بازار آریا

آخرين مطالب

جهانگیر: در سال گذشته شاهد کاهش 18 درصدی سرقت در جامعه بودیم گزارش ویژه

جهانگیر: در سال گذشته شاهد کاهش 18 درصدی سرقت در جامعه بودیم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - برنا - گروه سیاسی؛ سخنگوی قوه قضائیه با بیان اینکه در سال گذشته شاهد کاهش 18 درصدی سرقت در جامعه بودیم، گفت: نقش عدلیه در بحث پیشگیری از وقوع جرم، نقش میدانی و موثر است.
به گزارش خبرگزاری برنا، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز چهارشنبه گفت: امروز کشور ما بیش از همه زمان ها نیازمند عزم‌ ملی است زیرا دشمن با همه توان به جلو آمده تا جلوی پیشرفت انقلاب اسلامی را بگیرد ولی موفق نشده است.
دشمن در این خیال بود که گفتمان مقاومت را با حملات وحشیانه‌ای که در سال گذشته علیه ملت مظلوم فلسطین و غزه انجام داد محو کند و در حال حاضر هم به یک عملیات روانی دست زده و پمپاژ خبر جعلی را در منطقه دنبال می‌کند تا نشان دهد که ایران ضعیف شده است؛ این در حالی است که همه می دانند ایران قوی تر از گذشته پای استقلال کشور ایستاده و با اقتدار و به پشتوانه مردمی که دارد برخورد خواهد کرد. وی اظهار کرد: پادزهر مقابله با دشمن، تلاش همه جانبه مسئولین در جهت خدمت به مردم و امید افرینی برای ملت است. ایران به هیچ قدرتی باج نمی‌دهد.
جهانگیر ادامه داد: دشمن به دنبال ایجاد نظمی در خاورمیانه است اما تا به امروز موفق به تحقق این نقشه شوم نشده است و در سایه این نقشه شوم می‌خواهند رژیم صهیونیستی را از مقاومت مردم در امان نگهدارند و آرمان بلند فلسطین را به حاشیه ببرند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نامگذاری سال 1404 از سوی رهبر انقلاب به نام سرمایه گذاری برای تولید، گفت: در راستای تحقق شعار سال، قوه قضاییه در سال جدید از نظارت قضایی ویژه‌ای بهره خواهد برد. یکی از این نظارت‌ها، نقدینگی و نظارت بر بانک‌ها است. از نظارت‌های دیگر، شناسایی موانع صدور مجوز برای فعالیت‌های سالم اقتصادی است و شناسایی گلوگاه‌هایی که مانع صدور مجوز می شوند، است.
جهانگیر با اشاره به حمایت قضایی از سرمایه گذاری در تولید گفت: حمایت از سرمایه گذاران ایرانی که در خارج از کشورند و علاقمند به سرمایه گذاری در داخل را مدنظر داریم و پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.نکته دیگر در بحث توجه به شعار سال، تحقق عدالت اقتصادی و اجتماعی است و قطعا هر چقدر عدالت اجتماعی و اقتصادی در جامعه افزایش یابد، مسیر مفاسد کاهش می یابد.
سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: سرمایه گذاری برای تولید زمانی تحقق می یابد که هم افزایی ملی و کلان میان همه دستگاه های مرتبط انجام شود.
جهانگیر گفت: بحث توجه قوه قضاییه به جلوگیری از ایجاد دوقطبی‌های کاذب در جامعه مهم است زیرا یکی از افت‌های مساله ساز در کشور ایجاد دوقطبی سازی در موضوعات مهم بوده است که مسائل اصلی کشور را همین حاشیه سازی‌ها به حاشیه می‌برد؛ لذا ما باید همه تلاش خود را بر اصلاح زیر ساخت‌های اقتصادی و کمک به سرمایه گذاری برای تولید انجام دهیم.
وی افزود: قوه قضائیه بر روی تسهیلات ارائه شده برای واحدهای تولیدی نظارت خواهد کرد و قوه قضائیه در سال جدید از نظارت هوشمند در مورد جرائم اقتصادی استفاده خواهد کرد. رئیس قوه قضائیه به دادستان کل کشور دستور دادند هماهنگی های لازم با بانک ها برای موضوع نظارت انجام شود تا تسهیلات اخذ شده برای تولید استفاده شود.
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته شاهد کاهش 18 درصدی سرقت در جامعه بودیم، گفت: نقش عدلیه در بحث پیشگیری از وقوع جرم، نقش میدانی و موثر .است باید نهضت ملی کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور را فعال کنیم.همچنین در ماه رمضان گذشته توانستیم طرح گلریزان اجتماعی را با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی کلید بزنیم و اولین گلریزان اجتماعی در قزوین برگزار شد و در همه استان‌ها آن را دنبال خواهیم کرد.
وی در موردبحث گزینه مذاکره غیرمستقیم با آمریکا گفت: این موضوع بر اساس اراده جمهوری اسلامی ایران و در راستای حفظ منافع ملی دنبال می‌شود و ایران از ظرفیت‌های دیپلماسی نیز بهره‌مند است. با این حال آنچه مسلم است این است که جمهوری اسلامی ایران در مقابل تهدیدات دشمن، با تکیه بر اقتدار ملی و توان داخلی، در زمان مقتضی، از تمامی گزینه‌های خود استفاده خواهد کرد.
وی بیان کرد: قوه قضاییه با هوشیاری تمام اجازه نمی‌دهد که برخی در زمین دشمن بازی کنند.
در حال تکمیل...

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1293873/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟

تصادف تریلر با سواری در جاده نیشابور/ 3 نفر کشته شدند

بازگشت الهامی به نساجی

کمبود کدام ویتامین‌ها کم‌خوابی می‌آورد؟

شب بدشانسی برای النصر/ شانس قهرمانی این تیم کم شد!

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

عملکرد 1403 ارفع از لنز ناترازی انرژی

کورسوی امید در ظلمات ناترازی

برگزاری نمایشگاه بزرگ حمل و نقل و لجستیک

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی