بازار آریا

آخرين مطالب

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام تشریح کرد؛

جزئیات جلسه مجمع تشخیص برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT اقتصاد ایران

جزئیات جلسه مجمع تشخیص برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام جزئیات استدلال های مخالفان و موافقان پیوستن ایران به کنوانسیون های پالرمو و سی.اف.تی را تشریح کرد.
«محسن دهنوی» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات جلسه امروز مجمع برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT گفت: امروز بعد از 5 جلسه کمیسیون مشترک، اولین جلسه بررسی دو لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT به ریاست آیت الله آملی لاریجانی و با حضور سران سه قوه و اکثریت اعضا برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع، وی با بیان اینکه در ابتدای جلسه آیت الله آملی لاریجانی این موضوع مهم را تبیین کردند که چرا مجمع تشخیص به لحاظ قانونی و حقوقی به بررسی این دو لایحه می پردازد اما موضوع FATF را بررسی نمی کند، اظهار داشت : در ادامه جلسه گزارش کمیسیون مشترک قرائت شد و دولت و مجلس نظرات خود را در مورد این دو لایحه بیان کردند، سپس موافقان و مخالفان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو نظرات خود را بیان کردند.
خبر مرتبط

بازار آریا


خبر مهم سخنگوی مجمع تشخیص درباره بررسی بندهای پالرمو و CFT سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، گزارشی از نشست کمیسیون مشترک در مورد بررسی دو لایحه پالرمو و سی اف تی ارائه کرد.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در تشریح نظرات موافقان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو، گفت: موافقان معتقد بودند که جمهوری اسلامی ایران از بزرگترین قربانیان تروریسم، قاچاق و پولشویی است اما در عین حال نپیوستن ایران به این دو کنوانسیون موجب شده که تصویر غلطی از ایران به جامعه جهانی منتقل شده و در بسیاری از موارد به همین دلیل نتوانستیم پیگیر احقاق حق ملت ایران در صحنه بین المللی باشیم.
دهنوی تاکید کرد: لذا اصرار داشتند که پیوستن به این دو کنوانسیون هم در احقاق حقوق ملت ایران و هم در بهبود تعاملات بین المللی موثر خواهد بود.
وی ادامه داد: استدلال دیگر این بود که جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون هایی که به مراتب تعهدات بیشتری برای کشور ایجاد کرده، پیوسته است و مشکلی هم برای کشور ایجاد نشده است.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود در مورد نظرات مخالفان پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو اظهار داشت: مخالفان لایحه پالرمو معتقد بودند در این شرایط زمانی و به خاطر تحریم‎های ظالمانه، پیوستن ایران به این کنوانسیون می تواند موجب افزایش فشار اقتصادی شود زیرا اطلاعات محرمانه اقتصادی ایران و مسیرهای دور زدن تحریم ها افشا خواهد شد، لذا شرایط زمانی فعلی را شرایط مناسبی برای پیوستن به این کنوانسیون ها نمی دانستند.
وی ادامه داد: علاوه بر این مخالفان پیوستن ایران به این کنوانسیون‌ها استدلال می کردند که ایران 39 اقدام از 41 اقدام مورد نظر FATF را انجام داده است و FATF قبول نکرده است، لذا مشخص نیست که پیوستن ایران به این دو کنوانسیون نیز از سوی FATF مورد پذیرش قرار گیرد.
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با توجه به اینکه بررسی نظرات کارشناسی به طول انجامید، زمان جلسه برای بررسی این دو لایحه به پایان رسید لذا رای گیری انجام نشد و ادامه بررسی این دو کنوانسیون با اولویت بررسی کنوانسیون پالرمو به جلسه آینده صحن مجمع موکول شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295116/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آجودانیه متعلق به این عکاس معروف قاجاری بود

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به مناطقی در یمن

سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

رسوایی افشای اطلاعات محرمانه وزارت دفاع آمریکا/ «هگزث» برکنار می‌شود؟

موافقت مصر و عربستان با راهکار دو دولتی در فلسطین/ واکنش منفی به کوچ اجباری از غزه

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

خط‌ونشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو

درخواست سفیر جدید آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از حماس

شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازار‌های منطقه امکان‌پذیر است

رکورد تولید ماهانه شرکت آهن و فولاد ارفع شکسته شد

تامین و توزیع گندم و آرد 86‌هزار نانوایی

بازیافت؛ کلید اقتصاد پایدار

رشد 80 درصدی فروش صادراتی صبا فولاد خلیج فارس

رشد 78 درصدی ارزش سهام «غپینو» در 1403

نئولیبرالیسم ایرانی!

از خیال تا واقعیت

زیرساخت مناسب هنوز فراهم نیست

صندلی «باب‌همایون» به چه کسی می‌رسد؟

سفر به «تابلوی نقاشی»

نبض سهام عدالت در دستان مذاکرات

شریک‏‌یابی خودرو در عصر پساتحریم

نقش مرکز مبادله در سیاست‌‏های ارزی

سرعت عمل در مذاکرات بسیار مهم است

110 کشور منتظر «ایران‌اکسپو»

حباب‌شکنی در بازار طلا

بازسازی بورس در 8 روز

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی