علی آبادی: تقاضای برق 80 هزار مگاوات است/ ممکن است تابستان آینده شرایط سختتر شود
مقالات اقتصادی
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایسنا : وزیر نیرو گفت: اکنون برای تولید 92 هزار مگاوات برق، نیروگاه احداث کردهایم، اما میزان تولید فعلی 70 هزار مگاوات است، درحالیکه تقاضا حدود 80 هزار مگاوات است. ممکن است تابستان آینده شرایط سختتر شود.
امروز نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حضور عباس علی آبادی، وزیر نیرو در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران در تشریح نشست امروز اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با وزیر نیرو گفت: در جلسه امروز کمیسیون با وزیر نیرو مشخص شد که ایشان و همکارانشان تلاش زیادی دارند و با وجود مشکلات، ارادهشان این است که حداقل فشار بر مردم وارد شود. از سوی دیگر متاسفانه تولید برق با میزان نیاز کشور همخوانی ندارد، اما تلاش دولت بر این است که تولید را افزایش دهد و در این مسیر، روشهای مختلفی از جمله افزایش سرمایهگذاری و حضور بخش خصوصی مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس کمیسیون عمران تاکید کرد: علاوه بر برق، موضوع کمبود آب به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی مطرح است. پیشبینیهای لازم از سوی دولت انجام شده و تلاشهای بسیاری صورت گرفته تا در تابستان با مشکل کمبود آب مواجه نشویم. در شرایط اقتصادی سختی قرار داریم، اما مجلس و دولت در کنار یکدیگر هستند تا در روزهای پایانی سال و ایام دهه فجر، خبرهای امیدوارکنندهای به مردم بدهیم و تلاش میکنیم تا مشکلات اساسی مردم را با همکاری و همافزایی حل کنیم.
خبر مرتبط
تولید
برق هستهای اوج میگیرد رئیس سازمان
انرژی اتمی از هدفگذاری برای رسیدن به ظرفیت تولید 20 هزار مگاوات
برق هستهای در افق 1420 خبر داد.
همچنین عباس علیآبادی، وزیر نیرو پس از نشست مشترک با اعضای کمیسیون عمران در جمع خبرنگاران گفت: مجلس، بهویژه کمیسیون عمران، یکی از مهمترین کمکهایی که به وزارت نیرو کرده، موضوع بازپرداخت دیون پیمانکاران است که در سال آینده اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: اکنون برای تولید 92 هزار مگاوات برق، نیروگاه احداث کردهایم، اما میزان تولید فعلی 70 هزار مگاوات است، درحالیکه تقاضا حدود 80 هزار مگاوات است. ممکن است تابستان آینده شرایط سختتر شود، بنابراین باید برای ایجاد توازن بین تولید و مصرف، برنامهریزی کنیم.
وزیر نیرو تاکید کرد: در حال حرکت به سمت کنترل هوشمند مصرف
برق هستیم تا مانع از استفاده بیش از حد برخی مصرفکنندگان شویم. اگر این روند ادامه پیدا کند، تابستان آینده وضعیت بهتری نسبت به تابستان امسال خواهیم داشت و امیدواریم زمستان آینده نیز بدون خاموشی سپری شود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶:۳۳
-
۱۴ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261341/