بازار آریا

آخرين مطالب

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند اقتصاد ایران

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم / به گفته مدیرعامل شرکت فولکس‌واگن، این خودروساز آلمانی که با مشکلات مالی شدیدی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، آماده است تا تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی را در دستور کار قرار دهد.
به نقل از راشاتودی، اولیور بلومه، مدیرعامل شرکت فولکس‌واگن، اعلام کرده است که این خودروساز آلمانی که با مشکلات مالی شدیدی دست‌و‌پنجه نرم می‌کند، آماده است تا تولید تسلیحات و تجهیزات نظامی را در دستور کار قرار دهد.
این اظهارات در پاسخ به اعلام اخیر اتحادیه اروپا مبنی بر برنامه‌ای برای هزینه‌کرد تا 870 میلیارد دلار در بخش دفاعی این اتحادیه مطرح شده است.
این غول خودروسازی سال گذشته با کاهش فروش و سود مواجه شد و برای اولین بار مجبور به اعلام تعطیلی کارخانه‌ها و اخراج گسترده کارکنان در آلمان شد.
آلمان در سال 2023 بدترین عملکرد اقتصادی را در میان اقتصادهای بزرگ جهانی داشت و با انقباض 0.3 درصدی مواجه شد. پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی این کشور در سال 2024 نیز حداقل باشد که می‌تواند به رکود منجر شود. بخشی از این بحران اقتصادی ناشی از قطع دسترسی به انرژی ارزان‌قیمت روسیه به دلیل تحریم‌های مرتبط با اوکراین است.
بلومه در مصاحبه با شبکه دولتیNDR آلمان روز سه‌شنبه اعلام کرد که این خودروساز به‌دقت در حال بررسی نیازهای صنعت دفاعی است.
وی گفت که همه گزینه‌ها روی میز است، از جمله تغییر کاربری برخی کارخانه‌ها از تولید محصولات غیرنظامی به نظامی. بلومه ادعا کرد: ما اساساً برای چنین موضوعاتی آمادگی داریم.
این ایده توسط بزرگ‌ترین تولیدکننده تسلیحات آلمان، راین‌متال، حمایت شده است. آرمین پاپرگر، مدیرعامل راین‌متال، روز چهارشنبه اعلام کرد که کارخانه فولکس‌واگن در اوزنابروک می‌تواند برای این تغییر کاربری مناسب باشد.
فولکس‌واگن پیش‌تر در طول جنگ جهانی دوم خودروهای نظامی برای ورماخت، نیروهای مسلح آلمان نازی، از جمله خودروی سبک کوبل واگن و خودروی چهار چرخ آبی خاکی شویم واگن تولید می‌کرد.
یک کارخانه فولکس‌واگن نیز در تولید قطعات بمب پرنده V-1، نوعی موشک کروز اولیه که توسط نازی‌ها با اثرات مخرب استفاده می‌شد، مشارکت داشت.
اتحادیه اروپا پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بارها از اعضای اروپایی ناتو به دلیل عدم پایبندی به تعهدات هزینه‌های دفاعی این اتحادیه انتقاد کرد، تلاش‌های خود برای نظامی‌سازی را تشدید کرد.
در پاسخ، بروکسل یک ابتکار بزرگ نظامی‌سازی را که توسط اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، پیشنهاد شده بود، اعلام کرد.
این طرح که «بازمسلح‌سازی اروپا» نامیده می‌شود، می‌تواند 800 میلیارد یورو (870 میلیارد دلار) را در طول چهار سال آینده به بخش دفاعی تزریق کند. اگرچه این اعلام باعث افزایش قیمت سهام بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تسلیحات اروپا شد، اما قانون‌گذاران هلندی به دلیل نگرانی‌های مالی این طرح را رد کرده‌اند.
مسکو این طرح اتحادیه اروپا را محکوم و اعلام کرده است که این طرح عمدتاً علیه روسیه هدف‌گیری شده و باعث «نگرانی عمیق» شده است. طرح تسلیحاتی اتحادیه اروپا در حالی مطرح می‌شود که روسیه و آمریکا از ماه گذشته مذاکراتی را برای تلاش جهت حل بحران اوکراین آغاز کرده‌اند. با این حال، رهبران اتحادیه اروپا متعهد شده‌اند که به حمایت نظامی خود از اوکراین ادامه خواهند داد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یکی کردن افطاری و شام مفید نیست

دشمن با تشدید تحریم ها تلاش دارد بین مردم و نظام بی اعتمادی ایجاد کند

علت چاقی مردان متأهل در مقایسه با مردان مجرد

توصیه‌های بهداشتی برای خرید شیرینی شب عید

سقوط معاملات مسکن

ادعای ترامپ: خبرهای خوبی از آتش‌بس احتمالی بین روسیه و اوکراین دریافت کرده‌ایم

مقصر گرانی سیب‌زمینی شناسایی شد

32 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در اندیمشک کشف شد!

آتش‌سوزی در جنگل‌های چابکسر

درخواست حماس از آمریکا: تل آویو را وادار به پایبندی به توافق آتش‌بس کنید

درخواست مکرون از روسیه برای پذیرش طرح آتش‌بس 30 روزه با اوکراین

استاندار اصفهان: اجلاس مشترک ایران و آفریقا فرصت همکاری فناوری و اقتصادی متقابل است

ماجرای سانحه پرواز تهران-استانبول چه بود؟

درباره راهکارهای احتمالی حوزه انرژی نباید شفاف‌‌سازی شود

غول‌های فناوری در میدان نبرد هوش مصنوعی

فرار سرمایه‏‏‌های خرد از بورس 1403

سبزپوشی بورس در راه است؟

برد طلا؛ باخت بورس

پایان خوش در انتظار بازار؟

نقض دوباره آتش‌بس غزه توسط اسرائیل/ شهادت 4 فلسطینی در شرق منطقه

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

جزییات میزبانی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در اصفهان تشریح شد

نقشه راه اقتصادی بلندپروازانه چین برای سال 2025/ وعده ایجاد بازار بازتر برای سرمایه گذاری

اعتراض گسترده خانواده اسرای اسرائیلی در تل‌آویو

نقشه ترامپ برای دلار

اروپا ؛ موزه صنعتی جهان

این کجا و آن کجـا!

شاهنامه‌خوانی اقوام ایرانی در تهران

آزمون‏‏‌های شخصیت چگونه باعث می‏‏‌شوند شغل ایده‏‏‌آلتان را از دست بدهید؟

در سفر تحول دیجیتال چابک باشید!

نشانه‌های اولیه رکود اقتصادی در آمریکا

رایزنی عنایتی با معاون اقتصادی وزیر خارجه عربستان

سنگر کتاب‌فروشی‌ها در توفان

کمک کردن، یک خیابان دوطرفه است!

بازار مسکن؛ در شهر خبری نیست

نقش زنان پررنگ‌تر می‌شود؟

نامه 138 نماینده به سران قوا برای برخورد انتظامی با بانک آینده

بازی برد-برد خانوار و بنگاه

ترامپ: تماس‌های بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشته‌ام

چرا شی وارد بازی ترامپ نمی‌شود؟

تحریم در یک شهر با دو سرنوشت

آمریکا در کانون مسائل حکمرانی ایران

29 واحد صنعتی، معدنی و صادراتی نمونه گیلان تجلیل شدند

نایب رئیس مجلس: مذاکره با آمریکا فریب است

شرکت ملی مس در خط مقدم جبهه مقاومت اقتصادی کشور است

بیم رکود

خوابِ چپ برای صنعت

کارنامه اشتغال اصفهان

به تغییر ریل‌گذاری نیاز داریم

حال ناخوش اصفهان ما

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی