بازار آریا

آخرين مطالب

زاکانی: میان رؤسای جمهور آمریکا در دشمنی با ایران هیچ تفاوتی وجود ندارد اقتصاد ایران

زاکانی: میان رؤسای جمهور آمریکا در دشمنی با ایران هیچ تفاوتی وجود ندارد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : علیرضا زاکانی گفت: ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد که رهبر انقلاب نیز نسبت به عواقب آن تذکر دادند. در دهه 90 نیز بخش کوچکی از این تجربه شکست بار را حس کردیم، اما در نقطه مقابل تجارب مثبت و ارزشمندی از تکیه بر توان داخل در حل مشکلات داریم.
علیرضا زاکانی در پیش خطبه‌های نماز جمعه تهران با اشاره به شرایط کنونی کشور و منطقه گفت: ایران امروز شرایط ویژه‌ای را تجربه می‌کند از یک طرف با مشکلاتی مانند ناترازی انرژی و ارزی رو به رو هستیم و از یک طرف دشمن عنودی مانند آمریکا مقابل ما وجود دارد که از هیچ تلاشی برای دشمنی فرو گذاری نمی‌کند، میان رؤسای جمهور آمریکا نیز در دشمنی با ایران هیچ تفاوتی وجود ندارد و فرقی بین دموکرات و جمهوریخواه نیست.
وی افزود: در مواجهه با چنین وضعیتی دو راه حل وجود دارد؛ نخست اینکه تکیه بر توان داخلی کنیم و در کنار آن از ظرفیت‌های خارجی مانند کشورهای همسایه و سایر ملت‌های مخالف با آمریکا بهره ببریم. راه حل دیگر نیز در این است که برای حل مشکلات کشور به سراغ مسبب اصلی آن برویم که حتی به دوستان خود نیز رحم نمی‌کند.
زاکانی ادامه داد: ایده بازگشت به آمریکا ره به ناکجا آباد دارد که رهبر انقلاب نیز نسبت به عواقب آن تذکر دادند. در دهه 90 نیز بخش کوچکی از این تجربه شکست بار را حس کردیم، اما در نقطه مقابل تجارب مثبت و ارزشمندی از تکیه بر توان داخل در حل مشکلات داریم. از طرفی بخش عمده‌ای از مشکلات کشور به داخل باز می‌گردد نه تحریم.
خبر مرتبط

بازار آریا


واکنش زاکانی به تعیین مکانی برای تجمعات در تهران زاکانی درباره پیشنهاد اخیرش مبنی بر اینکه به جای انتقال پایتخت، امکانات دولتی به جنوب تهران منتقل شوند، گفت: به‌واسطه مشکلاتی که انتقال پایتخت دارد، این ایده به‌عنوان جایگزین مطرح شد تا بتوانند تجمیع ظرفیت‌های دولتی و مجموعه‌های مختلف خدمتگزاری را داشته باشند.
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مدیریت شهری ششم تهران به دنبال رشد مادی و معنوی پایتخت بودیم لذا به سمت تغییر رویکرد در مدیریت رفتیم و مردم را محور تحولات در مدیریت شهری قرار دادیم. معتقدیم راه حل مشکلات در میدان دادن به مردم است و استفاده از ظرفیت بالای آنان.
زاکانی تاکید کرد: وقتی مدیریت ششم شهری تهران آغاز شد دو سال و نیم در تنش مالی بودیم به حدی که مدیریت شهری قبل برای پرداخت حقوق نیز به سمت قرض گرفتن از بانک رفته بود و میزان صدور پروانه ساخت از 31 هزار سال 91 به 5400 مورد رسیده بود که با این روند تهران به فرسودگی می‌رفت.
زاکانی ادامه داد: شهرداری تهران 1200 حساب داشت که در نخستین گام آن را با انضباط مالی تبدیل به یک حساب کردیم و در ظرف یک هفته از تنش مالی خارج شدیم.
وی افزود: در تهران چهار محور تحولی ناظر به مدیریت شهری، کالبد شهر، سبک زندگی شهروندان و حوزه فناوری را با محوریت قرار دادن 12 سرفصل را پیش گرفتیم که امروز از این تریبون راجع به اقدامات انجام شده در حل یکی از سرفصل‌ها یعنی چالش آلودگی هوا نکاتی را عرض می‌کنم
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: برای کاهش آلودگی هوا در نخستین گام به سراغ مناسب سازی خدمات با هدف کاهش سفرهای درون شهری رفتیم به همین منظور نرم‌افزار شهرزاد طراحی شد که با استفاده از آن خدمات در درب منزل تحویل داده می‌شود این نرم افزار هم اکنون 4 میلیون کاربر دارد.
زاکانی ادامه داد: در گام بعدی به سراغ بالا رفتن کیفیت حمل و نقل عمومی از طریق توسعه زیرساخت‌ها رفتیم تا در نتیجه این توسعه اقبال مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی بیشتر شود. طی 42 ماه گذشته 17 ایستگاه مترو در تهران افتتاح شد و در هفته پیش رو نیز یک ایستگاه دیگر در میدان خراسان با سبک معماری ویژه به عنوان زیباترین ایستگاه مترو تهران افتتاح خواهد شد.
وی تاکید کرد: همچنین با نهایی شدن قرارداد ساخت خطوط 8،9 و 10 مترو تهران فرایند ساخت این خطوط به طول 134 کیلومتر و با 133 ایستگاه آغاز شده است علاوه بر این در حوزه واگن، قرارداد واردات 1184 رام واگن را منعقد کرده‌ایم که این رقم بیش از 1181 واگن مترو تهران در 25 سال گذشته است.
شهردار تهران افزود: در حوزه تأمین واگن به توان داخلی نیز تکیه داشته‌ایم. چندی قبل نخستین رام واگن داخلی وارد خطوط مترو شد و به زودی نیز دومین رام وارد خطوط می‌شود. همچنین در ماه‌های ابتدایی سال آینده دو رام قطار هفت واگنه تولید داخل نیز بر ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه می‌شود.
زاکانی در ادامه پیرامون توسعه ناوگان اتوبوسرانی پایتخت گفت: در حوزه اتوبوس شاهد تحولات جدی در تهران هستیم. در آغاز فعالیت مدیریت شهری ششم تهران 1878 اتوبوس داشت که از این رقم 860 دستگاه آن در گردش بود. تا به امروز مدیریت شهری ششم 1464 اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه کرده و سال آینده 3640 اتوبوس دیگر نیز به این عدد اضافه می‌شود. به جز 271 دستگاه سایر اتوبوس‌ها با منابع شهرداری تهران تأمین شده است.
وی افزود: برقی‌سازی گام سوم اقدامات انجام شده توسط شهرداری تهران در حوزه کاهش آلودگی هوا بود. در همین رابطه قرارداد خرید 3000 اتوبوس و 27500 تاکسی برقی را منعقد کردیم که فرایند تحویل 1700 مورد از این تاکسی‌های برقی به تاکسیران‌ها هفته آینده آغاز می‌شود.
زاکانی تاکید کرد: در حوزه توسعه زیرساخت‌های شهری آزادراه شهید شوشتری و دو بزرگراه یادگار امام و فاز دوم شهید بروجردی به زودی افتتاح می‌شود، همچنین به زودی فرایند ساخت سومین بزرگراه نیز آغاز خواهد شد.
شهردار تهران گفت: یکی از پروژه‌های در دست اقدام شهر تهران 98 اصلاح تقاطعی در معابر پایتخت است، 34 مورد آن تاکنون به سرانجام رسیده است و تعدادی دیگر نیز در دست انجام است و تا نیمه نخست سال آینده باقی موارد نیز تکمیل می‌شود. در نتیجه این اصلاح تقاطعی شاهد صرفه‌جویی روزانه یک میلیون لیتر مصرف بنزین در پایتخت خواهیم بود.
زاکانی ادامه داد: در این 42 ماه پروژه‌های بزرگی را آغاز کردیم که بخشی از آن را تکمیل کردیم و بخشی در شرف تکمیل است. به عنوان مثال 7750 هکتار به فضای سبز شهری تهران اضافه کردیم. مجموع مساحت فضای سبز پایتخت از 50 هزار هکتار که از سال 65 تاکنون تحقق آن هدف مدیریت شهری‌های مختلف بود، گذشته است. این در حالی است که میانگین اضافه شدن سالانه فضای سبز در دهه 90 سالانه 950 هکتار بود اما در دوره جدید مدیریت شهری این رقم به طور میانگین به 1700 هکتار در سال رسید.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279170/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاثیر سیگار کشیدن مادران باردار بر ژنتیک نوزادان

تأثیر رژیم گوشت‌خواری بر کلسترول

برنامه غذایی برای کاهش وزن سریع

یکی کردن افطاری و شام مفید نیست

دشمن با تشدید تحریم ها تلاش دارد بین مردم و نظام بی اعتمادی ایجاد کند

علت چاقی مردان متأهل در مقایسه با مردان مجرد

توصیه‌های بهداشتی برای خرید شیرینی شب عید

سقوط معاملات مسکن

ادعای ترامپ: خبرهای خوبی از آتش‌بس احتمالی بین روسیه و اوکراین دریافت کرده‌ایم

مقصر گرانی سیب‌زمینی شناسایی شد

32 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در اندیمشک کشف شد!

آتش‌سوزی در جنگل‌های چابکسر

درخواست حماس از آمریکا: تل آویو را وادار به پایبندی به توافق آتش‌بس کنید

درخواست مکرون از روسیه برای پذیرش طرح آتش‌بس 30 روزه با اوکراین

استاندار اصفهان: اجلاس مشترک ایران و آفریقا فرصت همکاری فناوری و اقتصادی متقابل است

ماجرای سانحه پرواز تهران-استانبول چه بود؟

درباره راهکارهای احتمالی حوزه انرژی نباید شفاف‌‌سازی شود

غول‌های فناوری در میدان نبرد هوش مصنوعی

فرار سرمایه‏‏‌های خرد از بورس 1403

سبزپوشی بورس در راه است؟

برد طلا؛ باخت بورس

پایان خوش در انتظار بازار؟

نقض دوباره آتش‌بس غزه توسط اسرائیل/ شهادت 4 فلسطینی در شرق منطقه

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

جزییات میزبانی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در اصفهان تشریح شد

نقشه راه اقتصادی بلندپروازانه چین برای سال 2025/ وعده ایجاد بازار بازتر برای سرمایه گذاری

اعتراض گسترده خانواده اسرای اسرائیلی در تل‌آویو

نقشه ترامپ برای دلار

اروپا ؛ موزه صنعتی جهان

این کجا و آن کجـا!

شاهنامه‌خوانی اقوام ایرانی در تهران

آزمون‏‏‌های شخصیت چگونه باعث می‏‏‌شوند شغل ایده‏‏‌آلتان را از دست بدهید؟

در سفر تحول دیجیتال چابک باشید!

نشانه‌های اولیه رکود اقتصادی در آمریکا

رایزنی عنایتی با معاون اقتصادی وزیر خارجه عربستان

سنگر کتاب‌فروشی‌ها در توفان

کمک کردن، یک خیابان دوطرفه است!

بازار مسکن؛ در شهر خبری نیست

نقش زنان پررنگ‌تر می‌شود؟

نامه 138 نماینده به سران قوا برای برخورد انتظامی با بانک آینده

بازی برد-برد خانوار و بنگاه

ترامپ: تماس‌های بسیار خوبی با روسیه و اوکراین داشته‌ام

چرا شی وارد بازی ترامپ نمی‌شود؟

تحریم در یک شهر با دو سرنوشت

آمریکا در کانون مسائل حکمرانی ایران

29 واحد صنعتی، معدنی و صادراتی نمونه گیلان تجلیل شدند

نایب رئیس مجلس: مذاکره با آمریکا فریب است

شرکت ملی مس در خط مقدم جبهه مقاومت اقتصادی کشور است

بیم رکود

خوابِ چپ برای صنعت

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو