بازار آریا

آخرين مطالب

تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی مصداق بارز تروریسم اقتصادی است/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی آمریکا یا عامل نیابتی آن، سریعاً و قاطعانه پاسخ خواهد داد اقتصاد ایران

تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی مصداق بارز تروریسم اقتصادی است/ هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی آمریکا یا عامل نیابتی آن، سریعاً و قاطعانه پاسخ خواهد داد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش «نماینده»، حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در صد و پنجاهمین اجلاس اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) در شهر تاشکند کشور ازبکستان به سخنرانی پرداخت که به شرح ذیل است:
همکاران محترم، خانم‌ها و آقایان؛
در آغاز، مایلم از رئیس محترم اتحادیه بین المجالس و دبیر کل و از مجلس و دولت و ملت ازبکستان برای میزبانی سخاوتمندانه و تلاش‌های بی‌دریغ در برگزاری موفقیت‌آمیز این گردهمایی، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
حضار گرامی؛
امروز در شرایطی گرد هم آمده‌ایم که جهان ما با چالش‌های بی‌سابقه‌ای در مسیر تحقق توسعه اجتماعی و عدالت روبروست.
ما به عنوان نمایندگان پارلمان‌های جهان، مسئولیت تاریخی در قبال ساختن جهانی عادلانه‌تر و توسعه‌یافته‌تر داریم.
همکاران گرامی؛
مجلس شورای اسلامی ایران، با بررسی و تصویب برنامه‌های توسعه و نظارت مستمر بر اجرای آنها، نقشی کلیدی در تحقق توسعه اجتماعی و عدالت در همه زمینه ها ایفا کرده است. علیرغم تلاش‌های گسترده، متأسفانه برخی موانع خارجی، مسیر توسعه اجتماعی ما را با چالش‌هایی، مواجه ساخته است. تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی، به عنوان مصداق بارز "تروریسم اقتصادی"، آسیب‌های جدی به شهروندان عادی کشور وارد کرده و فرآیند توسعه اجتماعی را در برخی حوزه‌ها با دشواری روبرو ساخته است.
لازم به ذکر است که علاوه بر تحریم‌های غیرقانونی و زورمدارانه، تهدیدات مکرر مقامات آمریکایی به اقدام نظامی علیه ایران از زمان روی کار آمدن رئیس‌جمهور جدید ایالات متحده در ژانویه 2025، تهدیدی جدی برای صلح، ثبات و امنیت منطقه ای و بین المللی محسوب می‌شود. این تهدیدات، نقض فاحش حقوق بین‌الملل و اصول بنیادین منشور ملل متحد، به‌ویژه بند 4 ماده 2 این منشور است که صراحتاً، هرگونه تهدید به زور یا استفاده از آن علیه تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی کشورها را ممنوع می‌شمارد. ما معتقدیم، جامعه جهانی و به‌ویژه پارلمان‌های کشورها نباید در برابر این تهدیدات جنگ‌طلبانه، سکوت اختیار کنند، زیرا قصور در اقدام، خطر پیامدهای فاجعه‌بار نه تنها برای منطقه، بلکه برای صلح و امنیت بین‌المللی را در پی خواهد داشت. مایلم خاطرنشان کنم که جمهوری اسلامی ایران قویاً متعهد به صلح، ثبات و امنیت منطقه ای بوده و هیچگونه تمایلی به درگیری یا تنش افزایی ندارد. با این حال، جمهوری اسلامی ایران نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی هشدار جدی می دهد و اعلام می دارد که به هرگونه اقدام تجاوزکارانه از سوی آمریکا یا عامل نیابتی آن، مشخصاً رژیم صهیونیستی اسرائیل، علیه حاکمیت، تمامیت ارضی یا منافع ملی خود، سریعاً و قاطعانه پاسخ خواهد داد. مسئولیت کامل عواقب وخیم هرگونه اقدام خصمانه، به طور کامل متوجه آمریکا خواهد بود.
همچنین، جنایات بی‌سابقه رژیم جنایتکار اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه و نسل‌کشی آشکار در این منطقه، در کنار تجاوزات مکرر این رژیم به لبنان و سوریه، نمونه‌ای دیگر از موانع جدی در مسیر تحقق توسعه اجتماعی و عدالت در منطقه ما است.
این اقدامات غیرانسانی، نه تنها حق حیات را از ساکنان این مناطق سلب کرده، بلکه هرگونه امید به آینده‌ای بهتر و فرصت‌های توسعه را نیز از آنان گرفته و شرایط زندگی را برای میلیون‌ها انسان بی‌گناه و غیرنظامی، به وضعیتی غیرقابل تحمل، تبدیل کرده است. پارلمان‌های جهان نمی‌توانند و نباید در برابر این نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی سکوت کنند. ما معتقدیم توقف فوری این جنایات و پاسخگو کردن عاملان آن، پیش‌شرط ضروری برای بازگرداندن صلح، امنیت و امید به توسعه در منطقه است.
همچنین تاکید می کنم راه حل مسئله فلسطین، اتکا به راه حل دو دولتی نیست و درحالی که این رژیم و حامی اصلی اش؛ دولت کنونی آمریکا صراحتاً با آن مخالفت کرده اند، پیگیری این مسیر، رژیم غاصب، شیطانی، تروریست و کودک کش صهیونیستی را که وجود نامشروعش، بزرگترین لکه ننگ در تاریخ بشریت است، مشروعیت خواهد بخشید بدون اینکه نتیجه ای داشته باشد. مستند سازی جعلی دست اندرکاران صهیونیست را ملتهای جهان، باور نکرده و نخواهند کرد. از نظر ما، تنها راه حل تحقق دموکراتیک حق تعیین سرنوشت مظلوم فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطینی، مراجعه به آرای کلیه مردم فلسطین از طریق برگزاری یک رفراندوم عمومی است.
خانم رئیس، حضار محترم،
از منظر ما، زمان اقدام موثر علیه یکجانبه‌گرایی فرا رسیده است و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، آسیب‌های جدی به نسل‌های آینده وارد خواهد کرد. اتحادیه بین‌المجالس به عنوان یک نهاد فراگیر پارلمانی جهانی، می‌تواند نقشی محوری در هماهنگ‌سازی تلاش‌های بین‌المللی برای مقابله با هر اقدام غیرقانونی که توسعه اجتماعی و عدالت را تهدید می‌کند، ایفا نماید.
بررسی مواضع و تصمیمات اتخاذ شده در نشست امسال بین المجالس نشان می دهد، صدای واحدی در خصوص دو موضوع مهم جهانی شنیده می شود اول، اجماع علیه جنایات بی سابقه رژیم صهیونیستی و حمایت قاطع از مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین و دوم، مخالفت گسترده با اقدامات قلدرمآبانه دولت جدید آمریکا در اعمال تصمیمات زورمدارانه یکجانبه علیه دولتهای مستقل از جمله اعمال تعرفه های گمرکی و تجاری ناعادلانه که نظام اقتصادی و تجاری جهانی را به شدت، تهدید خواهد کرد. از این رو، هر تبادل، هر تعامل و هر تلاش مشترک پارلمانی ما، باید در در راستای مقابله با این دو مسئله مهم و تهدید کننده جهانی برای دستیابی به توسعه اجتماعی و عدالت در جوامع بشری باشد.
از توجه شما سپاسگزارم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289302/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونالدو باعث شب زود خوابیدن بازیکنان النصر شد!

«پلیس امنیت اقتصادی» ضامن تحقق شعار سال و حمایت از کارآفرینان

هشدار سطح 4 آمریکا درباره حملات قریب الوقوع در سوریه

ترامپ از توافق روسیه و اوکراین ناامید شد

اشتباهی استراتژیک !

عراقچی راهی ایتالیا شد

ترکیب معجزه‌‌آسا برای مقابله با چاقی کودکان

واقعیت درمان فشار خون با نمک‌های دریا

نوشیدنی‌های ساده برای پاکسازی ریه

خوردن این میوه سال‌ها به زندگی شما اضافه می‌کند

مهمترین وعده غذایی روز؛ صبحانه یا ناهار؟

چرا برخی ترکیب‌های غذایی ناسازگارند؟

فواید آنتی‌اکسیدان‌ها برای محافظت از سرطان

این چای را برای هیدراته نگه داشتن پوست میل کنید

تفاوت تمرینات هوازی و بی‌هوازی در کاهش وزن

پیش از مصرف قرص‌های لاغری این مطلب را بخوانید

آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟

آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟

تصادف تریلر با سواری در جاده نیشابور/ 3 نفر کشته شدند

بازگشت الهامی به نساجی

کمبود کدام ویتامین‌ها کم‌خوابی می‌آورد؟

شب بدشانسی برای النصر/ شانس قهرمانی این تیم کم شد!

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی