بازار آریا

آخرين مطالب

اروپا بار دیگر ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران را زیر سوال برد اقتصاد ایران

اروپا بار دیگر ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران را زیر سوال برد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشستی خبری با زیرسوال بردن ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: موضوع اصلی ایران، برنامه هسته‌ای آن است.
«کایا کالاس» رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا عصر دوشنبه و در نشست خبری خود درباره مسائل مختلفی از جمله اوکراین، اوضاع در منطقه غرب آسیا و ایران صحبت کرد.
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ابتدای سخنرانی خود اظهار داشت: «حمایت سیاسی گسترده‌ای برای ابتکار دفاعی اوکراین و مبلغ 40 میلیارد یورو شکل گرفته است.»
خبر مرتبط

بازار آریا


گزارش غریب‌آبادی از دیدار با گروسی/ اختلافات قابل حل است معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه عنوان کرد: ایران و آژانس سابقه‌ای طولانی از همکاری دارند که آنها را قادر می‌سازد تا اندک اختلافات موجود را حل کنند.
او افزود: «در نشست قبلی درباره این ابتکار دفاعی صحبت کردیم. در نشست امروز نیز درباره نحوه اجرای هرچه سریع‌تر آن صحبت کردیم. زیرا اوکراین به این ابتکار دفاعی برای پاسداری از خود نیاز دارد.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین اظهار داشت: «همگی از دستاوردهای نشست جده (نشست بین مقامات اوکراینی و آمریکایی) استقبال می‌کنیم. توپ اکنون در زمین روسیه است. اما روسیه به‌دنبال صلح نیست.»
او مدعی شد: «نمی‌توانیم به روسیه اعتماد کنیم. آن‌ها درحال استفاده از این فرصت برای افزایش درخواست‌های خود هستند.»
این ادعا درحالی است که خواسته‌های روسیه با مذاکرات سال 2022 فرقی نکرده است.
با این وجود، کالاس ادعا کرد: «درخواست‌های روسیه، اهداف نهایی این کشور است. باید ببینیم نتایج آن چه می‌شود.»
استفاده نظامی از کمک‌های بشردوستانه را محکوم می‌کنیم
او همچنین با اشاره به تحولات غزه و تصمیم رژیم صهیونیستی برای استفاده از منابع غذایی و دیگر اقلام اساسی به‌عنوان ابزار جنگی تصریح کرد: «همگی استفاده نظامی از کمک‌های بشردوستانه را محکوم می‌کنیم. این کمک‌ها باید وارد غزه شود.»
کالاس افزود: «از طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه نیز استقبال می‌کنیم. اما باید درباره جزئیات آن صحبت کنیم. برای اتحادیه اروپا مهم است که حماس هیچ نقشی در آینده یا بازسازی غزه نداشته باشد.»
رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین درباره کشتار اقلیت‌ها در سوریه توسط مسلحین تحریرالشام گفت: «این تحولات نگران کننده است. اکنون فرصتی وجود دارد تا تصمیم بگیریم تحریم‌ها را کاهش دهیم زیرا این تحریم‌ها مانع توسعه سوریه شده است.»
او افزود: «در چنین شرایطی، در صورت عدم بهبودی شرایط زندگی شهروندان سوریه، هرج و مرج شکل خواهد گرفت و آن به جنگ داخلی منجر خواهد شد. ما به دنبال کمک سوریه هستیم. همچنین شاهد اقدامات جدی دولت کنونی در سوریه برای اجرای عدالت هستیم.»
تکرار ادعاها درباره حمای نظامی ایران از روسیه
کالاس همچنین در اظهاراتی ضدایرانی مدعی شد: «اقدامات بی ثبات کننده ایران در منطقه نگران کننده است. کمک‌های نظامی ایران به روسیه نیز نگران کننده است.»
ایران بارها حمایت نظامی از روسیه در جنگ اوکراین را رد و تاکید کرده یک‌طرف جنگ در این کشور نیست.
او همچنین ادعا کرد: «همچنین درباره سیاست گروگان‌گیری ایران و نحوه برخورد با آن صحبت کردیم.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مجددا با زیرسوال بردن ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: «اما موضوع اصلی ایران، برنامه هسته‌ای آن است. علاوه بر تروئیکای اروپایی، یکپارچگی اتحادیه اروپا پیرامون مسئله هسته‌ای ایران مهم است.»
خشونت‌های کنونی در سوریه باعث عقب‌نشینی اروپا شده است
او همچنین با اشاره به جنگ اقتصادی شکل گرفته بین اروپا و آمریکا افزود: «درباره تعرفه‌های آمریکا و چشم انداز آن نیز صحبت کردیم.»
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به سوالی درباره نتایج نشست جده و نقش اروپا در روند مذاکرات، مدت زمان تشکیل هیأت مذاکره کننده اتحادیه اروپا و چگونگی ایفای نقش این اتحادیه در این روند اظهار داشت: «هنوز مذاکرات آغاز نشده است. هفته گذشته با همتایان آمریکایی خود دیدار داشتیم و در این دیدار نگرانی‌های خود درباره اقدامات احتمالی روسیه را ابراز کردیم.»
او ادعا کرد: «روسیه حاضر به مذاکره نشده و تاکنون میز مذاکراتی شکل نگرفته است.»
کالاس در پاسخ به سوال دیگری درباره تحولات سوریه افزود: «اگر از سوی سوریه شاهد اقدامات سازنده باشیم، قدمی رو به جلو خواهیم برداشت. اما خشونت‌های کنونی باعث عقب‌نشینی اروپا شده است. ما خواستار ارائه امید به شهروندان سوریه هستیم. پس از این نشست با وزیر امور خارجه سوریه دیدار خواهم داشت.»
او در پاسخ به سوالی درباره لغو کمک‌های آمریکا به «رادیو اروپای آزاد» اظهار داشت: «تصمیم آمریکا برای لغو کمک‌های خود ناراحت‌کننده است. ما به‌دنبال افزایش کمک‌های خود به این سازمان هستیم.»
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280922/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأثیر بادام بر کالری سوزی بدن

راه‌های پیشگیری از بروز لکه پوستی

مشکلات گوارشی را با این گیاه از بین ببرید

توسعه گردشگری دریایی در هرمزگان؛ گامی به سوی رونق اقتصادی و فرهنگی

ضیافت افطار وزیر امور خارجه با حضور سفرای کشورهای اسلامی

اسناد ترور کندی افشا می‌شوند؟

زلزله 3.9 ریشتری در دریای خزر

وزارت امور اقتصادی و دارایی یک اطلاعیه صادر کرد

نخست‌وزیر کانادا:ترامپ اظهارات غیرمحترمانه را متوقف کند

کشته شدن دو کودک در حملات آمریکا به یمن

مقام آمریکایی: باید اخراج مهاجران را جشن بگیریم!

اسرائیل در آماده‌باش/ پشت پرده نقشه تل‌آویو برای شام

حملات آمریکا به صنعا از سر گرفته شد

وزیر خارجه عراق: نیازمند همکاری مداوم با دولت جدید آمریکا هستیک

استقرار بیش از 3000 آتش‌نشان در تهران برای حوادث چهارشنبه‌سوری

گرامی‌مقدم: تولید در سال جاری به رشد مطلوبی نرسید

واکنش قالیباف به نامه ترامپ؛ انتفاع اقتصادی ما در برجام نباید «صدقه سری» باشد+فیلم

خودروسازان و واردکنندگان در پیچ تحولات 1404

معمای ملی‌شدن نفت

داستان طراح آوانگارد

نکاتی برای برنامه‏‌ریزی کسب‌و‌کارها در سال جدید

«جنگ، صلح است» به سبک ترامپ

اقتصاد دریامحور و تولید ناخالص داخلی

امنیت علیه تجارت

بهار بازار «ویلا» در راه است؟

نامه ایران به شورای امنیت در واکنش به تهدیدات ترامپ

خودروهای کارکرده پشت چراغ تعرفه

طرح ترافیک بدون تغییر ساختاری در 1404

تکمیل خطوط هفت‌گانه متروی پایتخت تا خرداد

گفت‌وگوی هسته‌ای تهران و توکیو

رونمایی سی‏‏‌ان‏‏‌ان از گورهای دسته‌جمعی علوی‌ها

روسیه تضمین‌های آهنین می‌خواهد

سقوط بیت‏‏‌کوین پس از انتخابات ترامپ

چت‌جی‌پی‌تی چه زمانی به حوزه روباتیک وارد می‌شود؟

سایه طلای جهانی بر بازار طلای ایران

افزایش بیش از 2‌درصدی تولید پالایشگاه‌های چین

حصر مهدی کروبی شکست

مروری بر تحولات انرژی چین

استراتژی طلایی سکانداران پولی

هوش مصنوعی در خدمت شمول مالی

مهربانی در آستانه نوروز؛ توزیع 1000 بسته معیشتی به همت خیرین و بنیاد گلستان / کمک به خانواده‌های نیازمند، تجلی همدلی در روزهای سخت اقتصادی

مهمترین کمک معیشتی به مردم ساخت مسکن است/ مجلس دوازدهم برای حل مسائل اقتصادی نقشه راه دارد

سرمایه «فارس» به 100 همت رسید

بازدهی سال 1403 گروه‌های فعال در بازار سرمایه

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها

آیا بازدهی نقره به طلا می رسد؟

چشم انداز پرابهام بازارها در سال آینده

ترامپ: تهدید یا فرصت؟

ادعای مقام آمریکایی: نشانه‌ای از کشته شدن غیرنظامیان در حمله به یمن وجود ندارد

تور خالی سیاست‌های رفاهی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی