مشکلات اقتصادی عامل اصلی بیانگیزگی دانشآموزان کرمانشاهی
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - معاون متوسطه ادارهکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیانگیزگی دانشآموزان کرمانشاهی در تحصیل، دغدغهای جدی برای آموزش و پرورش است، گفت: مشکلات اقتصادی، بافت فرهنگی و هدایت تحصیلی نامناسب از جمله عوامل موثر در این بیانگیزگی است. - اخبار استانها -
ماشاءالله پروین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: اکنون اولویت ادارهکل آموزش و پرورش کرمانشاه کیفیت و چگونگی برگزاری امتحانات دانشآموزان بوده و برای آمادگی دانش آموزان برای امتحانات و برگزاری و اجرای هر چه بهتر آن در مدارس در تلاش هستیم.
وی افزود: یکی از مهمترین دغدغههایی که خانوادههای دانش آموزان دارند سردرگمی در زمینه امتحانات، سوابق تحصیلی و آمادگی برای کنکور است، به ویژه خانوادههایی که دانش آموز کنکوری و پایه یازدهم و دوازدهم دارند.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در چند سال اخیر بخشی از کنکور و قبولی در کنکور به سابقه تحصیلی دانش آموزان مربوط شده، گفت: در سالهای گذشته میزان تاثیر سوابق تحصیلی 40 تا 50 درصد در قبولی کنکور بود، اما امسال برای سال 1404 این سهم به 60 درصد افزایش یافته که شامل میانگین معدل نهایی خرداد ماه دانشآموزان در پایه دوازدهم است.
پروین در ادامه افزود: بر اساس رأی شورای عالی آموزش و پرورش و رأی شورای عالی انقلاب فرهنگی هر سه پایه دوره متوسطه نظریه امتحان نهایی بود، اما اکنون بر اساس رای جدید پایه دهم غیر نهایی شده، پایه یازدهم در 6 درس نهایی و پایه دوازدهم تمام دروس نهایی است که این سوابق تحصیلی میانگین نمرات نهایی خرداد پایه دوازدهم خواهد بود.
وی بیان کرد: 6 درس نهایی پایه یازدهم به صورت مثبت بر پایه دوازدهم تأثیر میگذارد، یعنی اگر چنانچه این معدل در پایه یازدهم تأثیر مثبتی بر پایه دوازدهم داشته باشد، لحاظ میشود و اگر تأثیر منفی داشته باشد لحاظ نخواهد شد.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را برای ارتقای سطح تحصیلی دانش آموزان به ویژه در پایه دوازدهم و امتحانات نهایی به کار گرفته و مدام در حال پیگیری و تشکیل جلسه و رصد است که دانشآموزان بتوانند در زمینه ارتقا تحصیلی نسبت به سال گذشته معدل بالاتری داشته باشند.
پروین عنوان کرد: یکی از دغدغههایی که در استان کرمانشاه وجود دارد بیانگیزگی دانش آموزان در زمینه تحصیل و رفتن به مدرسه و درس خواندن است که عوامل مختلفی باعث به وجود آمدن این بیانگیزگی است.
وی افزود: یکی از مهمترین مسائلی که باعث بیانگیزگی در میان دانش آموزان شده، مسأله اقتصادی است که در کرمانشاه میان خانوادهها وجود دارد، خانواده تحصیل کرده اما بیکار برای فرزندان کوچکتر باعث بیانگیزگی میشود.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه مسأله دیگر در بیانگیزگی دانش آموزان وجود بافت فرهنگی در استان است، گفت: یکی از مشکلات عمدهای که در آموزش و پرورش استان کرمانشاه وجود دارد موضوع هدایت تحصیلی است، بیشتر خانوادهها به دانش آموز اجازه نمیدهند که بر اساس استعداد، علایق و سلایق دانش آموز هدایت تحصیلی صورت گیرد.
پروین گفت: بر اساس فرهنگ چشم و همچشمی که در استان کرمانشاه وجود دارد، دانشآموزان با اصرار خانوادهها در رشتههای نظری ثبت نام و مجبور به تحصیل میشوند و این موضوع در ادامه تحصیل باعث بیانگیزگی و سرخوردگی دانشآموزان میشود.
وی افزود: یکی از مهمترین مشکلاتی که آموزش و پرورش تاکنون درگیر آن بوده و این مسأله باعث بیانگیزگی و افت تحصیلی دانش آموزان شده فضای مجازی است که خانوادهها باید آن را کنترل کنند.
معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: فضای مجازی نقش پر رنگی در تغییر و تحولات زندگی مردم، بهویژه زندگی تحصیلی دانش آموزان داشته و آموزش استفاده صحیح از آن به دانشآموزان، یکی از مهمترین و ضروریترین آموزشهایی است، که بهتر است تمام دانش آموزان پیش از آنکه به اینترنت دسترسی پیدا کنند، فرا گیرند.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی و اینترنت فضایی آسیبزا و خطرناک نیست و میتواند محلی برای رشد و پیشرفت دانش آموزان باشد، گفت: لازمه رشد و پیشرفت فرزندان شما آموزش استفاده صحیح و درست از اینترنت و فضای مجازی به آنها است.
انتهای پیام/
-
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹:۱۲
-
۱۰ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1297053/