بازار آریا

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 8 اسفند 1403 اقتصاد ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 8 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه در چهارمین روز هفته در تمام قطعات و وزن‌ها کاهشی شد. روند کاهشی قیمت اونس جهانی طلا و افت حباب سکه اثر افزایش قیمت دلار را خنثی کرد و بازار طلا روز سه‌شنبه با تلرانس 100 تا 900 هزار تومانی نزولی شد.
قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه در روند کاهشی قرار گرفت و روند نزولی بازار طلا با افت حباب سکه همراه شد. قیمت اونس جهانی طلا و قیمت دلار در چهارمین روز هفته روند یکدستی نداشت؛ قیمت دلار افزایشی شد، اما قیمت اونس جهانی طلا با کاهش 20 دلاری همراه شد و به افت قیمت طلا و سکه در بازار داخلی کمک کرد.

پیش بینی قیمت طلا و سکه
معامله‌گران روند کاهشی بازار طلا را خلاف جهت رفت و برگشتی قیمت دلار در کانال‎‌های 91 و 92 هزار تومانی و متاثر از تعطیلی بانک‌ها می‌دانند. از سوی دیگر آنها معتقدند مرحله دوم پیش‌فروش سکه در روز چهارشنبه برگزار می‌شود و بخشی از نقدینگی به سمت این پیش‌فروش رفته است.
کارشناسان اقتصادی نوسانات دلار را در تعیین قیمت بازار طلا موثرتر می‌دانند و معتقدند اگر قیمت دلار نزولی شود و به سمت کریدور 80 هزار تومان عقب‌نشینی کند، شاهد ریزش‌ قیمت طلا و سکه با تلرانس بزرگتری خواهیم بود.
قیمت نقره 3500 تومان ارزان شد
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش در منطقه 2928 دلاری در حال معامله است و کاهش 20 دلار و 69 سنتی دارد. اونس جهانی نقره با افت 31 سنتی روی رقم 32 دلار و یک سنتی ایستاده است. هر گرم نقره با کاهش 3 هزار و 500 تومانی در منطقه 105 هزار و 190 تومانی در حال معامله است.
قیمت سکه بهار 900 هزار تومان ریخت
قیمت سکه امامی سه‌شنبه هفتم اسفند با کاهش 120 هزار تومانی کانال 76 میلیونی را از دست داد و روی رقم 75 میلیون و 985 هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه‌ بهار افت 900 هزار تومانی داشت و یک کانال عقب‌نشینی کرد. این قطعه روی رقم 71 میلیون و 525 هزار تومانی بسته شد.
گفتنی است قیمت نیم‌‌‌سکه با کاهش 100 هزار تومانی روی رقم 42 میلیون و 800 هزار تومانی معامله شد. قیمت ربع سکه و سکه گرمی با افت 200 هزار تومانی به ترتیب با قیمت 21 میلیون و 600 هزار تومانی و 10 میلیون و 800 هزار تومانی معامله شدند.
طلا در کانال 6 میلیونی عقب‌نشینی کرد
قیمت طلا روز سه‌شنبه با کاهش همراه شد. هر مثقال طلای 18 عیار افت 105 هزار تومانی داشت و با رقم 28 میلیون و 724 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با کاهش 26 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 631 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 542 هزار تومانی معامله شد.
حباب سکه بهار آزادی یک میلیون تومان ریخت
حباب سکه در چهارمین روز هفته در تمام قطعات کاهش داشت. حباب سکه امامی 210 هزار تومان، سکه بهار آزادی یک میلیون و 42 هزار تومان، نیم‌سکه 168 هزار تومان، ربع سکه 235 هزار تومان و سکه گرمی 222 هزار تومان کاهش داشت.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1272600/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بمباران مناطقی در استان‌های ریف و درعا در سوریه

تأیید مشروعیت سیاسی زلنسکی از سوی پارلمان این کشور

مسی به بارسلونا برمی‌گردد

حمله جنگنده‌های اسرائیل به شرق لبنان/ دو نفر به شهادت رسیدند

سقوط هواپیمای ارتش سودان در این شهر

بازی پرهزینه واشنگتن/ چرا آمریکا اوکراین را قربانی کرد؟

صدار انفجار در جنوب دمشق/ ماجرا چه بود؟

مساله قرن 21

تهدید تعرفه‏‌ای ادامه دارد

پتروشیمی‌ها زیر سایه شایعات نرخ خوراک

التیام بورس؟

پرونده احتیاط بسته شد؟

سنگ‏‏‌آهن در قله چهارماهه

بورس روی موج تقاضا

روابط بانکی کشور گروگان مساله FATF شده است

نحوه تعیین دستمزد تغییر می‌کند؟

یک شهید و 31 زخمی در درگیری‌های شدید کرانه باختری

پیامک از احراز هویت جی‌میل حذف می‌شود

تلگرام در استرالیا جریمه شد

اپل 20 هزار شغل در آمریکا ایجاد می‌کند

اوپن‌ای‌آی با کلاهبرداران چت جی‌پی‌تی مقابله می‌کند

2 هزار مگاوات برق کشور در مراکز غیرمجاز رمزارز

امکان استخراج رمزارز با احداث نیروگاه‌های خورشیدی

بیت‌کوین در کف چهار ماهه

هفته قرمز کریپتو

تقدیر از «جهان فولاد» در جشنواره ملی تعالی سازمانی

افزایش تولید گاز شیرین

مصرف روزانه 70‌میلیون مترمکعب گاز در تهران

پارادوکس جنگ و انرژی

شاهراه توسعه ترانزیت ایران

کریدورهای هوایی ایران از دست می‌رود؟

فروش بلیت نوروزی قطار تا فردا

چالش تامین مالی صنعت دریایی

رشد دارایی‌های طلایی

اثر روسی کاهش دلار

زمان نوبت دوم پیش‌فروش سکه طلا

پرداخت سود روزشمار به سپرده‌های قدیمی الزامی شد

شکل جدید اقتصاد عموسام

بطری‌‌‌های «سوئل باتل»؛ محل تلاقی فشن و پایداری

چگونه نوآوری‏‏‌های تحول‏‏‌آفرین را گسترش دهیم؟

افزایش مقیاس کسب‌وکارهای خرد

غول سینمای فرانسه در مظان اتهامات جدید

انتقاد کیانیان از بازیگر «گوزن‌ها»

کسی پاسخگو نیست

چه کسی از تاسیان می‌ترسد؟

فسخ یک طرفه سرمربی استقلال

غایب بزرگ پرسپولیس در دربی

برایتان چه ‌کار کنیم آقای جهانبخش؟

الدور و سردار، دو سرنوشت عجیب

پروژه راهبردی هلدینگ خلیج‌‌فارس در خط پایان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی