بازار آریا

آخرين مطالب

افت ادامه دار شاخص بازار سرمایه تحلیل بازار آریا

افت ادامه دار شاخص بازار سرمایه
  بزرگنمايي:

بازار آریا - امروز تالار شیشه‌ای همچون دو روز گذشته قرمزپوش شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش حدود 27 هزار واحد به رقم دو میلیون و 746 هزار واحد رسید.

روز 18 فروردین 1404 شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران 26 هزار و 961 واحد کاهش یافت و به رقم دو میلیون و 746 هزار و 859 واحد رسید. در دو روز گذشته هم این بازار به ترتیب 15 و 21 هزار واحد افت کرده بود. این در حالی است که از روز بازگشایی در پنجم فروردین تا 10 فروردین بازار سهام افزایشی بود.
امروز شاخص هم‌وزن هم 5473 واحد کاهش داشت و در عدد 804 هزار و 915 واحد ایستاد.
در سومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس 68 عدد و سهام منفی 262 عدد بود. تعداد خریداران به 71 هزار نفر رسید. به طور کلی بازار 0.97 درصد کاهش داشت.
امروز 450 هزار فقره معامله به ارزش حدود 8547 میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.
فملی، فولاد و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به وتجارت، وبملت و وبصادر اشاره کرد.
روز 18 فروردین 1404 شاخص فرابورس ایران نیز 93 واحد کاهش داشت و به 24 هزار و 747 واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس 314 هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه 649 هزار میلیارد تومان بود.
فزر و آریان آریا بیشترین بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس داشت اما زاگرس اثر منفی ایجاد کرد. کانسار، مهرمام و فزر نیز از نمادهای پرتراکنش فرابورس بودند.
بازار سهام از روز دوم آبان 1403 روند صعودی به خود گرفت و در ادامه، رکوردهای جدیدی را به ثبت رساند. اما از 22 دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال 2.7 تا 2.8 میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال 2.8 میلیون را از دست داد. 21 اسفند نیز به پایین کانال 2.7 میلیون سقوط کرد، اما 25 اسفند مجددا آن را تصاحب کرد.
به نظر می‌رسد متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل در اولین روز کاری 1404 داشته است. در روزهای پایانی سال گذشته نیز سید محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد: کمیسیون مشترک از کمیسیون‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و قضائی، لوایح سی‌اف‌تی و پالرمو را تصویب کرد و امیدوارم در صحن مجمع هم تصویب شود.
عبور سی‌اف‌تی و پالرمو از این مرحله و امیدواری به خروج ایران از لیست سیاه FATF ظاهرا اثر مثبتی بر بازار سهام ایجاد کرده است؛ چراکه به گفته کارشناسان، این لوایح، از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی ایجاد می‌کنند و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازند.
برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیرهای سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال 2.9 میلیون واحد شده بود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1288757/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نبایدهای استفاده از هوش مصنوعی

گفت‌وگوی تلفنی وزرای دفاع آمریکا و عربستان درباره تحولات منطقه

3 برداشت از اظهارات ترامپ

مشارکت مردم در طرح های سرمایه گذاری؛ اولویت مدیریت شهری

20 تانک و 100 سرباز علیه 15امدادگر

تبرئه ولی‌الله سیف

اپوزیسیون به‌دنبال انتخابات زودهنگام

چگونه نگذاریم شخصی‌‌‌سازی تبلیغات، باعث آزار مخاطب شود؟

فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت

سایه تعرفه‌های ترامپ بر صنعت سرگرمی

5 پاتوق نوروزی ایرانیان

عبور از میان بحران‌ها

مسیر مذاکره از نگاه پزشکیان

احتمال شوک تقاضا در منطقه یورو با تعرفه‌های ترامپ

خودکشی قاتل پس از ارتکاب قتل در رشت

زمان مناسب برای تغییر مسیر شغلی

تقویت عزت نفس با هوش مصنوعی

جنگ، دولت و رشد فناوری؛ از افسانه تا واقعیت

سه‏‏‏‏‌گانه سقوط آزاد طلای‌سیاه

شرط بخشش کامل جرایم مالیات ارزش افزوده 1403

اهمیت تسریع در تدوین آیین‌نامه‌‌های اجرایی قانون بودجه 1404

پناهگاه پرریسک سرمایه‌ها کجاست؟

هوش مصنوعی آمازون مامور خرید می‌شود

فعالیت‌های مایکروسافت در چین تعطیل می‌شود

پیش‌بینی رکود از بازار کالایی‌ها

بازار فولاد در دو راهی

سایه ریسک سیاسی بر بازار سرمایه

بررسی فرصت‌های بورس در دل ریزش دلاری‏‏‏‏‏‌ها

سقوط دسته‏‏‏‏‌جمعی نماگرها

قطعه گمشده قیمت‌گذاری خدمات آی‌تی

عصر ریزش بورس؟

واکنش حماس به سخنان اخیر اسموتریچ

زخم صنعت از تعرفه‏‏‏‏‏‌ها

15 مدل تویوتای برقی در راه است

سن فرسودگی خودروها در سال 1404

قطعات خودرو در رتبه ششم عمده کالاهای وارداتی

راهکارهای کاهش 4درصدی سالانه بافت فرسوده

وعده افزایش قابل‌توجه واگن‌‌‌های متروی تهران

خاک نقره‌ای هرمز را برگردانید

بودجه دولت شفاف است؟

چماق تعرفه‌ها بر سر بی‌بی

استقبال سازمان ملل از مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن

تصویری مات از آینده‌ای مبهم

ثبات مهم‌تر از کارآمدی

«اتحاد مثلث» در قفقاز

چاقوی نامرئی صادرات دیجیتال

قاهره؛ شریک استراتژیک پاریس

بی‌بی؛ نئوکان‌ دوآتشه

نرخ ارز محاسبات گمرکی برای سال 1404

ناترازی برق در تابستان از 20هزارمگاوات عبور می‌کند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی