بازار آریا

آخرين مطالب

هم‌اندیشی کارآفرینان با رئیس‌جمهور؛ حرکت به‌سوی رونق اقتصادی اقتصاد ایران

هم‌اندیشی کارآفرینان با رئیس‌جمهور؛ حرکت به‌سوی رونق اقتصادی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش آریا بازار، رئیس‌جمهور در سخنان خود، اهمیت تعامل سازنده با کشورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد که ایران باید در مسیر پیشرفت، با حفظ عزت و استقلال، ارتباطات بین‌المللی خود را گسترش دهد. وی افزود که تحریم‌های خارجی تنها زمانی اثرگذار خواهند بود که در داخل کشور، خود موانعی برای تولید و سرمایه‌گذاری ایجاد کنیم.
پزشکیان تأکید کرد که حمایت از کارآفرینان و کاهش بوروکراسی اداری می‌تواند نقش مهمی در رشد اقتصادی ایفا کند.
وی همچنین بر ضرورت ایجاد فضای رقابتی سالم در اقتصاد تأکید کرد و گفت که دولت قصد دارد با شفاف‌سازی سیاست‌های اقتصادی و تسهیل فرایندهای سرمایه‌گذاری، مسیر فعالیت بخش خصوصی را هموار کند. به گفته وی، تعامل با دنیا نباید به معنای وابستگی باشد، بلکه باید از ظرفیت‌های بین‌المللی برای تقویت تولید داخلی بهره برد.
نقش فرش بهشتی در توسعه کارآفرینی و تولید ملی
در این نشست، محمد بهشتی، مدیرعامل شرکت فرش بهشتی، به نمایندگی از فعالان حوزه تولید فرش ماشینی، دیدگاه‌های خود را درباره چالش‌های این صنعت بیان کرد. او با اشاره به جایگاه صنعت فرش در اقتصاد کشور، بر ضرورت حمایت از تولیدکنندگان تأکید کرد و گفت: «رونق تولید، نیازمند تسهیل قوانین، حمایت از کارآفرینان و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای صادرات است».
فرش بهشتی، به‌عنوان یکی از برندهای برتر در حوزه طراحی و تولید فرش ماشینی، با بهره‌گیری از فناوری‌های روز و استفاده از مواد اولیه باکیفیت، توانسته است نقش مهمی در بازارهای داخلی و بین‌المللی ایفا کند. این شرکت با ایجاد فرصت‌های شغلی گسترده و توسعه زیرساخت‌های فروش آنلاین، گام مهمی در مسیر حمایت از تولید ملی برداشته است.
محمد بهشتی همچنین به اهمیت توسعه کسب‌ و کارهای دیجیتال اشاره کرد و گفت: «امروزه خرید فرش از طریق فروشگاه‌های اینترنتی به یکی از روش‌های اصلی مشتریان تبدیل شده است. فرش بهشتی نیز با توسعه پلتفرم‌های آنلاین و عرضه مستقیم محصولات به مصرف‌کنندگان، توانسته است نقش مؤثری در کاهش قیمت تمام‌شده و افزایش دسترسی به محصولات ایفا کند».

بازار آریا

چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی تولیدکنندگان فرش
یکی از موضوعات مطرح‌شده در این جلسه، مشکلات تولیدکنندگان در زمینه تأمین مواد اولیه، هزینه‌های بالای تولید و موانع صادراتی بود. محمد بهشتی به نقش دولت در رفع این موانع اشاره کرد و گفت: «کاهش تعرفه‌های گمرکی، تسهیل فرآیندهای صادرات و حمایت از تولیدکنندگان داخلی می‌تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند. او همچنین بر لزوم گسترش بازارهای بین‌المللی و افزایش سهم ایران در تجارت جهانی تأکید کرد». علاوه بر این، تولیدکنندگان فرش در این نشست خواستار همکاری بیشتر دولت در زمینه معرفی برندهای ایرانی در نمایشگاه‌های بین‌المللی و توسعه روابط تجاری با کشورهای هدف شدند. محمد بهشتی پیشنهاد داد تا از طریق راه اندازی صندوق حمایت از تولیدکنندگان فرش و ارائه تسهیلات مالی، مسیر رشد و توسعه این صنعت بهبودیابد.
آینده صنعت فرش و مسیر توسعه پایدار
صنعت فرش ماشینی ایران پتانسیل بالایی برای رشد و پیشرفت دارد. فرش بهشتی با تمرکز بر کیفیت، نوآوری در طراحی و گسترش روش‌های نوین فروش، توانسته است رضایت مشتریان را جلب کرده و در بازارهای داخلی و خارجی رقابت کند. این شرکت در تلاش است تا با بهبود زیرساخت‌های تولید و افزایش تنوع محصولات، جایگاه خود را در بازارهای جهانی تثبیت کند. در همین راستا، محمد بهشتی تأکید کرد که سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، یکی از راهکارهای کلیدی برای حفظ مزیت رقابتی در بازارهای بین‌المللی است. وی همچنین از برنامه‌های این شرکت برای افزایش صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپا خبر داد.
تقدیر از فعالان اقتصادی و چشم‌انداز آینده
در پایان این نشست، تعدادی از مسئولان دولتی که در بهبود فضای کسب‌وکار و حمایت از کارآفرینان نقش مؤثری ایفا کرده‌اند، مورد تقدیر قرار گرفتند. این جلسه نشان داد که تعامل سازنده میان دولت و بخش خصوصی، می‌تواند زمینه‌ساز تحول اقتصادی کشور باشد. فرش بهشتی نیز همچنان بر مسیر توسعه و کارآفرینی گام برمی‌دارد و امیدوار است با همراهی مسئولان و فعالان اقتصادی، به رشد پایدار و ارتقای جایگاه صنعت فرش ایران در سطح بین‌المللی کمک کند. این شرکت با اجرای برنامه‌های جدید و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های مدرن، قصد دارد سهم خود را در بازارهای جهانی افزایش داده و در جهت تقویت تولید ملی گام بردارد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280272/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش حمایتی باغداران: نهال صنوبر درجه یک نیگرا ترکیه فقط10هزارتومان

ترافیک سنگین در محورهای شمالی

زیباترین ایستگاه متروی پایتخت افتتاح شد

قیمت طلا، سکه و دلار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

مهمترین عوامل رشد نرخ ارز در سال 1403

نامه‌نگاری جدید درباره وام 30 میلیونی بازنشستگان

قیمت طلا 18 عیار امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 27 اسفند 1403+ جدول

استوری کنایه‌آمیز بیرانوند در اینستاگرام

چاپ عکس و لوگو روی شکلات با نیکان شکلات!

خاندوزی: شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت در 9 ماهه امسال

ارسال چند پرونده‌ قاچاق سوخت به دادگاه‌های ویژه جرایم اقتصادی در روزهای آینده

تحلیل کارشناسان از چشم‌انداز بازارها در سال آینده/ آیا بهار بورس فرا می‌رسد؟

رشد اقتصادی کشور به 3.7 درصد رسید

کمیسیون اجتماعی بر افزایش 45% حقوق کارگران نظارت می‌کند

عیدی اقتصادی با تصمیمات آخر سال

آخرین فرصت خرید نهال بادام ومیوه لیبل دارفقط 20هزار تومان تا 29ام اسفند ماه

هوای این شهر در وضعیت «خطرناک» قرار گرفت

بررسی وضعیت بازار زعفران در 1403

تشکیل کمیته‌ای برای تعیین قیمت بلیت هواپیما

تذکر به میدری برای مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران منصوب شد

درآمدزایی 10میلیاردی در هکتار با کاشت نهال گردو ژنوتیپ 12 پالیز

توصیه‌های بهداشتی درباره خرید و نگهداری ماهی قرمز/ از دست‌فروشان خرید نکنید

تهدیدات آمریکا نفت را گران کرد

طرح ویژه اطعام ماه مبارک رمضان سال1403 / آشپزخانه اقتصادی ضیافت

تداوم حمله نظامی آمریکا به یمن قیمت نفت را افزایش داد

رشد اقتصادی 3.7 درصدی و 3.4 درصدی تشکیل سرمایه ثابت

بانک مرکزی اعلام کرد: رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماهه سال 1403

اهمیت وحدت امت اسلامی و مقابله با جنگ نرم

چرا استیضاح همتی ترمز قیمت دلار را نکشید؟

سه طرح جدید برای ارتقاء استقلال اقتصادی محلات استان البرز رونمایی شد

قیمت طلا در روزهای پایانی سال صعودی شد

واکنش کره شمالی به درخواست هسته‌ای گروه 7

دولت از افزایش حداقل دستمزد چه هدفی را دنبال می‌کند؟+ فیلم

توضیح وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ

فاصله دستمزد با سبد معیشت 13 میلیون تومان شد

حقوق اسفند بازنشستگان واریز شد

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد

آخرین فرصت جشنواره فروش 1170 رقم نهال اصلاح شده در ایران نهال کرج را از دست ندهید! + ارسال یکروزه

فروش ویژه خرمالو کن, بادام دیم دیرگل, گیلاس, آلبالو + تمامی ارقام نهال اصلاح شده ایران نهال کرج !

آملی لاریجانی: FATF اصلا در مجمع بحث نمی شود

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان

فروش ویژه برای باغداران: خرید انواع نهال اصلاح شده باتخفیف30درصدی

قیمت عمده انواع میوه و صیفی‌جات شب عید

اسامی مدیران بانکی متهم در پرونده چای دبش اعلام شد

رشد 3.7 درصدی اقتصاد در 9 ماه سال 1403

شهید رئیسی قائل به حمایت از نسل‌های پرانرژی‌تر، خلاق و با جسارت بود

بهره‌وری نامطلوب منابع آبی لرستان/استاندار انتقاد کرد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی