بازار آریا

آخرين مطالب

گزارش اشتغال ایالات‌متحده نشان‌دهنده افزایش نرخ بیکاری بود

پاول چشم‌انتظار اقدامات ترامپ اقتصاد جهان

پاول چشم‌انتظار اقدامات ترامپ
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای اقتصاد : رئیس فدرال رزرو، جروم پاول، پس از انتشار گزارش ناامیدکننده‌ای از بازار کار، نگرانی‌ها درباره رشد اقتصادی ایالات متحده را کم‌اهمیت جلوه داد. او اعلام کرد که اقتصاد آمریکا در وضعیت خوبی قرار دارد؛ اگرچه میزان عدم اطمینان همچنان بالاست. پاول تاکید کرد که فدرال‌رزرو عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد و همچنان منتظر شفافیت بیشتری در چشم‌انداز اقتصادی است.
گزارش اشتغال ایالات متحده که روز جمعه توسط اداره آمار کار ایالات متحده منتشر شد، نشان داد که در ماه فوریه تنها 151 هزار شغل جدید ایجاد شده که کمتر از پیش‌بینی 160 هزار شغلی اقتصاددانان است. نرخ بیکاری نیز از 4 درصد به 4.1درصد افزایش یافت. در همین حال، بازارهای مالی هفته‌ای پرتلاطم را پشت سر گذاشتند و شاخص اس‌اندپی500 با افت 3.1 درصدی بدترین عملکرد خود را از سپتامبر تجربه کرد. کاهش رشد اقتصادی و تاثیر سیاست‌های تعرفه‌ای ترامپ بر کسب‌وکارها از جمله دلایل این کاهش در بازارهای مالی عنوان شده است. 
در همین حال، شاخص دلار آمریکا از ابتدای سال 4.3درصد کاهش یافته است. بازارها پیش‌بینی می‌کنند که فدرال رزرو در نهایت مجبور خواهد شد نرخ بهره را بیش از آنچه انتظار می‌رفت، کاهش دهد که این مساله باعث کاهش بازدهی اوراق قرضه و تضعیف دلار شده است. پاول در واکنش به این شرایط اعلام کرد که بانک مرکزی به دقت تاثیرات تعرفه‌ها را بر تورم و رشد اقتصادی زیرنظر دارد و در صورت افزایش مداوم تورم، ممکن است تغییراتی در سیاست‌های پولی خود اعمال کند. مدیران برخی شرکت‌ها نسبت به سیاست‌های تجاری متغیر و غیرقابل پیش‌بینی دولت ترامپ هشدار داده‌اند. تغییرات ناگهانی در تعرفه‌ها، فضای نامطمئنی برای سرمایه‌گذاری در اقتصاد آمریکا ایجاد کرده است. 
به گفته تحلیلگران، این وضعیت موجب آشفتگی در تصمیم‌گیری کسب‌وکارها شده و می‌تواند تاثیر منفی بر سرمایه‌گذاری جدید در این کشور داشته باشد. از سوی دیگر، سیاست‌های کاهش هزینه‌های دولت ترامپ نیز نگرانی‌هایی در مورد آینده اقتصادی ایجاد کرده است. کاهش تعداد کارمندان فدرال و اجرای برنامه بهینه‌سازی نیروی کار که تحت نظر ایلان ماسک در حال اجراست، می‌تواند بر میزان اشتغال و رشد اقتصادی اثر بگذارد.
با این حال، دولت ترامپ استدلال می‌کند که کاهش هزینه‌ها و وضع تعرفه‌ها در نهایت منجر به بهره‌وری و رشد اقتصادی خواهد شد. شامگاه جمعه، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در سخنرانی خود در دانشگاه شیکاگو تاکید کرد که اقتصاد آمریکا همچنان در وضعیت خوبی قرار دارد و مقامات فدرال رزرو می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر و روشن‌تر در مورد وضعیت اقتصادی، منتظر بمانند. 
پاول افزود که نشانه‌هایی از کاهش رشد هزینه‌های مصرف‌کننده مشاهده می‌شود و نظرسنجی‌های انجام‌شده از خانوارها و کسب‌وکارها، بازتاب‌کننده افزایش عدم قطعیت نسبت به آینده اقتصادی هستند. وی همچنین به پیشرفت‌های انجام‌شده در کاهش تورم اشاره کرد، اما هشدار داد که این روند احتمالا نوسانی خواهد بود. او تاکید داشت که بیشتر شاخص‌های بلندمدت همچنان پایدار و مطابق با هدف 2درصدی فدرال رزرو هستند. انتظار می‌رود که بانک مرکزی آمریکا در نشست مارس نرخ بهره را تغییر ندهد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276717/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معدن‌کاری با متر «پایداری»

«پای نتورک» در 2 دلار به مقاومت خورد

«اتریوم» در سراشیبی سقوط

بیت‌کوین به 150هزار دلار می‌رسد؟

آزادسازی رمزارزها در نظام بانکی آمریکا

موافقت با 42 همت افزایش سرمایه

اروپا در تکاپوی حل بحران ترانزیت گاز

احتمال بازنگری در سیاست کاهش عرضه اوپک ‌پلاس

یک گام تا تولید 100‌میلیون تنی پتروشیمی

کانادا؛ خریدار پس‌‌‌‌‌‌پرده نفت روسی

چرخش واشنگتن در معادلات انرژی

بازار - 1403/12/20

بازار اقتصاد ایالات‌متحده در مسیر رکود؟

مسائل سیاسی؛ عامل اصلی نوسانات دلار

بازگشت ریسک به بازار ارز

مرز باریک مثبت‏‏‏‌اندیشی سازنده و مخرب

افشای جزئیات «آواتار 3»از زبان کامرون

جستاری در نامواژه‌های موسیقی ایرانی

آل پاچینو پنجاه سال پس از «بعدازظهر سگی»

آخرین خبر از پرونده بیرانوند

زندگی مهم‌تر است یا فوتبال؟

ره صد ساله‌ بوژوویچ

طارمی در پرتغال جا مانده!

ضرورت تبدیل کیش به منطقه فناوری‌‌‌محور

چشم‏‏‌انداز محرومیت‏‏‌زدایی از بشاگرد

کرمانشاه؛ میزبان توریست‌های 2025

تا شب عید تحول خاصی برای رفع فیلترینگ رخ نمی‌دهد

ضرورت اطلاع‌رسانی درباره مصوبه رفع فیلترینگ

پافشاری دولت آمریکا بر فروش اجباری کروم گوگل

ایلان ماسک چت‌بات را جایگزین کارمندان اخراجی کرد

مانع جدید برای توزیع اینترنتی دارو

شورش مشتریان انگلیسی علیه تسلا

عرضه 8 خودروی وارداتی با قیمت قطعی در سامانه یکپارچه

صف مشتریان مدیریت سایپا

پایان صادرات برق به همسایه غربی؟

پیامدهای ژئوپلیتیک تصاحب بنادر پاناما توسط بلک‌‌‌راک

شکست اولین پله در مسیر شغلی زنان

گذار انرژی و دشواری‏‏‏‏‏‌‏‏‏‏‏‌هایش

وال‌استریت برای رکود آماده می‌شود؟

بورس مغلوب شرایط سیاسی

سرنوشت رفت و برگشت‌‌‌های بی‌ثمر

بحران ناتمام بورس

عوارض مخرب مسکن‌‌‌سازی در اراضی ملی

50‌درصد تاکسی‏‏‌های تهران فرسوده هستند

افزایش 25 درصدی بهای خدمات آرامستان‏‏‌های تهران

ورود آمریکا به مذاکره مستقیم با حماس

خروج شکننده خودرو از رکود

برای عصر رقابت هسته‌‏ای جدید آماده شوید

فرجام برجام منهای بخش‌خصوصی

معمای 30‏‏‌میلیاردی آب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی