بازار آریا

آخرين مطالب

فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در سامانه وزارت اقتصاد بارگذاری شده است / منطقه آزاد قصرشیرین؛ فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی اقتصاد ایران

فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در سامانه وزارت اقتصاد بارگذاری شده است / منطقه آزاد قصرشیرین؛ فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - استاندار کرمانشاه با ارائه گزارشی از وضعیت اقتصادی استان، بر لزوم توسعه زیرساخت‌ها، جذب سرمایه‌گذاری و فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد تأکید کرد و خواستار حمایت جدی دولت برای تحقق اهداف توسعه‌ای استان شد.
منوچهر حبیبی، امروز در جمع فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان که با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزیر صمت، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اقتصادی و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری کرمانشاه، بر ضرورت توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، حمایت از صنایع نیمه‌فعال و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی تأکید کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار کرمانشاه با اشاره به ساختار اقتصادی استان گفت: بخش صنعت در کرمانشاه 31 درصد از ارزش افزوده اقتصادی استان را به خود اختصاص داده است که این عدد در سطح کشور تنها 24 درصد است؛ سهم کشاورزی 14 درصد و خدمات 55 درصد است که هر دو از میانگین کشوری بالاتر بوده و نشان‌دهنده ساختار خدماتی ـ کشاورزی اقتصاد استان است.
حبیبی با تأکید بر اینکه سهم اشتغال در بخش کشاورزی 23 درصد، صنعت 24 درصد و خدمات 53 درصد است، افزود: هم‌اکنون 33 فرصت سرمایه‌گذاری در استان شناسایی و توسط دانشگاه رازی امکان‌سنجی شده و در سامانه وزارت اقتصاد نیز بارگذاری گردیده است؛ هر چند هدف‌گذاری ما رسیدن به 100 فرصت پیش از سفر ریاست محترم جمهوری است.
وی با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد تجاری ــ صنعتی قصرشیرین گفت: این منطقه با آغاز به کار رسمی در دولت چهاردهم، با 7900 هکتار وسعت در نقطه مرزی مشترک با عراق، بستری مناسب برای توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری‌های کلان فراهم کرده است و انتظار داریم سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی نگاه ویژه‌ای به این منطقه داشته باشند.
استاندار کرمانشاه در مورد جبران تاترازی انرژی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: 5 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی شناسایی شده است که چند سرمایه‌گذار بزرگ نیز اعلام آمادگی کرده‌اند و امیدواریم در سفر ریاست جمهوری، گام‌های بلندی در این زمینه برداشته شود.
وی با اشاره به واحدهای تولیدی نیمه‌فعال یا راکد در استان افزود: برای فعال‌سازی این واحدها و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، به تسهیلاتی بالغ بر 60 هزار میلیارد تومان طی یک دوره دو تا سه ساله نیاز داریم که می‌تواند برای بیش از 30 هزار نفر اشتغال ایجاد کند و نرخ بیکاری استان را به صورت چشمگیری کاهش دهد.
حبیبی همچنین از تهیه سند توسعه نفت و پتروشیمی استان خبر داد و گفت: 15 طرح در این سند جانمایی شده که تنها 2 مورد آن اجرایی شده‌اند و انتظار داریم با حمایت وزارت نفت و هلدینگ‌های وابسته، بقیه پروژه‌ها نیز وارد فاز اجرایی شود.
وی از پیگیری موضوع تأمین آب پایدار برای شرب و کشاورزی در استان، توسعه شرکت ایران خودرو کرمانشاه تا ظرفیت 100 هزار دستگاه در سال و سرمایه‌گذاری مشترک برای تولید لاستیک‌های سنگین و سبک نیز خبر داد.
حبیبی با اشاره به نهایی شدن مصوبه تجارت مرزی در دولت سیزدهم گفت: در حال حاضر سهم واردات از طریق کولبری 3 درصد است که پیشنهاد می‌کنیم این عدد به 5 درصد و به شکل مساوی بین دو بخش تقسیم شود.
وی با تشکر از حمایت‌های دکتر اتابک و مجموعه وزارت صمت، خواستار تسریع در اجرای پروژه‌ها و صدور دستورات لازم برای رفع موانع شد و گفت: امیدواریم با تصمیمات راهبردی، استان کرمانشاه به جایگاه واقعی خود در اقتصاد کشور دست یابد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1292617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

عملکرد 1403 ارفع از لنز ناترازی انرژی

کورسوی امید در ظلمات ناترازی

برگزاری نمایشگاه بزرگ حمل و نقل و لجستیک

سرمشق سبز ایمیدرو برای فولاد هرمزگان

مشتری‏‏‌مداری بانک ملی با بهبود تجربه مشتری

فرجام برجامی مذاکرات

بازی با متغیرهای محدود و پیامدهای بلندمدت

زمین سفت واقعیت

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی