بازار آریا

آخرين مطالب

موثرترین میوه برای کاهش افسردگی اقتصاد ایران

موثرترین میوه برای کاهش افسردگی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : مطالعات گذشته نشان می‌دهد که برخی تغییرات سبک زندگی می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در افراد کمک کند.
یک مطالعه جدید پرتقال را به عنوان یکی دیگر از مواد غذایی که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند، شناسایی کرده است.
مطالعات گذشته نشان می‌دهد که برخی از تغییرات سبک زندگی می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به اختلال افسردگی در فرد کمک کند، از جمله برخی غذاها مانند روغن زیتون و آجیل.
تخمین زده می‌شود که 280 میلیون نفر در سراسر جهان با افسردگی بالینی زندگی می‌کنند- یک وضعیت سلامت روان که بر خلق و خوی فرد و احساس وی تأثیر می‌گذارد.
تعدادی از عوامل خطر افسردگی از جمله سابقه خانوادگی، تغییرات هورمونی، سایر بیماری‌های مزمن و استرس مداوم وجود دارد.
مطالعات گذشته نشان می‌دهد که برخی تغییرات سبک زندگی می‌تواند به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در افراد کمک کند. اینها شامل فعالیت بدنی، خواب مناسب، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی سالم است.
در مورد رژیم غذایی، تحقیقات قبلی حتی نشان می‌دهد که خوردن غذاهای سالم ممکن است به کاهش خطر ابتلاء به افسردگی در فرد کمک کند.
یک مطالعه جدید پرتقال را به عنوان یکی دیگر از مواد غذایی که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند، شناسایی کرده است.
برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 32000 زن میانسال را تجزیه و تحلیل کردند. بین سال‌های 2003 تا 2017، پرسش‌نامه‌هایی به‌طور دوره‌ای برای شرکت‌کنندگان در مطالعه ارسال می‌شد تا از آنها در مورد رژیم غذایی و وضعیت افسردگی آنها سوال شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


با این میوه لاغر شوید مصرف سیب سبب می‌شود فیبر بیشتری جذب بدن شود و با احساس سیری بیشتر کالری‌های مصرفی کاهش پیدا می‌کند.
محققان با استفاده از نتایج توالی‌یابی DNA از نمونه‌های مدفوع که قبلاً توسط شرکت‌کنندگان جمع‌آوری شده بود، ارتباطی بین خوردن مرکبات و فراوانی 15 گونه در میکروبیوم روده، از جمله یک باکتری به نام Faecalibacterium prausnitzii پیدا کردند.
تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که Faecalibacterium prausnitzii برای بدن مفید است، زیرا به کاهش التهاب و حمایت از سیستم ایمنی کمک می‌کند.
بر اساس برخی مطالعات حیوانی، این باکتری ممکن است به بیماری‌های گوارشی مانند بیماری روده تحریک پذیر و همچنین چاقی و حتی دیابت نوع 2 کمک کند.
علاوه بر این، دانشمندان مقدار کمتری از F. prausnitzii را در میکروبیوم شرکت کنندگان مبتلا به افسردگی پیدا کردند.
«راج مهتا»، محقق ارشد در دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده اصلی این مطالعه در بیانیه مطبوعاتی گفت: «ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط در روز ممکن است خطر ابتلاء به افسردگی را تا حدود 20 درصد کاهش دهد.»
وی در ادامه افزود: «به نظر می‌رسد که این اثر مختص مرکبات است. وقتی به کل مصرف میوه یا سبزیجات افراد یا سایر میوه‌ها مانند سیب یا موز نگاه می‌کنیم، هیچ رابطه‌ای بین مصرف آنها و خطر ابتلاء به افسردگی مشاهده نکردیم.»
خبر مرتبط

بازار آریا


موثرترین میوه در کلسیم سازی افزایش استحکام استخوان‌ها و مفاصل؛ کلسیم موجود در انجیر خشک تا حد زیادی به افزایش تراکم استخوان‌ها و مفاصل کمک می‌کند و درصد ابتلاء به پوکی استخوان را به حداقل می‌رساند.
محققان معتقدند F. prausnitzii ممکن است با تأثیر بر سطوح انتقال دهنده‌های عصبی سروتونین و دوپامین از طریق یک مسیر متابولیک به نام مسیر چرخه I S-adenosyl-L-methionine در افسردگی نقش داشته باشد. این مسیر نقش زیادی در تولید انتقال دهنده‌های عصبی دارد.
مهتا گفت: «این انتقال‌دهنده‌های عصبی نحوه عبور غذا از دستگاه گوارش را تنظیم می‌کنند، اما همچنین می‌توانند به مغز بروند، جایی که خلق و خو را بهبود می بخشد».
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281156/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری 2 کنکور در سال لغو شد

سازوکار بیمه لپ‌تاپ و موبایل دانشجویان/ بیمه شامل این حوادث می‌شود

ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به مازندران/ کندوان یک‌طرفه می‌شود

قیمت طلا امروز چهارشنبه 29 اسفند 1403/ رکوردزنی سریالی قیمت طلا+ جدول

همزمانی سال تحویل و بارندگی در این استان‌ها

اضافه‌وزن در تهرانی‌ها به چند درصد رسید؟

ارزیابی ترامپ درباره تماس تلفنی با پوتین

کم‌بارش‌ترین استان‌ها معرفی شدند/ هر درجه افزایش دما چند درصد تبخیر آب دارد؟

دلار در اوج، با 1403 وداع کرد!

تاثیر روزه در درمان 3 اختلال روان

مصرف مردم بیشتر شد+ نمودار

حملات رژیم‌صهیونیستی به چادر آوارگان در نوار غزه

ناو هواپیمابر آمریکا در دریای سرخ هدف قرار گرفت

وای یو 7؛ شاسی بلند جدید شیائومی در راه بازار/ تصاویر

بن‌گویر وزیر امنیت داخلی نتانیاهو شد

علیپور آرزوی کودک سرطانی را برآورده کرد

نوسازی وسایل چوبی/راهکاری اقتصادی با 40 هزار تومان

ارزش سهام عدالت چقدر است؟

پایان تلخ بورس در آخرین روز سال/ بورس 1403؛ سالی پرفراز و نشیب برای سهامداران

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین منصوب شد

60 درصد تغییر نرخ ارز، غیراقتصادی است

اسرائیل بار دیگر به سوریه حمله کرد

افزایش قیمت‌ها در بازار ارز تهران/ درهم امارات و دینار عراق گران شدند

قالیباف: گشت ارشاد حذف شده است

ورود تانکر‌ها از مرز پرویزخان ممنوع شد

خوش‌بینی ترامپ به توافق آتش‌بس در اوکراین

ایلنا: مبلغِ «افزایش مزد» پول سه کیلو گوشت هم نیست!

تصویر مرکز پژوهش‌های مجلس از اقتصاد/ رکود در کمین است

صد در صد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شده است

کشاورزی و مواد شیمیایی اولویت تجارت فارس با کشور بلاروس

الحوثی: تشدید اقدامات علیه دشمن صهیونیستی را از سر می‌گیریم / فلسطینی‌ها تنها نیستند

استقرار جنگنده‌های اتمی در مرز فرانسه و آلمان

آتش‌سوزی بزرگ انبار کالا در تهران

روسیه یک گام برای آتش‌بس 30 روزه برداشت

کریدور ارس؛ راهی به سوی تحول اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه آزاد ارس

کاخ سفید بیانیه صادر کرد

ماجرای تیراندازی در خیابان حافظ چه بود؟

تاکید نتانیاهو بر جنگ‌طلبی

تداوم روند صعودی در بازار ارز/ لیر ترکیه سقف زد

عیدانه بیمه دی برای بیمه‌گزاران

بازشدن قفل‌های اقتصادی استان همدان با حمایت از سرمایه‌گذاران

بخش دوم قانون بودجه سال 1404 کل کشور ابلاغ شد

عرضه میوه شب عید در تهران به 2500 تن رسید

کشف منابع جدید از یک شبه فلز نادر در ایران

حمله به اورژانس با نارنجک در اسلامشهر

مسرور: اکثر مناطق آزاد همچنان خدمات‌محور باقی مانده‌اند

ارزیابی کرملین از گفت‌و‌گوی پوتین و ترامپ

شرکت ملی نفت درباره یک ادعا توضیح داد

آتش بس شکننده میان اسرائیل و مقاومت عراق/ احتمال درگیری محدود یا گسترش بحران؟

افزایش هشدار‌دهنده قربانیان چهار‌شنبه سوری

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی