بازار آریا

آخرين مطالب

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد گزارش ویژه

فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین عطرافشانی و گلباران مزار شهدا، گفت: فرهنگ ایثار و شهادت اثر تربیت پذیری در باورهای اجتماعی مردم دارد.

به گزارش ایثار، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران در آئین غبارروبی، عطرافشانی و گلباران مزار شهدا به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گلزار شهدای ملامجدالدین ساری، گفت: امروز همه ما دعوت شده شهدا هستیم، شهدا در مقابل ظلم و ستم و هجمه های بی رحمانه دشمنان ایستادند و مقاومت کردند، استقلال و آزادی خود را مدیون شهدا و رهبری میدانیم.
سعید کهن‌سال، افزود: شهدا با تمام وجودشان تا پای جان ایستادند از لذات و تعلقات دنیوی گدَشتند و به لذت بالاتری که همان عشق به خدا، ارزشها و آرمان‌ها بود و عفت را با لذت مادی نقض کردند و به منفعت دیگران فکر می کردند.
وی با بیان این که شهدا دشمن شناس و با بصیرت بودند، اذعان داشت: پدران و مادران شهدا برای فرزندان خود آرزوهایی داشتند، اما با مصلحت اندیشی، سخاوتمندی و درک و معرفت بالا فرزندان خود را روانه جنگ حق علیه باطل کردند و با تقدیم جانشان از دستاوردهای انقلاب دفاع کردند.
مدیرکل بنیاد مازندران تصریح کرد: باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم، اگر فردی بودن را در زندگی خود ورق بزنیم شاید هیج توفیقی و لذتی برای افراد نماند، آنچه میتواند فردیت را نقض کند جامعه است که از خانواده شروع میشود، شهدای عزیز نگاهشان به جامعه اسلامی و هم نوعان خود و حفظ تمامت ارضی کشور بود.
کهن سال اظهار کرد: اگر شهدا جانهای مختلفی به آنان داده میشد حاضر بودند بارها در راه خدا شهید شوند، اگر امروز بر روی میز و صندلی هایی که نشسته ایم نتوانیم در جایگاه سازمانی و در مقامی که هستیم به مسئولیت و وظایف خود در قبال مردم عمل کنیم شرمنده شهدا خواهیم شد.
وی گفت: شهدا زنده اند و زندگی شان به فلسفه و نظام آفرینش گره خورده است و عالم بزرگتری را درک کردند و به وجود این عالم، بزرگ شدند و نزد خداوند آبرومند هستند، امروز همه ما وظیفه داریم در مقابل جامعه ایثارگری دست به سینه، احترام و عزتمندانه برخورد کنیم.

بازار آریا


مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران افزود: امروز بحث سهیمه و امتیازاتی برای جامعه ایثارگری مطرح میشود اگر بخواهیم به ازای آن رقمی تعیین کنیم در مقابل آن همه ایثارگری، جانفشانی و از خودگذشتگی هیج چیزی قابل قیاس نیست، امروز ما در قبال خون شهدا رسالت بزرگی داریم و در راستای خدمت رسانی مردم را معطل نکنیم چون شهدا مردم دار بودند و نگاه مردمی داشتند.
سعید کهن سال یادآورشد: اگر فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت کانون و تمرکز همه ما باشد و این فرهنگ در باورهای مردم جای بگیرد و باورپذیری اجتماعی ایجاد کند اثر تربیت پذیری دارد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نرخ دستمزد، سبب خروج نیروی کار از بازار رسمی کار شده بود/ رشد حقوق کارگران مطابق انتظارات تورمی بود/ با افزایش مزد، می‌توان رونق ایجاد کرد

بیانیه مسکو درباره رایزنی ایران و روسیه با محوریت ناتو

مستمری مددجویان بهزیستی 40 درصد افزایش می‌یابد

قربانی شدن 7 کودک در حمله هوایی ترکیه به سوریه

تخفیف 10 درصدی عوارض ساختمانی برای این خانواده‌ها

آمریکا از یک گروه چند ملیتی خارج می‌شود

یارانه دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد

بازگشت به کار بازنشستگان و فرهنگیان بازنشسته نهایی شد + شرایط

3عامل اصلی نوسان قیمت طلا در ایران

گلایه از اجرای پروژه‌های اقتصادی اصفهان توسط تجار دیگر استانها/93 همت مالیات به کشور می پردازیم!

پویش «سفر بی‌زباله» رونمایی شد

امامعلی رحمان با پوتین دیدار کرد

انحراف خودرو در این جاده جنگلی قربانی گرفت

چالش تازه دولت تازه‌نفس شام

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

سکه امامی در آستانه ورود به کانال جدید

ارزیابی روسیه از نشست مشترک با ایران و چین

رشد 41 درصدی بودجه دانشگاه‌ها در 1404

پزشکیان: تغییر افراد راهکار موثری برای رفع مشکلات نیست

فرصتی مهم برای فعالان اقتصادی اصفهان/مشارکت در پروژه‌های نیمه تمام عمرانی استان به جای پرداخت مالیات

جذب پنج برابر سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

اروپا در سیاست بین الملل جایگاهی ندارد

اروپا بار دیگر ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران را زیر سوال برد

بورس در گرداب ریسک سیستماتیک

سخنگوی قوه قضائیه: شناسایی کانون‌های تولید پرونده را در دستور کار داریم

آتش‌نشانی درباره بالن آرزو‌ها هشدار داد

اوضاع بورس متلاطم شد

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

تحریم کوکاکولا و نستله؛ سقوط آزاد برندهای حامی رژیم اسرائیل

کاهش خطا‌های انسانی و فرار مالیاتی با نظام مالیات داده‌محور

معرفی 2456 طرح حوزه‌های گردشگری، کشاورزی، صنعتی و شیلاتی مازندران به بانک‌های عامل

آتش‌سوزی جنگل‌های گیلان مهار شد

خبر مهم وزیر امور خارجه مصر درباره تامین منابع برای بازسازی غزه

فروش نقدی و اقساطی 2 محصول کرمان موتور از فردا

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

انتصاب عضو اصلی هئیت مدیره شرکت ملی نفت

بیمارستان‌های آلمان در حالت آماده‌باش

دستمزد 1404 چگونه تعیین شد؟/ میدری: تلاش کردیم تا دستمزدها را بر اساس تورم افزایش دهیم

تاکید گروسی بر همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

2 سناریوی مهم برای نوسان قیمت دلار

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

عارف: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی فرصت تقویت دیپلماسی است

اصفهان 93 «همت» مالیات به کشور می‌پردازد/فعالان اقتصادی بودجه مالیاتی رابه استان برگردانند

برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی فرصت مناسب برای تقویت دیپلماسی اقتصادی و سیاسی است

مواضع دولت درباره افزایش گشایش‌های اقتصادی، معرفی وزیر اقتصاد و اختیارات استانداران

قرارگاه نوروزی پلیس امنیت اقتصادی راه اندازی شد

جذب 5 برابری سرمایه‌ در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس

ایران اکسپو باید تقویت شود

عارف: آفریقا بازاری بکر است/ با دیپلماسی فرهنگی توطئه ایران هراسی را خنثی کنیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی