بازار آریا

آخرين مطالب

تمرکز بر تولید؛ راه برون‌رفت از چالش‌های اقتصادی مقالات اقتصادی

تمرکز بر تولید؛ راه برون‌رفت از چالش‌های اقتصادی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نماینده مردم اصفهان در مجلس بر ضرورت سرمایه‌گذاری مردمی در بخش تولید تأکید کرد و گفت:اگر سرمایه‌های خرد و کلان به‌جای سرگردانی در بازارهای غیرمولد، به سمت تولید هدایت شوند، این امر می‌تواند نقطه عطفی در ایجاد ارزش افزوده و ثبات اقتصادی کشور باشد.
حامد یزدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: سخنان ایشان، همچون همیشه، راهگشا و امیدبخش بود و با تحلیلی عمیق، چشم‌اندازی روشن برای آینده کشور ترسیم کرد.
وی افزود: انتخاب شعار اقتصادی برای سال جدید، آن هم با توجه به شرایط حساس سیاسی و اقتصادی منطقه و کشور، بار دیگر نشان داد که مسائل اقتصادی در اولویت نخست قرار دارند و حل مشکلات کشور جز با تمرکز بر این حوزه امکان‌پذیر نیست.
نماینده مردم اصفهان در مجلس تصریح کرد: راه عبور از چالش‌های کنونی، توجه جدی به تولید و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی است. این شعار، ادامه منطقی مسیر سال‌های گذشته است که بر نقش‌آفرینی مردم در تولید و مشارکت آنان در اقتصاد تأکید داشته است.
یزدیان خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری مردم در بخش تولید، نقطه عطفی در رونق اقتصادی کشور محسوب می‌شود. اگر هدف ما غلبه بر نوسانات اقتصادی و کاهش فشارهای معیشتی است، باید شرایطی فراهم شود تا سرمایه‌های مردمی، به‌جای حرکت به سمت بازارهای غیرمولد همچون ارز و طلا، در مسیر تولید و اشتغال‌زایی قرار گیرد. این همان موضوعی است که رهبر معظم انقلاب بارها بر ضرورت آن تأکید کرده‌اند.
وی ادامه داد: تحقق این هدف، نیازمند همکاری و هماهنگی همه‌جانبه است. از یک سو مردم باید با اطمینان و انگیزه کافی، سرمایه‌های خود را وارد چرخه تولید کنند و از سوی دیگر، دولت موظف است با تسهیل شرایط، حمایت‌های لازم را ارائه دهد. در این میان، مجلس شورای اسلامی نیز نقش مهمی در اصلاح قوانین و رفع موانع حقوقی دارد تا مسیر سرمایه‌گذاری هموارتر شود.
یزدیان تأکید کرد: اگر سرمایه‌های خرد و کلان کشور به‌جای سرگردانی در بازارهای غیرمولد، به سمت تولید هدایت شوند، این امر نه‌تنها موجب افزایش ارزش افزوده و اشتغال‌زایی خواهد شد، بلکه زمینه‌ساز ثبات و رشد پایدار اقتصادی خواهد بود. بی‌تردید، با همراهی و عزم ملی، می‌توانیم شاهد تحولی چشمگیر در اقتصاد کشور باشیم و آینده‌ای روشن‌تر برای مردم رقم بزنیم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق این هدف، همه باید تلاش کنند؛ هم مردم برای سرمایه‌گذاری در تولید زمینه‌سازی کنند، هم دولت نقش تسهیل‌گر را ایفا کند، و هم در صورت نیاز به اصلاحات قانونی، مجلس ورود کند تا هماهنگی لازم برای تحقق این امر شکل بگیرد.
یزدیان تاکید کرد: اگر سرمایه‌های خرد و کلان کشور به جای سرگردانی در بازار ارز و طلا به سمت تولید هدایت شود، می‌تواند منجر به ایجاد ارزش افزوده، اشتغال‌زایی و در نهایت ثبات اقتصادی در کشور گردد.
کد خبر 850933

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در جستجوی ابر انسان

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

اظهارات ‌کم‌سابقه روحانی معروف روی آنتن تلویزیون

رقابت پنهان در آسیای مرکزی/ روسیه در تنگنا، آمریکا در کمین!

پیش‌بینی مهم یک کارشناس اقتصادی؛ منتظر چه قیمتی برای دلار باشیم؟

سرمایه‌گذاری؛ موتور محرکه تولید و رشد اقتصادی

حسن پور: حمایت از تولیدکنندگان داخلی از ارکان اصلی تقویت سرمایه‌گذاری است

عیدی‌های قرآنی آب می‌روند؛ وقتی «تورم» سفره نوروز را کوچکتر می‌کند

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

مهاجری: صاحبان حرفهای "مهمل" و "پوچ" ، با شعار سال چه خواهند کرد؟

«رونق تولید» کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است

طلای جهانی با عبور از مرز 3000 دلار رکورد زد

اعلام آمادگی طالبان برای مذاکره با آمریکا

قیمت مدل‌های مختلف پیکان

آکسیوس مدعی مذاکره آمریکا و اسرائیل درباره ایران شد

سخنرانی رهبر انقلاب فردا صبح برگزار می‌شود

شرق لبنان مورد حمله قرار گرفت

شطرنج بزرگ در آسیای مرکزی/ بازی چندگانه روسیه با چین و آمریکا؛ متحدان قدیم رقیب شدند

نشان روی کُت پزشکیان هنگام خواندن پیام نوروزی چه بود؟+ عکس

سرمایه‌گذاری هوشمندانه موتور محرک تولید ملی است

سرمایه‌گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است

اسرائیل عملیات زمینی در غزه را آغاز کرد

یمن با موشک فلسطین اشغالی را هدف گرفت

تحقق اقتصاد قدرتمند نیازمند عزم ملی و سیاست‌گذاری‌های صحیح است

شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) همه مسئولین باید به نقش آن‌ها در افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP) متصل و مرتبط شود

وزیر به قطع برق ورزشگاه آزادی واکنش نشان داد

اولین واکنش وزیر صمت به شعار سال

جدول قیمت خودروهای کارکرده امروز پنجشنبه 30 اسفند 1403 / ال90، پژو206 و ساندرو چند؟

اطلاعیه شرکت برق درباره خاموشی ورزشگاه آزادی

تاکید سازمان ملل بر آتش‌بس در غزه

دولت پزشکیان برای حذف یارانه این دهک ها رسما اقدام کرد + نحوه استعلام

جنگنده‌های آمریکایی به صعده حمله کردند

خوشحالی پزشکیان بعد از گلی که آفساید بود+ فیلم

ایران برابر امارات به پیروزی رسید

تبریک نوروزی رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس

تازه‌ترین برنامه اوپک پلاس برای جبران مازاد عرضه نفت

اردوغان به بازداشت اکرم امام‌اوغلو واکنش نشان داد

تصادف زنجیره‌ای 9 مصدوم بر جا گذاشت

کارت سوخت امشب شارژ می‌شود

روسیه قصد حمله به آلمان را دارد؟

اسفند پرهیجان برای بازار طلا و ارز

توضیحات زلنسکی درباره دور جدید مذاکرات در ریاض

رالی قیمت خودرو در سال 1403/ شاهین در قله، دنا در سراشیبی

افزایش قیمت سوخت هواپیما

بهترین گوشی های اقتصادی برای گیم در سال جدید

60 لیتر سهمیه بنزین فروردین بامداد جمعه شارژ می‌شود

کارگران صنعتی با کمتر از این حقوق کار نمی‌کنند

نقشه چین برای عربستان و امارات/ رمزگشایی از مانور پکن در خلیج فارس

ماجرای قتل نوجوان 16 ساله در جاده چه بود؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی