بازار آریا

آخرين مطالب

روایت محمود نبویان از دلیل ابلاغ نشدن مصوبه حجاب اقتصاد ایران

روایت محمود نبویان از دلیل ابلاغ نشدن مصوبه حجاب
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر :
سید محمود نبویان، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در سخنانی به موضوعات مختلفی از جمله مصوبه حجاب، لزوم جلوگیری از دو قطبی‌سازی در جامعه، و اقدامات تندروانه برخی گروه‌ها پرداخت.
وی با تاکید بر اهمیت وحدت ملی و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان، به تشریح دیدگاه‌های خود در این زمینه‌ها پرداخت.
خبر مرتبط

بازار آریا


خبر تازه معاون پزشکیان درباره قانون حجاب/ مشغول تدوین اصلاحیه‌ هستیم انصاری گفت: پزشکیان بر اساس اخلاقی متاثر از نهج‌البلاغه‌، بارها به ما تذکر داده که وارد حاشیه‌ها و نقد گذشته‌ها نشویم و برای مردم امیدآفرینی کنیم.
مصوبه حجاب و شرایط اجرای آن
نبویان با اشاره به مصوبه مجلس درباره حجاب، گفت: «ما این مصوبه را در شرایطی تصویب کردیم که کشور با چالش‌های مختلفی مواجه بود، از جمله تحولات منطقه‌ای و شهادت سید حسن نصرالله. در آن زمان، تصمیم گرفتیم که این قانون را به تصویب برسانیم، اما اجرای آن باید با در نظر گرفتن شرایط کشور و جلوگیری از سوءاستفاده دشمنان انجام شود.»
وی افزود: «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به این نتیجه رسیده است که فعلاً اجرای این مصوبه به تعویق بیفتد تا مانع از ایجاد دو قطبی در جامعه شویم. این تصمیم بر اساس مصلحت کشور و جلوگیری از بحران‌های داخلی گرفته شده است. متأسفانه برخی افراد این موضوع را به اشتباه تفسیر کرده و ادعا می‌کنند که من شخصاً مانع اجرای این قانون شده‌ام. این ادعا کاملاً نادرست است، زیرا یک نماینده مجلس به تنهایی نمی‌تواند جلوی اجرای یک قانون را بگیرد.»
نامه نمایندگان به رئیس مجلس و نقد برخوردهای نادرست
نماینده تهران به نامه‌ای اشاره کرد که برخی از نمایندگان خطاب به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، نوشته‌اند. وی در این باره گفت: «در این نامه از آقای قالیباف خواسته شده بود که در برابر دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی بایستد و از حیثیت مجلس دفاع کند. این نامه به این بهانه نوشته شده بود که چرا شورای امنیت ملی مصوبه مجلس را ابلاغ نکرده است. من این نامه را امضا نکردم، زیرا معتقدم چنین برخوردهایی نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه به ایجاد اختلافات داخلی دامن می‌زند.»
نبویان تاکید کرد: «دشمنان به دنبال ایجاد شکاف و دو قطبی در جامعه هستند و ما نباید با رفتارهای نادرست، زمینه را برای سوءاستفاده آن‌ها فراهم کنیم. متأسفانه برخی دوستان ما بدون در نظر گرفتن شرایط کلی کشور، اقدام به انتقادهای تند می‌کنند که این موضوع می‌تواند به وحدت ملی آسیب برساند.»
تاکید بر وحدت ملی و هشدار درباره دو قطبی‌سازی
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره ممنوعیت دو قطبی‌سازی، گفت: «مقام معظم رهبری به درستی تاکید کرده‌اند که دو قطبی‌سازی در جامعه ممنوع است. ما باید از تجربه سال 1401 درس بگیریم و مراقب باشیم که دشمن نتواند با ایجاد اختلافات داخلی، کشور را به سمت بحران سوق دهد. هرگونه اقدام عجولانه یا تندروانه می‌تواند به این هدف دشمن کمک کند.»
نقد اقدامات تندروانه و بحران‌سازی
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات تندروانه برخی گروه‌ها اشاره کرد و گفت: «متاسفانه برخی افراد تندرو در حال سامان‌دهی تجمعات و ایجاد بحران‌های مصنوعی هستند. این افراد در موضوعات مختلف، از جمله عملیات نظامی، واکسیناسیون کرونا و حتی محدودیت‌های حرم‌ها، اقدامات نادرستی انجام داده‌اند. برای مثال، در جریان عملیات وعده صادق، برخی از این افراد به فرماندهان نظامی تهمت‌های ناروا زدند و ادعا کردند که آن‌ها عافیت‌طلب شده‌اند. این ادعاها کاملاً کذب است و مقام معظم رهبری نیز به این موضوع پاسخ دادند.»
وی افزود: «در موضوع واکسیناسیون کرونا نیز شاهد بودیم که برخی از این افراد با وجود تاکید مقام معظم رهبری بر لزوم تزریق واکسن، مانع کار شدند. حتی زمانی که به آن‌ها گفته شد که رهبری خودشان واکسن زده‌اند، پاسخ دادند که این موضوع برای آن‌ها حجت نیست. این‌گونه رفتارها نه تنها به سلامت جامعه آسیب می‌زند، بلکه اعتماد مردم به نظام را نیز کاهش می‌دهد.»
هشدار درباره تضعیف اعتماد عمومی
نبویان با هشدار درباره تضعیف اعتماد عمومی، گفت: «متاسفانه برخی از این افراد تندرو با اقدامات خود در حال تضعیف اعتماد مردم به ارکان نظام هستند. آن‌ها به مردم القا می‌کنند که به هیچ‌کس اعتماد نکنند؛ نه به مجلس، نه به دولت، نه به قوه قضائیه و نه حتی به نیروهای مسلح. این‌گونه رفتارها بسیار خطرناک است و می‌تواند به بحران‌های بزرگ‌تری منجر شود.»
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: «ما باید هوشیار باشیم و مراقب باشیم که این افراد تندرو نتوانند با ایجاد بحران‌های مصنوعی، اعتماد مردم به نظام را تضعیف کنند. نظام اسلامی با تمام ارکانش، از جمله مجلس، دولت، قوه قضائیه و نیروهای مسلح، قابل اعتماد است و مردم باید از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده کنند. وحدت ملی و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان، کلید موفقیت کشور در شرایط کنونی است.»
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279663/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عضو انصارالله یمن: مواضع ما در حمایت از فلسطین ادامه دارد

ادعای یک رسانه درباره حمله آمریکا به منازل فرماندهان حوثی

درسی که پوتین از جنگ کره گرفت؛ تزار استراتژی استالین را تکرار می کند؟

تجارت با دستان خالی

آرین‌منش: موانع ساختاری و تحریم‌ها اجازه جهش تولید را نداد

مطالبه کارگران از شورای عالی کار چیست؟

این دو بازی را جدی بگیرید!

مهاجم دادگاهی شده در سپاهان؟

شهادت یک پاسدار در تفتان در حمله افراد مسلح ناشناس

امپراتوری آمریکا تمام شده است

مدیران بانک‌های استان ریسک‌پذیر باشند

متأسفانه بی اخلاقی‌ها زیاد شده

رمز گشایی یک روزنامه اصلاح‌طلب از اظهارات صریح رئیس قوه قضائیه درباره فساد/ یک نکته خاص در مورد تجمع حامیان قانون حجاب و عفاف

فرمول تنظیم قیمت در صنعت غذا

در ستایش رهبری سازمانی نامحسوس

گوبلز به کارخانه‌ام آمد!

آصفی، مشاور وزیر صمت در تجارت بین‌الملل شد

حمایت کمیته‌های مقاومت فلسطین از یمن/ حمله آمریکا واکنش به موضع شجاعانه صنعاست

هوش مصنوعی جی‌پی‌اس را هم منسوخ می‌کند

چالش‌های پیش‌روی هوش مصنوعی بومی

عامل صعود منسوجات در سال 1403

چه مولفه‌‌‌‌هایی در چشم‌‌‌‌انداز بازار سهام موثرند؟

بورس در لبه صعود

بهار زودهنگام بورس تهران؟

مسیر آینده طلا

اولتیماتوم به کلمبیا

تاوان جهل ژئوپلیتیک

واکنش اتحادیه اروپا به نشست سه‌جانبه ایران، چین و روسیه

رزمایش ترافیکی نوروز

شناسایی فرار مالیاتی 21میلیارد تومانی

تامین 64.5میلیارد دلار ارز واردات و نیازهای خدماتی

تصادف زنجیره‌ای در مسیر مشهد به تربت‌حیدریه/ 4 نفر کشته شدند

قطار یک طرفه تهران به وان!

چشم‏‏‏‌انداز 1404 دو نرخ مهم در سیاستگذاری‏‏‏‌

درخواست آلمان از آمریکا درباره صلح اوکراین

محکوم به مذاکره

تجارت بادستان خالی

ایران آماده گفت‌وگو با کشورهای اروپایی است

پزشکیان یک قانون مهم اقتصادی ابلاغ کرد

تسلاسوزی در آلمان

اعلام نتایج لاتاری خودروهای وارداتی

ناترازی انرژی؛ چالش جدید خودروسازان

سه مشکل اصلی تهرانی‏‏‌ها

مبایعه‌نامه زیر چتر قضایی

دگردیسی اقتصاد شبه جزیره

رکورد جدید معاملات ثبت شد

توقیف حساب 500 اخلال‌‌‌گر بازار ارز و طلا

بازار - 1403/12/26

نظارت بر رمزارزها وظیفه کیست؟

یارانه‌گیری بدون تعهد‌دهی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی