235واحد صنعتی راکد در لرستان
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - دنیایاقتصاد – خرمآباد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: یک هزار و 324 واحد صنعتی در استان پروانه فعالیت دارند که 235 واحد آنها راکد است. سیروس ابراهیمی افزود: همچنین 194 واحد نیز نیمه فعال هستند و از مجموع 52واحد تملک شده توسط بانکهای استان، پرونده 29واحد در دستگاه قضایی است که باید دستور داده شود در برخورد با واحدهای مشکلدار نظر مدیریتهای مربوطه دولتی نیز اخذ تا اقدامات، جزیرهای و جداگانه نباشد.
وی اضافه کرد: 850واحد نیمه تمام زیر مجموعه کشاورزی استان است که 800 واحد آن در صورت تخصیص و پرداخت 6 همت (هزار میلیارد تومان) تسهیلات کمتر از یک سال به تولید میرسند و بیش از 2هزار شغل ایجاد خواهد شد. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه مشکل بسیاری از واحدهای راکد صنعتی لرستان با چهار همت حل میشود، گفت: طی حدود 3سال گذشته سرمایهگذاریهای خوبی در استان صورت گرفته است، اما با توجه به حجم بیکاری و مشکلات معیشتی استان، نیازمند اقدامات مستمری هستیم.
ابراهیمی با اشاره به رفع مشکل و راهاندازی کارخانههای خودروسازی، سامان کاشی بروجرد، شیشه الیگودرز و ماشینسازی خرمآباد گفت: اما برای رفع مشکل کارخانه راکد پارسیلون نیاز داریم دستگاه قضایی به عنوان مدعیالعموم از بانکها مطالبهگری و ورود کند. وی با اشاره به تملک این واحد توسط بانکهای ملی و صنعت و معدن تصریح کرد: با وجود پیگیریهای بسیار، بانکها پس از تملک هیچگونه اقدامی در راستای احیا یا تغییر خط تولید آن انجام نمیدهند و زمینی به وسعت این کارخانه بدون استفاده رها شده است، درحالی که مردم و مسوولان لرستان خواهان ایجاد شغل و تولید از این ملک و زمین هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: همچنین فولاد ازنا با ظرفیت یک هزار و 200فرصت شغلی و پیشرفت 85 درصدی مشکلی با قوه قضائیه ندارد، اما املاک سرمایهگذار آن از جمله فولاد توقیف شده است. ابراهیمی گفت: انتظار میرود دستگاه قضایی اجازه دهد، فولاد از فهرست املاک توقیف شده خارج شود تا با حل این مشکل، فرصتهای شغلی بیشتر از این از دست نرود.
-
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۶:۴۶
-
۲ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272655/