بازار آریا

آخرين مطالب

عارضه جدی در سبک زندگی جدید در شهرهای بزرگ؛

دنیا نگران طبقه متوسط دارای شغل غیررسمی در کلانشهرها اقتصاد ایران

دنیا نگران طبقه متوسط دارای شغل غیررسمی در کلانشهرها
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تراکم جمعیت، افزایش تعداد سالمندان و شرایط اقتصادی دشوار، سه عارضه اصلی در سبک زندگی جدید در شهرهای بزرگ هستند که منجر به افزایش بیکاری و دشواری در یافتن شغل می‌شود.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ دفتر اسکان بشر ملل متحد، هبیتات، در تلاش است تا با ارائه یک توصیه‌نامه جدید، به شهرداران شهرها کمک کند. این توصیه‌نامه بر اهمیت ایجاد فضاهای عمومی چند منظوره تأکید دارد و می‌گوید که باید این فضاها را بر ساختمان‌سازی مقدم دانست.
در این سند، شهرداران تشویق می‌شوند تا به «فضای سبز» به عنوان «طلای شهری» نگاه کنند و مساحت و تعداد فضاهای باز عمومی را افزایش دهند. این فضاها شامل پیاده‌راه‌ها، پارک‌ها و محل‌های پاتوق اجتماعی هستند. افزایش این فضاهای عمومی می‌تواند هزینه‌های پزشکی را از طریق تشویق به پیاده‌روی و ورزش کاهش دهد و همچنین به بهبود ارتباطات اجتماعی و رفاه روانی ساکنان کمک کند.
هبیتات نگران وضعیت اقتصادی طبقات پایین‌درآمدی در شهرهای بزرگ است که معیشت آن‌ها غالباً به شغل‌های غیررسمی بستگی دارد. فضاهای عمومی چند منظوره می‌توانند زمینه‌ساز شکل‌گیری کسب‌وکارهای خیابانی مانند خیابان‌های غذا شوند که به نفع این گروه‌ها خواهد بود. بررسی‌ها در مورد امکانات عمومی شهر تهران نشان می‌دهد که سرانه فضای سبز و پارک در این شهر کمتر از حد توصیه‌شده جهانی است.
بسیاری از پروژه‌های ساختمانی در تهران، به جای ایجاد فضاهای باز عمومی، بر توسعه ساختمان‌ها تمرکز دارند. در مواردی که فضاهای عمومی ایجاد شده‌اند، نواقص آن می‌تواند خطراتی را برای شهروندان به همراه داشته باشد. به عنوان مثال، مسیر دوچرخه‌سواری در پارک پردیسان، همزمان برای خودروسواران نیز باز است و این موضوع ایمنی و راحتی استفاده از فضای عمومی را به خطر می‌اندازد.
تراکم جمعیت، افزایش سالمندان و شرایط اقتصادی دشوار، سه عارضه اصلی در سبک زندگی جدید در شهرهای بزرگ هستند که منجر به افزایش بیکاری و دشواری در یافتن شغل می‌شود. در این راستا، نقشه راه هبیتات با ایجاد فضاهای عمومی چند منظوره یکی از راهکارهای مهم برای مقابله با این چالش‌هاست.
ایجاد پیاده‌راه‌ها و پارک‌های بیشتر به تبدیل شهرها به معابر سبز و پاتوق‌های اجتماعی کمک می‌کند. این فضاهای عمومی نه تنها به بهبود سلامت و رفاه روانی شهروندان کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند فرصت‌های شغلی جدیدی را نیز ایجاد کنند. 
تهران با نوعی دوقطبی در شهرسازی مواجه است؛ جایی که فضای سبز باید به‌عنوان محیطی برای زندگی و نه صرفاً درختکاری در نظر گرفته شود. بر اساس آمار، سرانه فضای سبز در تهران 16.9 مترمربع است که با استاندارد جهانی 25 مترمربع فاصله دارد. به همین دلیل، نقشه راه هبیتات می‌تواند کلان‌شهرهای ایران، به ویژه تهران، را به سمت ایجاد فضاهای عمومی چند منظوره و بهبود کیفیت زندگی شهری هدایت کند.//
مشروح این گزارش را از اینجا بخوانید.//

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آجودانیه متعلق به این عکاس معروف قاجاری بود

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به مناطقی در یمن

سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

رسوایی افشای اطلاعات محرمانه وزارت دفاع آمریکا/ «هگزث» برکنار می‌شود؟

موافقت مصر و عربستان با راهکار دو دولتی در فلسطین/ واکنش منفی به کوچ اجباری از غزه

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

خط‌ونشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو

درخواست سفیر جدید آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از حماس

شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازار‌های منطقه امکان‌پذیر است

رکورد تولید ماهانه شرکت آهن و فولاد ارفع شکسته شد

تامین و توزیع گندم و آرد 86‌هزار نانوایی

بازیافت؛ کلید اقتصاد پایدار

رشد 80 درصدی فروش صادراتی صبا فولاد خلیج فارس

رشد 78 درصدی ارزش سهام «غپینو» در 1403

نئولیبرالیسم ایرانی!

از خیال تا واقعیت

زیرساخت مناسب هنوز فراهم نیست

صندلی «باب‌همایون» به چه کسی می‌رسد؟

سفر به «تابلوی نقاشی»

نبض سهام عدالت در دستان مذاکرات

شریک‏‌یابی خودرو در عصر پساتحریم

نقش مرکز مبادله در سیاست‌‏های ارزی

سرعت عمل در مذاکرات بسیار مهم است

110 کشور منتظر «ایران‌اکسپو»

حباب‌شکنی در بازار طلا

بازسازی بورس در 8 روز

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی