بازار آریا

آخرين مطالب

خوش‌بینی ترامپ به توافق آتش‌بس در اوکراین اقتصاد ایران

خوش‌بینی ترامپ به توافق آتش‌بس در اوکراین
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رئیس جمهوری آمریکا گفتگوی تلفنی روز سه شنبه خود با رئیس جمهوری روسیه را «بسیار خوب و سازنده» خواند و گفت: ما به سرعت برای یک آتش‌بس کامل کار خواهیم کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی درباره گفتگو تلفنی خود با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه که دو ساعت و نیم بطول انجامید، در رسانه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشیال نوشت: «گفتگوی تلفنی امروز من با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه بسیار خوب و سازنده بود. ما با یک آتش‌بس فوری در زمینه انرژی و زیرساخت‌ها موافقت کردیم، با درک این موضوع که به سرعت برای یک آتش‌بس کامل و در نهایت، پایان دادن به این جنگ بسیار وحشتناک میان روسیه و اوکراین کار خواهیم کرد.»
خبر مرتبط

بازار آریا


ارزیابی کرملین از گفت‌و‌گوی پوتین و ترامپ کرملین در خصوص رایزنی میان رؤسای جمهور روسیه و آمریکا بیانیه صادر کرد.
رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با بیان این ادعا که اگر من رئیس جمهور بودم این جنگ هرگز شروع نمی شد، افزود: بسیاری از موارد مربوط به قرارداد صلح مورد بحث قرار گرفت، از جمله اینکه هزاران سرباز کشته می‌شوند و هم پوتین و هم زلنسکی ( رئیس جمهوری اوکراین) می‌خواهند که این جنگ به پایان برسد.
ترامپ همچنین گفت: این فرآیند اکنون به‌طور کامل در حال اجراست و امیدواریم به‌خاطر بشریت، این کار به نتیجه برسد!
پیش از این، کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین روسای جمهوری آمریکا و روسیه در تماس تلفنی خود درباره پایان یافتن جنگ اوکراین، وضعیت خاورمیانه و نیز ایران گفتگو کردند.
کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در بیانیه ای اعلام کرد: دو رهبر توافق کردند که این درگیری باید با یک صلح پایدار پایان یابد و بر لزوم بهبود روابط دوجانبه میان ایالات متحده و روسیه تاکید کردند و گفتند خون و هزینه که هم اوکراین و هم روسیه در این جنگ داده اند، بهتر است صرف نیازهای مردمشان شود.
کاخ سفید درباره این گفتگوی تلفنی افزود: این درگیری هرگز نباید آغاز می شد و باید مدت ها پیش با تلاش های صلح صادقانه و با حسن نیت پایان می یافت. روسای جمهور دو کشور توافق کردند که حرکت به سوی صلح با آتش بس در زمینه انرژی و زیرساخت و همچنین مذاکرات فنی برای اجرای آتش بس در حوزه دریا در دریای سیاه، آتش بس کامل و صلح دائمی آغاز خواهد شد. این مذاکرات بلافاصله در خاورمیانه آغاز خواهد شد.
در بیانیه کاخ سفید آمده است: «رهبران به طور گسترده در مورد خاورمیانه به عنوان منطقه ای برای همکاری جهت جلوگیری از درگیری های آینده صحبت کردند. آنها همچنین در مورد نیاز به توقف گسترش تسلیحات استراتژیک بحث کردند. دو رهبر بر این عقیده بودند که ایران هرگز نباید در موقعیتی قرار گیرد که اسرائیل را نابود کند.»
کاخ سفید تصریح کرد: رهبران دو کشور توافق کردند که آینده با بهبود روابط دوجانبه بین آمریکا و روسیه جنبه مثبت زیادی دارد. این شامل معاملات عظیم اقتصادی و ثبات ژئوپلیتیکی پس از برقراری صلح است.
این ، اولین تماس تلفنی میان ترامپ و پوتین از زمان مذاکرات صلح بین مقامات ایالات متحده و اوکراین در یک هفته پیش در عربستان سعودی است که در آن کی‌یف به یک توقف موقت فوری خصومت‌ها توافق کرد، مشروط به اینکه روسیه نیز چنین کاری کند.
به گزارش رسانه دولتی روسیه، تاس، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که این گفتگو 2 ساعت و نیم به طول انجامید.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در دور دوم ریاست جمهوری خود، نخستین بار 24 بهمن 1403 با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفتگو کرد و طرفین برای دیدار حضوری توافق کردند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281579/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمایه گذاری مطمئن با خرید انواع نهال میوه از نهالستان پالیز فقط 30هزارتومان

قالیباف عید نوروز را به همتایان خود در کشورهای حوزه تمدنی نوروز تبریک گفت

دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان

جهش عجیب قیمت ارز در بازار تهران/ دلار از مرز 100 هزار تومان گذشت

اصلاحات پول ملی رومانی در سال 2005؛ الگویی برای ایران؟

اقتصاد اسلامی ـ 38 | نقدی بر اسلامیزه شدن اقتصاد متعارف

ملی شدن صنعت نفت ایران

نامه ترامپ ترکیبی از تهدید و وعده‌های مبهم بود

سالی که معدنی‌ها عزادار شدند + فیلم

پرداخت خسارت افت قیمت خودرو در حق بیمه شخص ثالت لحاظ نشد

دولت عیدی معلولان را قطع کرد؟

نماینده مجلس: توان مقابله با قاچاق کالا در مرز وجود ندارد

رفتار و منش فرزندان شهدا برگرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است

جشنواره عیدانه نهالستان پالیز، انواع نهال میوه+بادام+گردو باتخفیف 50درصدی

فروش ویژه 4 رقم نهال بادام دیم, انار بدون هسته ژله ای, گوجه سبز پیش رس و آلو بخارا را از دست ندهید !

وضعیت سهم صنعت از اشتغال زنان و مردان در استان‌ها

دستگیری عنصر تجزیه‌طلب در مشگین شهر

ریزش ساختمان مسکونی در یافت‌آباد تهران + جزئیات

یک اتفاق عجیب درباره سقف برداشت از خودپردازها

مدیرعامل انجمن تخصصی چای: چای ایرانی امسال 120 درصد رشد قیمت داشت

اردوهای یک روزه برای خانواده شهدا و ایثارگران در ماه مبارک رمضان برگزار شد

ملی شدن صنعت نفت و نقش جامعه ایرانی

توافق هزار میلیاردی هلدینگ خلیج‌فارس با صندوق نوآوری و شکوفایی

مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت به‌طور کامل پرداخت شد

تأثیر واردات طلا بر بازار و سرمایه‌گذاری کشور

قیمت سکه، نیم‌سکه، ربع‌سکه 29 اسفندماه 1403

سردار رادان: پلیس در حوزه اقتصادی آماده حمایت از کارآفرینان و تولیدکنندگان است

خبر مهم درباره بنزین در نوروز

تخفیف عیدانه، فروش نهال های اصلاح شده لیبل دار باکیفیت بادام فقط 25 هزارتومان در پاییزنهال و نهال گردو 66 هزارتومان!

افزایش 380 درصدی سرمایه پتروشیمی بندرامام

قالیباف: گشت ارشاد به‌طور کامل حذف شد

پرداخت 140 همت حقوق در یک هفته

هزینه سفره هفت سین در نوروز 1404 چقدر است؟

تجربه باردهی 12 تنی برای باغداران با کاشت نهال گردو ژنوتیپ تیپ 7 و 9

آخرین فرصت فروش ویژه 30 رقم نهال اصلاح شده زودبارده + تضمین باردهی و ارسال یکروزه !

بهترین فرصت خرید آخرسال پالیزنهال، انواع نهال گردو و بادام 120 و 28هزارتومان

زمان مذاکرات آمریکا و روسیه/ شرط پوتین برای پایان جنگ اعلام شد

ماجرای بازداشت شهردار استانبول چیست؟

تغییر زمان برگزاری آزمون گواهینامه برای دستیاران پزشکی

ترکیه به روسیه پشت کرد

قالیباف: گشت ارشاد به طور کامل حذف شده است

چشم‌انداز رشد اقتصادی جهانی بدتر شد

صادرکنندگان بخش خصوصی ستون اقتصاد کشور هستند

تلاش چین برای افزایش مصرف شهروندان/ چین میلیارد‌ها دلار هزینه می‌کند تا مردم را وادار به خرج کردن کند

تمامی مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شد

خبر عضو هیات رئیسه مجلس درباره بنزین در نوروز

رئیس کل بانک مرکزی: معمولا عیدی یا نیم سکه می‌دهم یا سکه!

سردار رادان سال آینده را سال سخت مجرمان اعلام کرد

پیچ و تاب اقتصاد 1403

این جاده شمالی مسدود شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی