بازار آریا

آخرين مطالب

حق مسکن 900 هزار تومانی کارگران هزینه اسباب کشی هم نمی شود اقتصاد ایران

حق مسکن 900 هزار تومانی کارگران هزینه اسباب کشی هم نمی شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - یک فعال کارگری گفت: 900هزار تومان حق مسکن به چه دردِ کارگری می‌خورد که ماهانه بیش از نیمی از حقوق خود را صرف اجاره خانه می‌کند. بسیاری از کارگران مجبور به مهاجرت به حاشیه‌ شهرها شدند، چون توان پرداختِ اجاره خانه را ندارند.

حسین حبیبی، عضو هیات مدیره کانون عالی شوراها و دبیر کانون هماهنگی استان تهران، با انتقاد از عدم افزایش حق مسکن کارگران گفت: به استناد ماده واحده مصوب 13 مرداد ماه 1370مجلس شورای اسلامی، کمک هزینه مسکن کارگران در سال 1304 باید توسط شورایعالی کار و هیأت وزیران تعیین شود. متأسفانه این کمک هزینه امسال تغییری نکرده است درحالیکه هزینه‌ی مسکن؛ بیش از نیمی از درآمد خانواده‌های کارگری را می‌بلعد.
حبیبی بیان کرد: عدم افزایش این مبلغ تخلف محسوب می‌شود. بنابراین انتظار داریم هرچه سریعتر با برگزاری جلسه فوق‌العاده وفق ماده 168 قانون کار نسبت به تعیین حق مسکن مناسب برای کارگران اقدام نمایند. ضمن اینکه انتظار داریم حق مسکن متناسب با واقعیت‌های اجتماعی باشد.
وی تأکید کرد: حق مسکن 900هزار تومانی مربوط به سال 1402 است. سال گذشته با وجودِ افزایش هزینه‌ها این مبلغ تغییری نکرد و امسال نیز همین اتفاق افتاد. 900هزار تومان حتی برای سال 1402 نیز کم بود و برای سال 1403 و 1404 نیز غیرقابل قبول است.
حبیبی گفت: 900هزار تومان به چه دردِ کارگری می‌خورد که ماهانه بیش از نیمی از حقوق خود را صرف اجاره خانه می‌کند. بسیاری از کارگران مجبور به مهاجرت به حاشیه‌ی شهرها شدند چون توان پرداختِ اجاره‌خانه را ندارند. کارگران بسیاری به خاطر هزینه‌های مسکن مجبورند از سایرِ نیازهای اساسیِ خود بزنند. در این شرایط چرا 900هزار تومان دو سال پیاپی نباید تغییر کند؟ 900هزار تومان حتی کسری از هزینه‌ی اسباب‌کشی هم نمی‌شود!
این فعال کارگری تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون اجتماعی و فراکسیون کارگری مکلف هستند، به رسم نمایندگیِ مردم، بر اجرای قانون مصوب مجلس نظارت کنند و از حقوق مسلم کارگران حمایت نمایند.
عضو هیات مدیره کانون عالی شوراها و دبیر کانون هماهنگی استان تهران بیان کرد: تشکلات کارگری و بدنه کارگری نیز حق ندارند نسبت به‌ عدم افزایش کمک هزینه مسکن سکوت کنند و کوتاه بیایند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

عملکرد 1403 ارفع از لنز ناترازی انرژی

کورسوی امید در ظلمات ناترازی

برگزاری نمایشگاه بزرگ حمل و نقل و لجستیک

سرمشق سبز ایمیدرو برای فولاد هرمزگان

مشتری‏‏‌مداری بانک ملی با بهبود تجربه مشتری

فرجام برجامی مذاکرات

بازی با متغیرهای محدود و پیامدهای بلندمدت

زمین سفت واقعیت

راهبرد - 1404/01/30

تالاب انزلی راه نفس مردم را بست

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی