بازار آریا

آخرين مطالب

تورم ماه‌های اخیر افزایش حقوق 1404 را خنثی کرد اقتصاد ایران

تورم ماه‌های اخیر افزایش حقوق 1404 را خنثی کرد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم /مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه کنترل تورم نقش مهمی در حفظ قدرت خرید کارگران دارد گفت: پایین بودن دستمزد در عقبه کارگران زحمت کش وجود دارد و این قضیه همیشه لطمات جبران ناپذیری به کارگر وارد می‌کند.
سعید فتاحی ، مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران با اشاره به نقش پایین بودن دستمزد در ترک شغل و پدیده شاغلان فقیر گفت: پایین بودن دستمزد در عقبه کارگران زحمت کش وجود دارد و این قضیه همیشه لطمات جبران ناپذیری به کارگر وارد می‌کند.
 وی با اشاره به اینکه در سال های ادوار گذشته افزایش دستمزد کارگران به درستی و به لحاظ آمار واقعی تورم لحاظ نشده است و همیشه تورم خیلی جلوتر از دستمزد بوده است گفت: تا زمانی که مجموع تورم سال های گذشته محاسبه و دستمزد بروز نشود، شاهد اتفاقات بسیار مهم در اشتغال کشورمان خواهیم بود که یکی از همین موارد باعث ترک شغل شده است.
فتاحی گفت: وقتی کارگران مخصوصاً نیروی کار نسل z چیزی از حقوق عایدشان نمی‌شود و با این هزینه های اجاره خانه ، خورد و خوراک و ... مواجه می‌شوند، مجبور به ترک شغل خود می‌شوند تا بتوانند دنبال کارهای دیگر بروند، بلکه بتوانند پیشرفتی در زندگی بکنند . نیروی کار زمانی که می بیند هزینه ها به قدری زیاد است که از عهده آنها با این دستمزد پایین بر نمی آید، رفتن را به ماندن ترجیح می دهد تا بلکه وقت خود را برای شغل هایی که بتواند به حداقل‌های خود برسد بگذارد و حق نیز با آن کارگر است.
بازار
وی افزود: دیگر با این دستمزدها نه میتوان اجاره خانه پرداخت کرد و نه می توان خودرو و یا فرزند آوری کرد و هستند در میان این کارگران مجبور می‌شوند، بسوزند و بسازند که با این سوختن و ساختن پدیده شاغلان فقیر به وجود می‌آید که از بدو شروع به کار با انواع قسط وام مواجه می‌شود تا بتواند مثلاً زندگی کند در حالی که هر ماه وقتی حقوق خود را دریافت می‌کند، عین گوسفند قربانی تکه تکه کرده برای بانک ها و قرض های خود پرداخت می کند و این فقر سال های سال با اوست که هم شرمنده خود و خانواده خود است و باعث آسیب های اجتماعی زیادی می شود؛ با بخور و نمیر زندگی می کند از رفاه و سایر مسایل زندگی عقب می ماند و باعث می شود تا شبانه روز حتی بعد شغل خود به کارهای کاذب روی بیاورد تا بتواند از پس هزینه های سرسام آور بربیایید.
مشاور کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ایران اظهار داشت: ولی متأسفانه واقعیت های این مشکلات را هیچ کدام از مسولان ندیده اند تا بتوانند یا بخواهند کاری بکنند و متأسفانه این پدیده همچنان رو به افزایش است, دیگر در زندگی آنها مسافرت و درمان و رسیدگی به خواسته ای حداقل فرزندان وجود ندارد، بلکه کوهی از مشکلات بر شانه این کارگران وجود دارد .
 این فعال کارگری ادامه داد: امسال در دولت حقوق ها افزایش نسبتاً خوبی داشت، ولی آیا بعد این افزایشات تورم کنترل گردید یا نه ؟ اگر تورم در یک نقطه برای تمامی کالاها ثابت باشد، امسال کارگران و مستمری بگیران لااقل میتوانند بگویند حقوق ما افزایش یافت و لذت این افزایش را بچشند. ولی متاسفانه نظارت وجود ندارد و قیمت‌ها در حال افزایش هستند و هیچ گونه رسیدگی نمی‌شود.
 وی افزود: در سال های گذشته لااقل گشت تعزیرات به این افزایشات قیمت ها رسیدگی می کرد که باگرفتن شماره تلفن124 و گفتن موارد از افزایش قیمت ها جلوگیری می شد، ولی الان کارخانجات تولیدی هر روز و هر ساعت نسبت به افزایش اقدام می کنند که این مسأله باعث خنثی شدن افزایش حقوق می‌شود و باز همان عقب ماندگی سالهای گذشته اینجا پدیدار میشود .
 فتاحی ادامه داد: جالب هست وقتی به فروشگاه‌ مراجعه می کنید، قیمت جنس یا همان کالا هر روز و یا هر هفته عددی میشود و تا زمانی که دولت این تورم افسارگسیخته را کنترل نکند, همان آش و همان کاسه است و افزایش حقوق اول سال در همان اولین ماه سال سوخت می شود. امیدوارم دولت وفاق بتواند با کنترل تورم شیرینی افزایش حقوق امسال را در کام کارگران نگه دارد تا بیشتر از این فشار زندگی به این قشر زحمت کش کارگر و بازنشسته و کارمند وارد نشود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1298025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قطر بر دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کرد

پیش‌بینی جدید تحلیلگران؛ زیان خریداران طلا و سکه سنگین شد

امیر تتلو به سلول انفرادی منتقل شد

علی‌اکبر ولایتی: تیم مذاکره کننده ایران کاملا با سیاست‌های بالا دستی هماهنگ هستند

اخلال در مسیر فعالیت‌های هلدینگ خلیج فارس به طور مستقیم توسعه اقتصادی را هدف گرفته است

سلامت، زیربنای توسعه پایدار اجتماعی و اقتصادی است

زلنسکی برای گفت‌و‌گوی مستقیم با روسیه شرط گذاشت

کشته شدن 4 قاچاقچی در جریان اجرای رزمایش نصرالله 3

موافقت پزشکیان با برگزاری یک اجلاس درباره بحران ریزگرد‌ها

استفاده از بخش خصوصی در زنجیره توزیع فرآورده‌های نفتی

تحول سرمایه‌گذاری در صنعت نفت/2

عراقچی عازم چین شد

سخنگوی کاخ سفید: ترامپ خواستار توافق با ایران است

بازار ارز همچنان بر مدار نزولی/ ریزش قیمت ریال عمان

10 بسته تشویقی صنعت نفت ایران برای سرمایه‌گذاری معرفی شد

لزوم اهتمام به مالیات بر واحدهای خالی به‌منظور جلوگیری از سوداگری مسکن

نیمی از تولید سیگار ایران در اختیار یک شرکت ژاپنی است

تحول سرمایه‌گذاری در صنعت نفت/بخش نخست

تحول سرمایه‌گذاری در صنعت نفت/1

تاریخ سفر ترامپ به عربستان، قطر و امارات مشخص شد

انفجار کپسول اکسیژن در پتروشیمی مهاباد+ تعداد مصدومان

چرا حراج امروز شمش طلا کم فروغ بود؟

معرفی مدیران جدید بیمه دی

گسترش روابط ایران و داغستان روسیه در حوزه ترانزیت

آیا ایران می‌تواند دوباره در صحنه جهانی بدرخشد؟

عراقچی به صورت تلفنی با گروسی گفت‌و‌گو کرد

بازار خودرو در رکود/ قیمت هایما پلاس سقوط کرد + جدول

مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا واریز می‌شود

احتمال برگزاری انتخابات زود‌هنگام در فرانسه

اقتصاد ایران در انتظار منجی

تورم مواد غذایی در فروردین 1404؛ کدام ماده غذایی رکورد زد؟

واریز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فردا

اسلامی: ‌هر کیلو آب سنگین حدود 1000 دلار ارزش دارد و ما صادرکننده آن هستیم

جزئیات دستورکار کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و روسیه +فیلم

مذاکره برای روز چهارشنبه اومد نداشت موند برای شنبه

بازداشت موقت مردی که دخترش را در اسلامشهر کشت

هشدار صندوق بین‌المللی پول درباره پیامد تعرفه‌های ترامپ/ بیکاری و رکود در انتظار اقتصاد انگلیس

فرستاده ویژه ترامپ به مسکو سفر می‌کند

آلمان پیش‌بینی رشد اقتصادی خود را کاهش داد

رئیس جمهور: اصلاح نظام آموزشی اولویت اصلی دولت چهاردهم است

اقدام دولت برای کاهش مالیات ارزش افزوده اقلام ضروری چه تأثیری بر سبد معیشت دارد؟

پیش بینی؛ قیمت دلار فردا 3 اردیبهشت چقدر می شود؟

«اکسپو» فرصتی مناسب برای تبدیل استان سمنان به قطب جدید سرمایه‌گذاری

توصیه‌های عارف برای رسیدن به رشد اقتصادی هشت درصدی

سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، پلی به بازارهای رو به رشد قاره سیاه

جزئیات مهم درباره واردات و قیمت‌گذاری بنزین سوپر

یکی از مرگبار‌ترین حملات تروریستی در هند به وقوع پیوست+ تعداد کشته‌ها

راهکارهایی برای انتخاب درست در زمان بروز بحران

صادرات پسته ایرانی در یک‌قدمی ممنوعیت

نحوه دریافت زمین رایگان در 1404 اعلام شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی