با کمک اسکن سه‌بعدی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : نخستین اسکن کامل و سه‌بعدی کشتی غرق‌شده تایتانیک، جزئیات تازه‌ای را درباره لحظات پایانی این کشتی افسانه‌ای ارائه داده و روایت‌های شاهدان عینی را تأیید کرده است.
کشتی تایتانیک
نخستین اسکن کامل و سه‌بعدی کشتی غرق‌شده تایتانیک، جزئیات تازه‌ای را درباره لحظات پایانی این کشتی افسانه‌ای ارائه داده و روایت‌های شاهدان عینی را تأیید کرده است. تا کنون آنچه در این میان روایت شاهدان جان‌به‌در برده دیده می‌شد این بود که حتی تا آخرین لحظات قبل از غرق کامل چراغ‌های کشتی هنوز روشن بودند.
حالا محققانی که نقشه سه‌بعدی کشتی را تهیه کرده‌اند می‌گویند شواهدی مبنی بر تایید این ادعا در لاشه کشتی یافته‌اند و جزئیات تازه به دست آمده نشان می‌دهد مهندسان کشتی تا آخرین لحظه برای روشن نگه‌داشتن چراغ‌ها تلاش کرده‌اند.
به گفته آنان، در محل دیگ‌های بخار که در قسمت پشتی کشتی قرار داشته است هنوز آثار عملیاتی بودن این تجهیزات دیده می‌شود. یکی از سوپاپ‌ها همچنان در حالت باز قرار دارد که نشان می‌دهد بخار در لحظات پایانی همچنان در حال جریان به سمت ژنراتورهای برق بوده است.
به عبارت دیگر گروه مهندسانی که برای تغذیه کوره‌ها از طریق ریختن زغال کار می‌کردند، جان خود را فدا کردند تا چراغ‌ها روشن بماند و خدمه بتوانند قایق‌های نجات را به آب بیندازند. همگی این مهندسان در این فاجعه جان باختند.
شبیه‌سازی رایانه‌ای همچنین نشان داده است که سوراخ‌هایی در بدنه کشتی که اندازه‌ای در حد یک برگه آ4 دارند، به‌احتمال زیاد علت اصلی غرق شدن کشتی بوده‌اند.
در میان جزئیات تازه، پنجره‌ای دیده شده که به‌نظر می‌رسد توسط کوه یخ شکسته شده باشد. این یافته با روایت‌های بازماندگان که گفته بودند در هنگام برخورد توده‌های یخ وارد کابین‌ها شده، هم‌خوانی دارد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، تصاویر شبیه‌سازی‌شده نشان می‌دهد که گرچه تایتانیک تنها یک تماس سطحی با کوه یخ داشت، همین تماس زنجیره‌ای از سوراخ‌های ریز اما مهلک را در امتداد بدنه ایجاد کرده است.
سایمون بنسون، مدرس معماری دریایی در دانشگاه نیوکاسل، می‌گوید: «تفاوت بین غرق‌شدن یا نشدن تایتانیک، به سوراخ‌هایی در حد اندازه‌ی یک برگ کاغذ برمی‌گردد. اما مشکل این‌جاست که این سوراخ‌های کوچک در طول زیادی از کشتی پخش شده‌اند و همین باعث شد که آب به‌تدریج و پیوسته وارد شود و در نهایت همه‌ی محفظه‌ها از بالا پر شوند.»
اسکن جدید همچنین اشیای شخصی مسافران را نشان می‌دهد که همچنان در اطراف لاشه بر کف اقیانوس پراکنده‌اند.
بنا بر هشدار پژوهشگران، لاشه تایتانیک به‌شدت در حال فرسایش است و در صورت ادامه این روند، ممکن است در 40 سال آینده به‌کلی ناپدید شود.
پارکس استیفنسون، کارشناس کشتی تایتانیک، با بیان این‌که تایتانیک آخرین شاهد زنده فاجعه است و هنوز هم برای ما داستان‌هایی دارد، گفت: «این کشتی مثل صحنه جرم است؛ باید شواهد را در بستر مکانی‌شان ببینیم. دیدی جامع از کل محل لاشه، کلید درک آن چیزی‌ست که اینجا رخ داده است.»
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290301/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلندالتکریک نمونه موفق همکاری دولت و بخش خصوصی

تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟

انهدام باند توزیع سلاح و مهمات جنگی از سوی اطلاعات سپاه

17 شهروند یمنی در حمله آمریکا شهید شدند

روایت زلنسکی از مذاکرات سازنده کی یف و واشنگتن در فرانسه

ادعای ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

عمان محل برگزاری مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا را اعلام کرد

نخست وزیر عراق با الجولانی دیدار کرد

زمان سفر ترامپ به انگلیس مشخص شد

پیام سردار قاآنی به فرمانده کل ارتش

حماس: علی‌رغم پایبندی کامل به توافقات، با کارشکنی نتانیاهو مواجه شدیم

تشکر طارمی از مردم ایران با یک پیام اینستاگرامی

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

خبر مهم ترامپ درباره توافق با چین و اتحادیه اروپا+ فیلم

نظر مردم عراق درباره سفر الجولانی به بغداد

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

تولیدات صنعت طیور سرکوب می‌شود

توافق با آمریکا چه چیزی برای ایران دارد؟

سردار آزمون پایتخت 7 رو دیده؟

گزاش عراقچی از دیدار خود با رئیس جمهور روسیه

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی