بزرگنمايي:
بازار آریا - روزنامه هممیهن روز پنجشنبه در گزارشی با عنوان «شوک هوک» به بررسی اخراج برایان هوک از سوی ترامپ پرداخت و نوشت: از نظر بسیاری از تحلیلگران مسائل ایران، اخراج هوک توسط ترامپ ممکن است نشانه تغییر موضع دولت ترامپ در قبال ایران باشد. دونالد ترامپ در طول دوران مبارزات انتخاباتیاش در قبال ایران مواضع سختگیرانهای اظهار کرد، اما همواره بر این موضوع تاکید کرده که اگر او قدرت را در دست داشت، توافقی بهتر با ایران صورت میداد.
روزنامه کیهان در یادداشتی با تیتر «از دست دوستان، فریاد!» نوشت: اینکه نظرات یک فرد پس از بررسی، تامل و مشورت بیشتر، تغییر کند اصلا عجیب و دور از ذهن نیست. آنچه در مورد مسعود پزشکیان نگرانکننده به نظر میرسد این است که مواضع قاطعانه و اصولی او غالبا پس از مشورت با اطرافیان به نفع طرفهای غربی و جریانهای داخلی وابسته به آنها تعدیل شده است. متاسفانه آنچه از شواهد برمیآید رئیسجمهور نه در معرض مشورتهای مثبت و سازنده که بیشتر در معرض مشورتهای مخرب و تضعیفکننده منافع ملی قرار دارد. این شرایط وظایف مهم نهادهای قانونی و نظارتی برای پالایش برخی اطرافیان آقای رئیسجمهور و کمک به او را بیش از پیش گوشزد میکند؛ اتفاقی که باید ماهها پیش رخ میداد، اما با دلایل غیرموجه انجام نشد.
روزنامه جوان در یادداشتی با تیتر «این همه دروغسازی و نفاقافکنی آن هم در داووس؟!» نوشت: محمدجواد ظریف دعوا و کینههای خود از رقیبان داخلی را به داووس برد و در گوش دشمن آواز زشت اختلافات جناحی و مقام و منصب خودش را سر داد. یک خسارت محض که جبران آن با سخنان صد عاقل و فرزانه هم ممکن نیست. اینگونه سخنان، خلاف امنیت و اقتدار ملی ایران و فضا دادن به دشمن است. یک عنوان «تندرو» را که در خارج از ایران خریدار دارد و ظریف هم با همان خارج، احساس ارادت و صمیمیت بیشتری نسبت به داخل دارد، همیشه به مخالفان خود نسبت میدهند. هیچکس تندروتر از ظریف نیست. هیچ فرقی بین ظریف و احمدینژاد در خسارتهایی که با سخنرانیها ایجاد میکنند، نیست.
-
شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۸:۵۶
-
۸ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1254274/