بازار آریا

آخرين مطالب

فرصت دیپلماسی اقتصادی در عربستان اقتصاد ایران

فرصت دیپلماسی اقتصادی در عربستان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان امروز عازم عربستان شد تا به دعوت همتای سعودی خود و رئیس صندوق بین‌المللی پول در کنفرانس دوروزه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصاد‌های نوظهور شرکت کند.
کنفرانس چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصاد‌های نوظهور که در شهر «العلا» عربستان برگزار می‌شود از سوی وزارت دارایی عربستان سعودی و دفتر منطقه‌ای صندوق بین‌المللی پول در ریاض سازماندهی می‌شود.
در این کنفرانس گروهی منتخب از وزرای دارایی، رؤسای بانک مرکزی و سیاست‌گذاران بازار‌های نوظهور و همچنین رهبران بخش دولتی و خصوصی، مؤسسات بین‌المللی و دانشگاهیان حضور خواهند داشت.
این کنفرانس پلتفرمی منحصر‌به‌فرد برای تبادل نظر در مورد تحولات اقتصادی داخلی، منطقه‌ای و جهانی و بحث در مورد سیاست‌ها و اصلاحات برای ترغیب رفاه فراگیر و ایجاد انعطاف‌پذیری با حمایت از همکاری قوی بین‌المللی ارائه خواهد کرد.
پیش‌ازاین وزارت دارایی عربستان و صندوق بین‌المللی پول طی بیانیه مشترکی از برگزاری نخستین دور این کنفرانس در سال جاری خبر داده و تأکید کرده بودند: جهان با شوک‌های عمیق‌تر و مکرر از جمله درگیری‌ها، تغییرات جغرافیای اقتصادی، بیماری‌های همه‌گیر، تغییرات آب‌وهوایی، ناامنی غذایی و شکاف دیجیتالی مواجه است که اگر این موارد به‌اندازه کافی موردتوجه قرار نگیرد، این شوک‌ها، بهبود استاندارد‌های زندگی اقتصاد‌های بازار‌های نوظهور را که به‌سختی به دست آورده‌اند، به خطر می‌اندازد. چنین شکست‌هایی بر بخش‌های بزرگی از جمعیت جهان تأثیر می‌گذارد و رشد جهانی و ثبات مالی کلان را به خطر می‌اندازد.
براین‌اساس صندوق بین‌المللی پول و عربستان سعودی توافق کردند که کنفرانس سالانه چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اقتصاد‌های بازار‌های نوظهور را به طور مشترک در العلا عربستان سعودی برگزار کنند. اولین دوره این کنفرانس در تاریخ 16 تا 17 فوریه 2025 برگزار می‌شود.
سخنران افتتاحیه این کنفرانس دوروزه محمد الجدان وزیر دارایی عربستان سعودی و کریستالینا جئورجیوا مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول هستند.
عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان در سفر به عربستان علاوه بر حضور در کنفرانس یاد شده، گفت‌و‌گو‌های دوجانبه با کشور‌های منطقه باهدف توسعه روابط اقتصادی و مالی خواهد داشت.
منبع: وزارت اقتصاد

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1267659/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتابک:مبادلات اقتصادی و تجاری تهران و آستانه تا مرز 3 میلیارد دلار افزایش می یابد

اتابک: مبادلات اقتصادی تهران و آستانه تا مرز 3 میلیارد دلار افزایش می یابد

ریزش معدن طلا در غرب مالی/ 48 نفر کشته شدند

جزئیاتی از اقدامات وزارت علوم برای تامین امنیت کوی دانشگاه

چرا ترامپ در برابر ایران ضایع شد!

شهادت دو غیرنظامی در حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان

وزیر خارجه ژاپن: جنگ روسیه و اوکراین تاثیر بزرگی بر آسیا دارد

نوذری: جذب گردشگر، عامل رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی استان قزوین است

بازداشت عوامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران

واکنش اسپانیا به طرح کوچ اجباری از غزه

آخرین اهرم اوکراین؛ کی یف چگونه می‌تواند آمریکا را با خود هم صدا کند؟

میزبانی از تاجران و فعالان اقتصادی در اکسپو 2025

ماشین های چینی با اسم رمز جدید گران شدند

ادعای تل‌آویو درباره ترور یکی از فرماندهان یگان هوایی حزب‌الله

بازدید استاندار مازندران از 100 پروژه بزرگ اقتصادی، عمرانی و ورزشی

تصاویر/ دیدار مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران با مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان

ایست پرتکرار بورس

بازیگر مهم بیمه در نمایشگاه نفت و انرژی کیش

برنامه پورشه برای اخراج کارکنان

اطلاعیه ایران‌‌‌خودرو درباره حواشی اخیر رای شورای رقابت

سه عامل رشد اسقاط فرسوده‌ها

مونتاژ یا واردات خودرو؟

عیسی منصوری، رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران شد

بومرنگ جنگ تعرفه‏‏‏‏‏‌ها

پر پرواز اقتصاد عراق

تاب‌آوری با جادوی داده

برندگان و بازندگان بورس خاورمیانه

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - 1403/11/28

فرمول جدید گاز؛ فرصتی برای رشد یا تهدیدی برای صنایع؟

چرا بورس برای خروج از تور اصلاح تمایلی ندارد؟

تغییر رنگ دماسنج مسکن

«تک» آمریکا به صلح اوکراین

آماده‌باش در پنتاگون

صلح منهای حماس

کشف باند بزرگ فرار مالیاتی و پول‌شویی

سبد معیشت به چه میزان رسید؟

افزایش 50 درصدی اعتبار پرداخت کالابرگ

بهره‌وری در تجارت برون‏مرزی

تجارت، فناوری‌های نوین و سازگاری انگیزشی

فناوری‌های گمرکی؛ ضامن امنیت

اسرائیل برای ورود کانکس‌ها به غزه شرط گذاشت

نگرانی لندن از تعرفه‌های تجاری آمریکا/ استارمر به دنبال ملاقات با ترامپ

افزایش تعرفه‌های فولاد در آمریکا/ تقویت تولید داخلی یا تهدید برای اقتصاد؟

برای صدور مجوز آرد و نان، نگاه ترحم‌آمیز نداریم

ثابت‌ماندن برآورد رشد تقاضای نفت اوپک

کمبود عرضه در بازار نفت

افزایش تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها

دورنمای صنعت نفت اژدهای زرد

قفل تحریم بر صادرات گاز

فلز زرد در فاز اصلاح

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی