بازار آریا

آخرين مطالب

حضرتی: آمریکا باید بد عهدی‌های گذشته را کنار بگذارد گزارش ویژه

حضرتی: آمریکا باید بد عهدی‌های گذشته را کنار بگذارد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه "صداقت" شرط موفقیت مذاکره است، گفت: آمریکا باید تعهد و تضمین بدهد که بد عهدی‌های گذشته را کنار بگذارد.
الیاس حضرتی روز پنجشنبه در جلسه با رسانه‌های هرمزگان افزود: اگر بنا باشد آمریکا با تهدید وارد مذاکره شود، باید بداند که امکان تهدید کردن ایران با توجه به فرهنگ آن وجود ندارد.
وی اشاره به اینکه آمریکا ادبیات زبان تهدید را باید کنار بگذارد، ادامه داد: در حال حاضر بر روی مذاکره غیر مستقیم تاکید داریم تا ببینیم که طرف ما (آمریکا) چقدر صادقانه وارد میدان می‌شود.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت توضیح داد: آمریکا اذعان کرده که نمی‌خواهیم ایران بمب اتم داشته باشد و کشورمان هم بارها اعلام کرده است که قصد ساخت بمب اتم را ندارد.
حضرتی اضافه کرد: ایران نه تنها به فکر ساخت بمب اتم نیست بلکه حتی به فکر کشتار جمعی هم نیست.
وی گفت: حضور رئیس جمهور در استان هرمزگان یک رویداد مهم است که ممکن است هر سال اتفاق نیفتد و باید همه رسانه‌ها به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.
رئیس شورای اطلاع رسانی تصریح کرد: موضوع مهم دیگر اینکه چون در این سفر هیچ رسانه‌ای به جز رسانه ملی، همراه رئیس جمهور نیست، تمام بار و مسئولیت اطلاع رسانی این سفر بر دوش شما خبرنگاران، عکاسان و گزارشگران استان هرمزگان است.
وی خاطرنشان کرد: شما رسانه‌های جمعی استان هرمزگان روایت حضور رئیس جمهور در سطح کشور را بر عهده دارید و ما در تهران منتظریم که ببینیم شما چه اخباری را منتشر خواهید کرد.
حضرتی یادآور شد: پس هر خبرنگار و گزارشگری که در استان هرمزگان تفسیر و تحلیل و خبر خوبی را منتشر کند، از این فرصت ملی استفاده کرده است.
وی اظهار کرد: رسانه‌های استان هرمزگان می‌توانند از این فرصت استفاده کنند و برای انتشار اخبار سفر رئیس جمهور سنگ تمام بگذارند.
دیدار مردمی، نشست با نخبگان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، جلسه با فعالان اقتصادی، نشست نهضت مدرسه‌سازی و حضور در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان از برنامه‌های سفر رییس جمهور در استان هرمزگان است.
استان هرمزگان با بیش از 2 میلیون نفر جمعیت و 71 هزار کیلومتر مربع مساحت و با سواحل طولانی و 14 جزیره ایرانی بزرگ و کوچک در پهنه گسترده آب های خلیج فارس و دریای عمان در حدود چهار درصد مساحت و 1.8 درصد جمعیت کشور را در بر گرفته است و از آن به عنوان پایتخت اقتصادی و دروازه پیشرفت ایران یاد می‌شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290556/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آجودانیه متعلق به این عکاس معروف قاجاری بود

حمله هواپیماهای جنگی آمریکا به مناطقی در یمن

سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

رسوایی افشای اطلاعات محرمانه وزارت دفاع آمریکا/ «هگزث» برکنار می‌شود؟

موافقت مصر و عربستان با راهکار دو دولتی در فلسطین/ واکنش منفی به کوچ اجباری از غزه

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

خط‌ونشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو

درخواست سفیر جدید آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از حماس

شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازار‌های منطقه امکان‌پذیر است

رکورد تولید ماهانه شرکت آهن و فولاد ارفع شکسته شد

تامین و توزیع گندم و آرد 86‌هزار نانوایی

بازیافت؛ کلید اقتصاد پایدار

رشد 80 درصدی فروش صادراتی صبا فولاد خلیج فارس

رشد 78 درصدی ارزش سهام «غپینو» در 1403

نئولیبرالیسم ایرانی!

از خیال تا واقعیت

زیرساخت مناسب هنوز فراهم نیست

صندلی «باب‌همایون» به چه کسی می‌رسد؟

سفر به «تابلوی نقاشی»

نبض سهام عدالت در دستان مذاکرات

شریک‏‌یابی خودرو در عصر پساتحریم

نقش مرکز مبادله در سیاست‌‏های ارزی

سرعت عمل در مذاکرات بسیار مهم است

110 کشور منتظر «ایران‌اکسپو»

حباب‌شکنی در بازار طلا

بازسازی بورس در 8 روز

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی