بازار آریا

آخرين مطالب

اسرائیل علیه فرانسه دست به اقدامی عجیب زد اقتصاد جهان

اسرائیل علیه فرانسه دست به اقدامی عجیب زد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : اقدام تل‌آویو در لغو ویزای نمایندگان و مقامات فرانسوی در بحبوحه تنش‌های دیپلماتیک و پس از آن رخ می‌دهد که «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه گفت پاریس به زودی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.
دولت رژیم صهیونیستی ویزای ورود 27 قانونگذار و مقام چپ‌گرای فرانسوی را 2 روز قبل از سفر برنامه ریزی شده‌شان به اراضی اشغالی و سرزمین‌های فلسطینی لغو کرد.
این اقدام تنها چند روز پس از آن صورت گرفت که تل‌آویو 2 قانونگذار بریتانیایی از حزب حاکم کارگر را از ورود به اراضی اشغالی منع کرد.
این اقدام رژیم صهیونیستی در بحبوحه تنش‌های دیپلماتیک و پس از آن رخ می‌دهد که «امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه گفت پاریس به زودی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد.
ماکرون همچنین تلاش کرد بر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مورد وضعیت غزه در بحبوحه جنگ مداوم اشغالگران علیه فلسطین فشار بیاورد.
خبر مرتبط

بازار آریا


هشدار لاپید به نتانیاهو درباره بحران داخلی اسرائیل رئیس اپوزیسیون اسرائیل با بیان اینکه فاجعه بعدی برای این رژیم به دلیل تحریک‌ها از داخل صورت خواهد گرفت، اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو باید وزیرانش را ساکت کند.
وزارت داخلی رژیم صهیونیستی لغو روادید 27 نفر را بر اساس قانونی اعلام کرد که به مقامات اجازه می‌دهد ورود افرادی را که ممکن است علیه دولت اسرائیل اقدام کنند، ممنوع کنند.
17 نفر از اعضای گروهی که قصد عزیمت به اراضی اشغالی را داشتند، از احزاب حامی محیط زیست و کمونیست فرانسه، گفتند که قربانی «مجازات دسته جمعی» اسرائیل شده‌اند و از ماکرون خواستند تا مداخله کند.
آنها در بیانیه‌ای گفتند که از کنسولگری فرانسه در قدس اشغالی دعوت‌نامه‌ای برای انجام یک سفر پنج روزه دریافت کرده‌اند.
آنها افزودند که قصد دارند به عنوان بخشی از ماموریت خود «برای ارتقای همکاری بین‌المللی و فرهنگ صلح» از اراضی اشغالی و سرزمین‌های فلسطینی بازدید کنند.
خبر مرتبط

بازار آریا


اسرائیل فرانسه را تهدید کرد/ اگر فلسطین را به رسمیت بشناسید.. گدعون ساعر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در گفتگو با روزنامه تلگراف در خصوص سخنان اخیر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه مبنی بر قصد این کشور برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین گفت: این یک اشتباه بزرگ خواهد بود.
این مقامات ادامه دادند: «برای اولین بار، 2 روز قبل از خروج ما، مقامات اسرائیلی ویزای ورود ما را که یک ماه قبل تایید شده بود، لغو کردند.»
این گروه گفت: «ما می‌خواهیم بفهمیم چه چیزی منجر به این تصمیم ناگهانی شد که شبیه مجازات دسته جمعی است.»
این گروه شامل اعضای مجلس ملی «فرانسوا رافن»، «الکسی کوربییر» و «ژولی اوزن» از حزب محیط زیست و اکولوژی، معاون کمونیست «سومیا بوروها» و سناتور کمونیست «ماریان مارگات» است. در حالی‌که سایر اعضا شهرداران چپ و نمایندگان محلی هستند. این گروه لغو روادید را به عنوان «گسست بزرگ در روابط دیپلماتیک» توصیف کرد.
این گروه تاکید کرد که احزاب آن برای دهه‌ها خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شده‌اند، چیزی که ماکرون هفته گذشته گفت ممکن است در یک کنفرانس بین‌المللی در ژوئن اتفاق بیفتد.
در عین حال اسرائیل در ماه جاری، «یوان یانگ» و «ابتسام محمد» 2 قانونگذار بریتانیایی را در فرودگاه تل‌آویو پیش از اخراج آنها با همین دلایل بازداشت کرد.
«دیوید لمی»، وزیر خارجه بریتانیا این اقدام را «غیرقابل قبول» توصیف کرد.
در فوریه گذشته، تل‌آویو 2 نماینده چپ‌گرای پارلمان اروپا، «ریما حسن» فلسطینی فرانسوی و «لین بویلان» ایرلندی را از ورود به اراضی اشغالی منع کرد.
نتانیاهو با عصبانیت به احتمال به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط فرانسه پاسخ داده است. او گفته که تأسیس یک کشور فلسطینی در کنار اسرائیل «پاداش بزرگی برای تروریسم» خواهد بود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1297247/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلأ حکمرانی هوشمند در «راه و شهرسازی»

وحشت صهیونیستها از فراخوان روز جهانی خشم علیه اسرائیل

تلاش برخی از گروههای ذینفع خاص برای دستکاری روند دیپلماسی/ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند

آژیر خطر در شهرک صهیونیست‌نشین در کرانه باختری

دیپلماسی در رم، دلار در تهران

دومین گاف آقای وزیر

رفت‌وبرگشت جنجالی «کوچه»

کارتال چگونه «برانکو» می‌شود؟

رشد بازی‌های ایرانی با آزادی گوگل‌پلی

بررسی وضعیت بورس پس از رشد پرحجم اخیر

رشد بورس تنها آغاز ماجراست

پرواز شاخص در قله تاریخی

اعمال تعرفه 100درصدی واردات برقی‌‌‌ها متوقف شد

تدوین و اجرای نقشه راه توسعه شهری متوازن و مردم‏‏‌محور

تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو در تل‌آویو

معمای ولادیمیر

10 اقتصاد بزرگ جهان در سال 2025

خاندوزی درست می‌گفت یا نیلی؟

در اهمیت نفع شخصی

«ترمز اجاره» خالی کرد

چرا شرایط برای توافق مساعد است؟

صادرات زیر تیغ ارزی

مواجهه 30 استان با فرونشست زمین

عصر تازه رویارویی‌ها؛ سرزمین‌های گمنام به میدان زورآزمایی قدرت‌های بزرگ تبدیل می‌شوند؟

عملیات ضربتی پلیس برای بازداشت دو شرور سابقه‌دار تهران

خط‌ونشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو

درخواست سفیر جدید آمریکا در سرزمین‌های اشغالی از حماس

شکوفایی اقتصاد کشور از طریق بازار‌های منطقه امکان‌پذیر است

رکورد تولید ماهانه شرکت آهن و فولاد ارفع شکسته شد

تامین و توزیع گندم و آرد 86‌هزار نانوایی

بازیافت؛ کلید اقتصاد پایدار

رشد 80 درصدی فروش صادراتی صبا فولاد خلیج فارس

رشد 78 درصدی ارزش سهام «غپینو» در 1403

نئولیبرالیسم ایرانی!

از خیال تا واقعیت

زیرساخت مناسب هنوز فراهم نیست

صندلی «باب‌همایون» به چه کسی می‌رسد؟

سفر به «تابلوی نقاشی»

نبض سهام عدالت در دستان مذاکرات

شریک‏‌یابی خودرو در عصر پساتحریم

نقش مرکز مبادله در سیاست‌‏های ارزی

سرعت عمل در مذاکرات بسیار مهم است

110 کشور منتظر «ایران‌اکسپو»

حباب‌شکنی در بازار طلا

بازسازی بورس در 8 روز

تیم اقتصادی بدون کاپیتان

اندیشه‌های اقتصادی پاپ

همه فرصت‌های طلای سیاه

حضور سفیر جدید آمریکا در فلسطین اشغالی

هرم ابرقدرت‌ها در حال تغییر است؟/ فصل تازه رقابت‌ها

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی