بازار آریا

آخرين مطالب

هیات پارلمانی ایران و ارمنستان دیدار کردند مقالات اقتصاد جهانی

هیات پارلمانی ایران و ارمنستان دیدار کردند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار هیات پارلمانی ایران و نایب رئیس مجلس ارمنستان در حاشیه اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در ازبکستان گفت: پیش از ظهر امروز، هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در تاشکند با نایب رئیس مجلس ارمنستان ملاقات کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیدار هیات پارلمانی ایران و ارمنستان در حاشیه برگزاری اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی در تاشکند خبر داد.
وی توضیح داد: آقای حاجی بابایی نایب رئیس مجلس در این ملاقات، ارمنستان را شریک راهبردی و کشوری مهم برای جمهوری اسلامی ایران برشمردند. ایشان روابط دو کشور را استراتژیک و تاریخی خواند و اشاره‌ای به وضعیت منطقه قفقاز داشت و بیان کرد که ایران با هرگونه تغییر مرزها در منطقه و دخالت بیگانگان مخالف است و به منافع و فرهنگ مشترک بین ایران و ارمنستان اشاره کردند.
خبر مرتبط

بازار آریا


آذربایجان و ارمنستان انگشت اتهام را به سوی یکدیگر گرفتند جمهوری آذربایجان و ارمنستان یکدیگر را به تبادل آتش در مرز مشترک خود متهم کردند.
رضایی ادامه داد: ایشان همچنین گفتند که باید از فرصت‌های اقتصادی به نفع هر دو کشور استفاده کنیم. آقای حاجی بابایی بیان داشت که باید ماجراجویی‌های منطقه‌ای توسط قدرت‌ها پایان یابد. در رابطه با مسائل مذاکرات نیز گفتند که جمهوری اسلامی ایران بر مذاکره عادلانه تأکید دارد و مذاکره تحت فشار و زور امکان‌پذیر نیست. ما مذاکره مستقیم با آمریکا را به دلیل پیمان‌شکنی‌های آن‌ها از جمله برجام رد کردیم، اما به خاطر امنیت منطقه، مذاکره غیرمستقیم را پذیرفتیم مشروط بر اینکه آمریکا به تروریسم اقتصادی علیه ملت ایران پایان دهد.
وی اضافه کرد: آقای حاجی بابایی همچنین گفتند که در چارچوب صلح جهانی حرکت می‌کنیم، اما اگر شرارتی از سوی آمریکا یا نیروهای نیابتی آن یعنی رژیم صهیونیستی رخ دهد، پاسخ محکم خواهیم داد.
این عضو هیات پارلمانی ایران بیان کرد: در این دیدار نایب رئیس مجلس ارمنستان گفت که ما روابط نزدیکی با ایران داریم و روابط مردم دو کشور گرم و صمیمی است. ایشان به حضور ارمنی‌تبارها در ایران و زندگی آرام آن‌ها در شهرهای مختلف اشاره کردند و از این بابت قدردانی کردند؛ ایران همسایه کلیدی ارمنستان است و از توسعه روابط و مبادلات اقتصادی استقبال کردند.
رضایی افزود: ایشان بیان کرد که با توجه به اینکه ایران عضو ناظر در اتحادیه اوراسیاست، این اتحادیه ظرفیت مناسبی برای گسترش روابط تجاری دارد. در خصوص فلسطین نیز گفت که ما از تشکیل کشور مستقل فلسطینی حمایت کرده و آن را به رسمیت شناخته‌ایم. ایشان همچنین تأکید کردند که به تمامیت ارضی ایران احترام می‌گذاریم و مسئله حیاتی است. در ارتباط با مذاکرات صلح با آذربایجان نیز گفتند که ما مذاکرات صلح با آذربایجان را به نتیجه رسانده‌ایم و آمادگی امضای اسناد صلح را داریم اما طرف آذری مانع‌تراشی می‌کند. نایب رئیس مجلس ارمنستان همچنین برای بهبود و ارتقای روابط دوجانبه به ویژه دیپلماسی پارلمانی بین دو کشور ایران و ارمنستان اعلام آمادگی کردند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1288762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

موانع اقتصادی و سیاسی عامل رکود در بازار سرمایه

نبایدهای استفاده از هوش مصنوعی

گفت‌وگوی تلفنی وزرای دفاع آمریکا و عربستان درباره تحولات منطقه

3 برداشت از اظهارات ترامپ

مشارکت مردم در طرح های سرمایه گذاری؛ اولویت مدیریت شهری

20 تانک و 100 سرباز علیه 15امدادگر

تبرئه ولی‌الله سیف

اپوزیسیون به‌دنبال انتخابات زودهنگام

چگونه نگذاریم شخصی‌‌‌سازی تبلیغات، باعث آزار مخاطب شود؟

فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت

سایه تعرفه‌های ترامپ بر صنعت سرگرمی

5 پاتوق نوروزی ایرانیان

عبور از میان بحران‌ها

مسیر مذاکره از نگاه پزشکیان

احتمال شوک تقاضا در منطقه یورو با تعرفه‌های ترامپ

خودکشی قاتل پس از ارتکاب قتل در رشت

زمان مناسب برای تغییر مسیر شغلی

تقویت عزت نفس با هوش مصنوعی

جنگ، دولت و رشد فناوری؛ از افسانه تا واقعیت

سه‏‏‏‏‌گانه سقوط آزاد طلای‌سیاه

شرط بخشش کامل جرایم مالیات ارزش افزوده 1403

اهمیت تسریع در تدوین آیین‌نامه‌‌های اجرایی قانون بودجه 1404

پناهگاه پرریسک سرمایه‌ها کجاست؟

هوش مصنوعی آمازون مامور خرید می‌شود

فعالیت‌های مایکروسافت در چین تعطیل می‌شود

پیش‌بینی رکود از بازار کالایی‌ها

بازار فولاد در دو راهی

سایه ریسک سیاسی بر بازار سرمایه

بررسی فرصت‌های بورس در دل ریزش دلاری‏‏‏‏‏‌ها

سقوط دسته‏‏‏‏‌جمعی نماگرها

قطعه گمشده قیمت‌گذاری خدمات آی‌تی

عصر ریزش بورس؟

واکنش حماس به سخنان اخیر اسموتریچ

زخم صنعت از تعرفه‏‏‏‏‏‌ها

15 مدل تویوتای برقی در راه است

سن فرسودگی خودروها در سال 1404

قطعات خودرو در رتبه ششم عمده کالاهای وارداتی

راهکارهای کاهش 4درصدی سالانه بافت فرسوده

وعده افزایش قابل‌توجه واگن‌‌‌های متروی تهران

خاک نقره‌ای هرمز را برگردانید

بودجه دولت شفاف است؟

چماق تعرفه‌ها بر سر بی‌بی

استقبال سازمان ملل از مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن

تصویری مات از آینده‌ای مبهم

ثبات مهم‌تر از کارآمدی

«اتحاد مثلث» در قفقاز

چاقوی نامرئی صادرات دیجیتال

قاهره؛ شریک استراتژیک پاریس

بی‌بی؛ نئوکان‌ دوآتشه

نرخ ارز محاسبات گمرکی برای سال 1404

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی