بازار آریا

آخرين مطالب

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403 اقتصاد ایران

معامله 16 تن شمش طلا در سال 1403
  بزرگنمايي:

بازار آریا - باشگاه خبرنگاران /مدیرعامل مرکز مبادله ایران گفت که بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران در سال 1403 شاهد معامله 7 میلیارد دلار انواع ارز بوده است.
مدیرعامل مرکز مبادله ایران با اعلام اینکه بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران در سال 1403 شاهد معامله 7 میلیارد دلار انواع ارز بوده است، گفت: طی این سال، 16 تن شمش طلا و 833 هزار قطعه انواع سکه نیز در بازار طلای این مرکز معامله شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات مرکز مبادله ایران، «علی سعیدی» مدیرعامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: طی حدود 3 ماه فعالیت اصلی بازار ارز تجاری حدود 7 میلیارد دلار انواع ارز توسط بازرگانان مورد دادوستد قرار گرفت. در کنار معاملات ارزی که صادرکنندگان و واردکنندگان در مرکز مبادله انجام می‌دهند، معاملات طلا در قالب شمش و سکه نیز انجام می‌شود.
وی افزود: علاوه بر عرضه سکه‌های بانک مرکزی، مشتریان شمش‌های خودشان را در تالار معاملات طلا عرضه می‌کنند و رسته‌های تولید صنف طلا هم مجاز به خرید هستند.» سعیدی» با تاکید بر اینکه بر اساس اطلاعات گمرک ایران، 93 تن طلا در 11 ماهه ابتدایی سال جاری وارد کشور شده است، توضیح داد: حدود 16 تن طلا از میزان طلای وارد شده بابت رفع تعهد صادرکنندگان بوده که در مرکز مبادله معامله شده و اطلاعات آن پس از هر حراج منتشر شده است.
به گفته مدیرعامل مرکز مبادله ایران، طی سال 1403 در مجموع 833 قطعه سکه در حراج‌های مرکز مبادله ایران فروخته شده که 375 هزار قطعه ربع سکه، 102 هزار نیم سکه و 356 هزار تمام سکه بهار آزادی بوده است.
بازار
وی اظهار کرد: این میزان سکه حدود 4 تن شمش برآورد می‌شود. ضمن اینکه بانک مرکزی با توجه به وظایف قانونی تعریف شده حدود 2.3 تن شمش مازاد در حراج‌های شمش طلا را برای مصارف خود خرید کرده است.» سعیدی» تشریح کرد: این آمار‌ها نشان می‌دهد که اولا با تدابیر بانک مرکزی و واردات شمش طلا، ذخایر این بانک به نحو مطلوبی افزایش داشته است. ثانیا بخش مهمی از مصرف ضرب سکه عرضه شده در حراج‌ها از بازار شمش طلای مرکز مبادله جایگزین شده است. ثالثا از ابتدا قرار بر این بود که صرفا شمش طلای وارد شده با هدف رفع تعهد ارزی؛ در تالار طلای مرکز مبادله عرضه شود و طبیعتا مابقی طلای وارد شده یا به ذخایر استراتژیک بانک مرکزی افزوده شده یا به مصارف تولیدکنندگان مصنوعات طلا رسیده است.
به گفته مدیرعامل مرکز مبادله ایران نادیده گرفتن این آمار‌ها و واقعیت‌ها موجب شده برخی با طرح ادعا‌های واهی مدعی گم شدن 61 تن طلا شوند که نشانگر بی‌دقتی این افراد است. انتظار می‌رود رسانه‌ها با دقت کافی به مسائل فنی اقدام به انتشار اخبار کنند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

غرب درباره ایران دنبال چیست؟

بالگرد نظامی روسیه در لنینگراد سقوط کرد

درخواست انگلیس برای برقراری آتش‌بس در غزه

آسیب دیدن آمبولانس‌ها در 2 شهر با اصابت مواد منفجره

مصرف بنزین در آستانه تعطیلات نوروزی چقدر شد؟

مصرف بنزین به 144 میلیون لیتر در روز رسید

10 کتاب از نشر لوح فکر که باید در تعطیلات بخوانید

مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت پرداخت شد

شلیک موشک از یمن به اسرائیل

تصادف مرگبار در دزفول+ تعداد جانباختگان

قالیباف بخش دوم قانون بودجه سال 1404 را ابلاغ کرد

برگزاری کمیته هماهنگی کریدورهای ترانزیتی منطقه اکو ونماینده سازمان ملل

هم‌افزایی دولت و خیران گامی مؤثر در تحقق عدالت اجتماعی دارد

سردار دورسون: ایران مرا شگفت زده کرد

بازنگری در تحریم‌های آمریکا کلید خورد

این جاده شمالی یک‌طرفه شد

انفجار نارنجک در دست مرد تهرانی

السودانی در بزنگاه/ اختلاف میان نخبگان سیاسی عراق

علل افزایش قیمت در بازار‌های ارز و طلا

64 مصدوم و یک کشته شدن در حوادث چهارشنبه سوری از اول اسفند در تهران

سکه و دلار دوباره رکورد زدند! چه عواملی در افزایش قیمت‌ها نقش دارند؟

وقوع حریق در 20 هکتار از جنگل‌های گیلان

خداحافظی تلخ بورس با سال 1403

پدیده جدید رمزارزها از بیت کوین جلو زد

کشف سوخت قاچاق در این استان رکورد شکست

تکالیف بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج 1404 ابلاغ شد+ جزئیات

چرا تلاش بورس نتیجه نداشت؟

پرداخت صد درصد مستمری بازنشستگان و حقوق کارکنان دولت

ابلاغ مصوبه واگذاری 7 شرکت دولتی بابت تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی

غرق شدن ناو زاگرس در دریای سرخ تکذیب شد

یک اسیر اسرائیلی در بمباران غزه کشته شد

رئیس مجلس بخش دوم قانون بودجه را ابلاغ کرد

توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری درباره نظارت بر سفرهای نوروز 1404

تجارت مردمی؛ کلید حل مشکلات اقتصادی

برگزاری کمیته هماهنگی کریدورهای ترانزیتی منطقه میان اکو و نماینده سازمان ملل

بنگاه‌های کوچک و متوسط؛ کلید توسعه اقتصادی ایران در آینده

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز سه‌شنبه 28 اسفند 1403/ کاهش قیمت دلار+‌ جدول

انتقاد ایران از رویکرد برخی کشور‌های غربی در سازمان ملل

بررسی ملی شدن صنعت نفت در گفت‌وگو با «فیاض زاهد»

توصیه مهم سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران

تیراندازی مراسم عروسی را عزا کرد

بیانیه کاخ سفید درباره گفت‌و‌گوی تلفنی ترامپ و پوتین

روایت آماری از رشد 11 ماهه نقدینگی در 14 سال/ تورم بیشتر در راه است؟ + نمودار

معاون سازمان ملی هوش مصنوعی: از نیروهایمان فقط 15 نفر مانده‌اند که آنها هم کار خاصی نمی‌کنند

امانت‌داران آرمان‌هایی هستیم که از ایثار نشأت گرفته است

آذری جهرمی: ریال در حال احتضار است/ کسی نیست به مردم حداقل توضیحی دهد؟

مصدومان چهارشنبه‌سوری به بیش از هزار نفر رسید

پایان طوفانی قیمت‌ طلا و سکه در سال 1403؛ دلار به کانال 97 هزار تومان رسید

رصد فعالیت بانک‌های فارس طی نوروز / شعب کشیک فعالند

واکنش عارف به انتقادات از همتی/ نیازمند تصمیم‌گیری‌های شجاعانه اقتصادی هستیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی