بازار آریا

آخرين مطالب

تزریق 200 مگاوات برق نیروگاه غرب کارون به شبکه سراسری اقتصاد ایران

تزریق 200 مگاوات برق نیروگاه غرب کارون به شبکه سراسری
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مجری طرح احداث نیروگاه غرب کارون و تأسیسات جانبی گفت: واحدهای نیروگاه غرب کارون بیش از 200 مگاوات برق به شبکه سراسری تزریق می‌کنند.

به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه نفت، رحیم مینایی اعلام کرد: پیرو هماهنگی‌های به‌عمل آمده میان وزیران نفت و نیرو، مقرر شد واحدهای نیروگاه غرب کارون که مازاد بر نیاز تأسیسات نفتی برق تولید می‌کنند، به شبکه سراسری برق کشور متصل شوند.
وی افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته و با دستور مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، در ساعت 12 شب 19 فروردین‌ امسال، هر دو واحد گازی نیروگاه با ظرفیت کامل وارد مدار شدند. اکنون بیش از 200 مگاوات برق از این نیروگاه به شبکه سراسری تزریق می‌شود.
مجری طرح احداث نیروگاه غرب کارون و تأسیسات جانبی اظهار کرد: این اقدام ضمن بهبود پایداری شبکه برق استان خوزستان، انرژی مورد نیاز بخشی از شهر اهواز و اطراف آن را تأمین می‌ کند.
مینایی با بیان اینکه همزمان، فرآیند آماده‌سازی و راه‌اندازی واحد سوم نیروگاه که واحد بخار است، نیز آغاز شده است، گفت: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته اعلام نیاز از سوی وزارت نیرو معمولاً اوایل یا اواسط خرداد صورت می‌گرفت، واحد بخار در حالت خاموشی طولانی‌مدت قرار داشت و لذا آماده‌سازی و بهره‌برداری دوباره آن نیازمند صرف زمان بیشتری بود. اما امسال اعلام نیاز در اوایل فروردین‌ انجام و همین موضوع سبب شد فرآیند راه‌اندازی کمی زمان‌بر شود.
وی با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از واحد سوم که ظرفیت مازادی حدود 150 مگاوات خواهد داشت، مجموع توان تحویلی نیروگاه از 200 مگاوات به 350 مگاوات افزایش می‌یابد، افزود: از سال 1399 همکاری خود را با وزارت نیرو آغاز کرده‌ایم و در این مدت، همواره تمامی برق تولیدی مازاد بر نیاز را در اختیار شبکه سراسری قرار داده‌ایم که طی مدت گذشته بالغ بر 2 میلیارد کیلو وات ساعت انرژی برق به شبکه سراسری تزریق شده است.
مجری طرح احداث نیروگاه غرب کارون و تأسیسات جانبی ابراز امیدواری کرد که وزارت نیرو در قبال سرمایه‌گذار پروژه به تعهدات مندرج ‌در توافقنامه‌های خود پایبند باشد.
به گزارش شانا، نیروگاه غرب کارون با قرار داد BOO با شرکت مپنا و خرید تضمینی برق تولیدی و تأمین زیرساخت‌ها و حمایت‌های مالی شرکت ملی نفت ایران و به‌منظور تامین برق تأسیسات میدان‌های نفتی غرب کارون احداث شده و در چند سال گذشته همیشه وزارت نفت برق تولیدی مازاد بر نیاز را به وزارت نیرو تحویل داده است و انتظار می‌رود وزارت نیرو به تعهدات مالی گذشته و آینده خود در این خصوص متقابلا همکاری لازم را به‌عمل آورد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291493/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟

تصادف تریلر با سواری در جاده نیشابور/ 3 نفر کشته شدند

بازگشت الهامی به نساجی

کمبود کدام ویتامین‌ها کم‌خوابی می‌آورد؟

شب بدشانسی برای النصر/ شانس قهرمانی این تیم کم شد!

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

عملکرد 1403 ارفع از لنز ناترازی انرژی

کورسوی امید در ظلمات ناترازی

برگزاری نمایشگاه بزرگ حمل و نقل و لجستیک

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی