توافق عربستان با آهنگساز برنده اسکار برای ساخت سرود ملی
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایسنا : عربستان از هانس زیمر ، آهنگساز برنده اسکار خواست تا روی نسخهای جدید از سرود ملی این کشور کار کند.
یک مقام ارشد اعلام کرد که این درخواست در راستای تلاشهای عربستان برای تغییر چهره بینالمللی آن انجام شده است.
ترکی آلالشیخ، رئیس اداره کل سرگرمی عربستان، اعلام کرد: زیمر که از پرافتخارترین آهنگسازان تاریخ محسوب میشود با «چهارچوب کلی» این پروژه موافقت کرده است.
آلالشیخ در شبکه اجتماعی «X» نوشت: «درباره پروژههای آینده زیادی بحث کردیم که امیدوارم بهزودی عملی شوند ... از جمله تنظیم مجدد سرود ملی عربستان با استفاده از سازهای مختلف.»
به گفته آلالشیخ، زیمر همچنین درباره یک نمایش موزیکال با الهام از عربستان به نام «عربیا»، یک کنسرت بسیار بزرگ و موسیقی متن فیلمی درباره نبرد یرموک که در آینده منتشر خواهد شد، مذاکره کرده است.
او افزود: «ما روی چهارچوب کلی این پروژهها توافق کردیم و امیدوارم بهزودی به توافق نهایی برسیم.»
خبر مرتبط
رایزنی وزرای خارجه سوریه و عربستان/ تاکید بر لغو تحریمها وزیر خارجه عربستان گفت از طریق رایزنی با کشورهای مختلف برای لغو این تحریمها تلاش میکند.
«زیمر» در سه دهه فعالیت هنریاش برای بیش از 150 فیلم، موسیقی متن نوشته است که برخی از آنها جزو آثار تحسینشده موسیقی فیلم بهشمار میآیند.
از مهمترین آثار او میتوان به «مرد بارانی» (1988)، «شیرشاه» (1994)، «مد خون» (1995)، «شاهزاده مصر» (1998)، «گلادیاتور» (2000)، «آخرین سامورایی» (2003)، «بتمن آغاز میکند» (2005)، مجموعه «دزدان دریایی کارائیب» (2007-2003)، «رمز داوینچی» (2006)، «فراست/نیکسون» (2008)، «شوالیه تاریکی» (2008)، «شرلوک هولمز» (2009) و «تلقین» (2010)، «دانکرک» (2017)، «بلیدرانر» (2017) و «شیرشاه» (2019) اشاره کرد و تاکنون یک جایزه اسکار (شیرشاه)، دو جایزه گلدن گلوب، چهار جایزه گرمی، یک جایزه موسیقی
آمریکا و یک جایزه تونی کسب کرده است و در سال 2010 ستارهای به نامش در پیادهروی مشاهیر هالیوود ثبت شد.
بر اساس اطلاعات منتشرشده در وبسایت (nationalanthems.info)، سرود ملی عربستان با نام «عاش الملیک» (زنده باد پادشاه) در سال 1947 توسط آهنگساز مصری عبدالرحمن الخطیب و به درخواست ملک عبدالعزیز ساخته شد.
نسخه کنونی این سرود در سبک مارش عربی است که در آن دوره رایج بود.
گاردین نوشته است، «عربستان سعودی، بهعنوان بزرگترین صادرکننده
نفت جهان و میزبان مقدسترین اماکن اسلامی، در حال اجرای یک برنامه اصلاحی بلندپروازانه است تا
اقتصاد خود را از وابستگی به
نفت خارج کند.
در سالهای اخیر، این کشور اقداماتی مانند بازگشایی سینماها، اجازه رانندگی به زنان و پذیرش نخستین گردشگران غیرمسلمان در سال 2018 را انجام داده است. همچنین، پروژههای عظیمی مانند مجموعههای تفریحی و شهر آیندهنگر نئوم که هزینهای 500 میلیارد دلاری دارد، بخشی از این تغییرات هستند.
آلالشیخ در زمینه ترویج فرهنگی و ورزشی نیز فعال بوده است و برنامههایی مانند مبارزات بوکس سنگینوزن و کنسرتهای خوانندگان خارجی را سازماندهی کرده است.
بااینحال، فعالان حقوق بشر معتقدند که تلاشهای عربستان برای بهبود وجهه خود، تلاشی برای پنهان کردن سیاستهای سختگیرانهای است که همچنان بدون تغییر باقی ماندهاند.»
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۳:۲۵
-
۱۱ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1254192/