بازار آریا

آخرين مطالب

انتقادها از ظریف به قالیباف سرایت کرد اقتصاد جهان

انتقادها از ظریف به قالیباف سرایت کرد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای اقتصاد : این روزها بازار تجمعات اعتراضی به دولت و مجلس داغ است. اگر تا دیروز مخالفان حضور محمد‌جواد ظریف در دولت در قالب تجمعات کوچک در تهران و برخی شهرها علیه دولت و معاون راهبردی دولت شعار سر می‌دادند، حالا محمد‌باقر قالیباف را هدف انتقادات خود قرار داده‌اند. بهانه آنها هم عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب است. این جمعیت انگشت‌شمار عصر روز یکشنبه در حالی که مقابل مجلس شورای اسلامی پلاکاردهایی با عنوان «آقای قالیباف قانون حجاب را ابلاغ کن» در انتقاد به عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب تجمعی برگزار کردند و خطاب به رئیس مجلس اعلام کردند که «امت حزب‌الله دیگر از شما دل‌چرکین شده‌اند».
انتقادهایی که روز یکشنبه رئیس مجلس را به واکنش واداشت و درپاسخ به نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی در بیست و سومین دوره جهاد اکبر، به صراحت در مورد چرایی عدم ابلاغ قانون حجاب گفت: شورای عالی امنیت ملی مصوبه دارد که اگر موضوعاتی سبب چالش و تنش شود دبیرخانه می‌تواند آن را متوقف کند. وقتی می‌گوییم مصوبه دارد یعنی مصوباتش بعد از تایید حضرت آقا قانون است. به گزارش انتخاب، وی افزود: دبیرخانه به خودی خود این اختیار را دارد با این وجود این موضوع در صحن شورا آورد و همه اعضا هم با نظر دبیرخانه موافق بودند. نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی از او سوال کرده بود که «طبق اصل 176 قانون اساسی؛ «مصوبات شورای عالی امنیت ملی پس از تایید مقام معظم رهبری قابل اجرا است.»
این یعنی دبیرخانه شورای عالی بدون تایید رهبری نمی‌تواند خواستار توقف در ابلاغ شود. مصوبه تعلیق در ابلاغ قانون حجاب دقیقا از کجا آمده است؟! جناب آقای قالیباف شما چرا قانون را ابلاغ نمی‌کنید؟!» ازسوی دیگر انتقادها به دولت به واسطه حضور ظریف در دولت نیز همچنان ادامه دارد. از جمله روز گذشته که حمید رسایی، نماینده مجلس در سخنانی در مجلس یک بار دیگر موضوع حضور ظریف در دولت را پیش کشید و مدعی شد: گفته شده آقای ظریف قرار است به اروپا برود و برای خودش و همسرش درخواست روادید 6 ماه تا یک‌سال از سفارت آلمان خواسته شده است. آلمانی که کنسولگری ما را بست، آلمان باید از ما سیلی بخورد. به گزارش ایلنا، وی تصریح کرد: آقای پزشکیان آیا راهبرد دولت ما در اروپا تعیین می‌شود که آقای ظریف می‌خواهد مکرر برود. آن هم از سفارت آلمان که در سفارت ما را بست.
از سوی دیگر به گزارش الف، آن‌طور که کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس در گفت‌وگو با همشهری اعلام کرده است تعدادی از نمایندگان مجلس به دلیل انتصاب ظریف به عنوان معاون راهبردی ریاست‌جمهوری، از مسعود پزشکیان به دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری شکایت کرده‌اند‌. همه اینها البته روز گذشته پاسخ وزارت کشور و ظریف را به همراه داشت‌. از یکسو ابوذر کوثری، مدیرکل سیاسی وزارت کشور که در نشست خبری کمیسیون ماده 10 احزاب اعلام کرد: تجمعات اخیر در تهران بدون درخواست مجوز و غیرقانونی برگزار شد. به گزارش «ایسنا»، وی با بیان اینکه در تجمعاتی که در تهران برگزار شد، صراحتا مجموعه شورای تامین استان با این تجمعات مخالفت کرده و به مجموعه انتظامی ابلاغ کرده بود، گفت: فکر می‌کنم این نوع تجمعات که در خارج از مقررات و قوانین برگزار می‌شود صرفا آسیب به دولت نیست، بلکه آسیب به مجموعه ساختار قانونی نظام‌ جمهوری اسلامی است.
ظریف هم روز گذشته در واکنش به برخی از چالش‌های ایجادشده درباره تداوم حضور وی در دولت، گفت: 40 سال است که با چالش‌های مختلفی مواجه هستیم و کسانی که تصور می‌کنند با چالش‌های اخیر جا خواهیم زد بدانند اگر قرار بود جا بزنیم در این 40 سال این اتفاق رخ می‌داد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استارشیپ جو زمین را آلوده کرد؟

آمریکا از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج می‌شود

برگزاری نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری اکسپو 2025 ایران

سرنوشت واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی به کجا رسید؟

پایان درگیری‌ها در شرق کنگو/ شورشیان آتش‌بس اعلام کردند

رایزنی ترودو با ترامپ/ تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا تعلیق شد

انفجار بمب دستساز در دمشق

نتایج یک نظرسنجی در اسرائیل : طرح کوچ اجباری از غزه غیرقابل اجراست

امیدواری قطر به حمایت ترامپ برای حمایت از مذاکرات

سهمیه پرسپولیس برگشت؟

رونمایی از طرح جدید ترامپ/ فاز دوم آتش بس یا پاکسازی فلسطینی‌ها؟

یونیسف: وضعیت انسانی همچنان برای کودکان غزه خطرناک است

ادامه حملات اسرائیل به کرانه باختری/ سازمان ملل هشدار داد

عالیشاه این دیدار حساس را از دست داد

کره جنوبی چگونه قله های اقتصادی را فتح کرد؟

بهترین هتل‌ های یزد با قیمت مناسب

امضاء تفاهم‌نامه سه جانبه توسعه ترانزیت داده میان ایران و عمان

خیز آمریکا برای فروش یک میلیارد دلار تسلیحات به رژیم صهیونیستی

بازدید مدیرعامل شرکت آهن و فولاد ارفع از روند تعمیرات سالانه

افزایش سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی

هوش مصنوعی ؛ هوش تجاری

توسعه همکاری‌ها برای رفع مشکلات پتروشیمی

افزایش ذخایر بنزین

چالش گذار از لجستیک سنتی

بازار در مسیر اصلاح قیمت؟

سیاست‌های پولی غیرمتعارف و تجارب جهانی

زنگ خطر اقتصاد آناتولی

کمرنگ شدن نقش داد‌ه‌های کلان

آمار معاملات روزانه - 1403/11/16

چینش ETF براساس بیشترین تغییر مالکیت - 1403/11/16

سهم 85 درصدی «صورت وضعیت دارایی» از گواهی تمکن مالی الکترونیک

ابزار جدید وارد بورس می‌شود

ایستایی سودآوری شوینده‏‏‌ها

چطور حد و مرزهایم را برای مدیران مشخص کنم؟

استراتژی‏‏‌های پرسش و پاسخ در مصاحبه‏‏‌های استخدامی

اتوبیوگرافی مارتین بوبر در بازار کتاب

نگذارید روبات‌ها جای ما رویاپردازی کنند

جایزه بهترین فیلم منتقدان لندن برای «بروتالیست»

«در جست‌وجوی زمان از‌دست‌رفته» در نگارخانه شیث

آسمان تیره منچستر

ماموریت؛ حفظ آبرو

استقلال دست پیش را گرفت

بفرمایید به مالدیو گل بزنید!

10 نکته کلیدی با ارزش‌ترین برندهای جهانی

پایان لسه‌‌‌‌‌‌‌فر

هجویه‏‏‏‏‌ای بر علم اقتصاد

زنجیره فولاد - 1403/11/16

بازار فولاد - 1403/11/16

بازار آتی - 1403/11/16

انتشار اوراق خرید دِین کالایی در دستور کار بورس‌کالا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی