خودکشی قاتل پس از ارتکاب قتل در رشت
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - مهر : طبق اعلام فرمانده انتظامی رشت، قاتلی که در شهرستان رشت مرتکب قتل یک زن 30 سال شده، بلافاصله پس از ارتکاب به جرم خودکشی کرد.
سرهنگ عیسی روشن اظهار کرد: حدود ساعت 19 امروز در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی 110 مبنی بر وقوع یک فقره قتل و خودکشی قاتل در صحنه ارتکابی در دهستان لولمان شهرستان رشت، بلافاصله مأموران انتظامی در صحنه قتل حاضر شدند.
وی با بیان اینکه با حضور مأموران در صحنه قتل مشخص شد قاتل مردی 31 ساله به دلیل اختلافات شخصی به وسیله سلاح سرد از نوع چاقو یک زن 30 ساله را به قتل رسانده و بلافاصله پس از ارتکاب به قتل با ضربات چاقو و خودزنی از ناحیه گلو به زندگی خود نیز پایان داده است.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت تصریح کرد: اقدامات فنی، تخصصی و تحقیقات پلیسی در این خصوص انجام و جهت سیر مراحل قانونی با تشکیل پرونده به مرجع قضائی ارجاع شده است.
این مقام انتظامی ناتوانی در کنترل عصبانیت و خشم را عامل بسیاری از جرایم جنایی دانست و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق مرکز فوریتهای 110 به پلیس اطلاع دهند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۶:۵۲
-
۴ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289088/