ضرورت فرهنگ یادگیری در عصر هوش مصنوعی؛
چرا فرهنگ یادگیری برای سازمان ها اهمیت دارد؟
گزارش ویژه
بزرگنمايي:
بازار آریا - رمز موفقیت در این نیست که به دنبال تسلط بر هر فناوری جدید و نوظهوری باشیم، بلکه کافی است فقط کمی بیش از رقبا بدانیم و از دانش موجود برای ایجاد و تقویت مزیت رقابتی خود استفاده کنیم. راه حفظ این مزیت رقابتی نیز ایجاد فرهنگی از یادگیری مستمر به همراه تعهد برای تحول و آزمایشگری است.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد ؛ بازار کنونی پر از گزینههای بیپایان است و استفاده از همه آن ها برای هر سازمان معقول نیست. براساس گزارشی ازشرکت مشاوره کیامپیجی، 98 درصد مدیران ارشد اعلام کردهاند که هوش مصنوعی را در کسبوکار خود به کار گرفته یا برنامهای برای آن دارند. اما استفاده از هوش مصنوعی به تنهایی به تحول دیجیتال منجر نمیشود و برای حفظ مزیت رقابتی، ایجاد فرهنگی از یادگیری مستمر ضروری است.
گزارش KPMG نشان میدهد که 79 درصد از مدیران معتقدند که کارکنان ماهر کافی برای خدمات دیجیتال ندارند. این موضوع در کنار شتاب نوآوریها، نشاندهنده نیاز به یادگیری مستمر و آزمایشگری است. سازمانهایی که بتوانند این مسیر را به درستی طی کنند، میتوانند منافع زیادی کسب کنند.
موفقیت در تسلط بر هر فناوری جدید نیست، بلکه کافی است کمی بیشتر از رقبا بدانیم و از دانش موجود برای تقویت مزیت رقابتی استفاده کنیم. ایجاد فرهنگی از یادگیری مستمر و تعهد به تحول و آزمایشگری، راه حفظ این مزیت است.
فرهنگ یادگیری باعث چابکی سازمان و افزایش نوآوری میشود. سازمانهایی که این فرهنگ را نهادینه میکنند، کارکنانی ماهر و راضی خواهند داشت که از فرصتهای رشد استقبال میکنند.
ایجاد این فرهنگ باید از راس سازمان شروع شود، بهطوریکه رهبران با عمل و حرف خود اهمیت یادگیری را نشان دهند و کارکنان را به فعالیتهای مشابه تشویق کنند.
شرکتهایی که هماینک مجموعه مهارتها و قواعد و رویههای عملکردی مدونی دارند، راحتتر میتوانند یادگیری مستمر را تشویق کنند تا آنکه بخواهند یکباره چیزی جدید و آزموننشده مانند فناوریهای دیجیتال را پیاده کنند.
برای خواندن جزئیات این مقاله اینجا کلیک کنید.
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲:۲۶
-
۱۶ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1295033/