توصیههای تغذیهای برای روزهداران/ نوشیدن چند لیوان آب ضروری است؟
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایسنا : کارشناس تغذیه تأکید کرد: مصرف سبزیها و میوهها در وعدههای افطار و سحر، به دلیل داشتن فیبر بالا، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و از بروز یبوست جلوگیری میکند.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به اهمیت تغذیه صحیح در ماه رمضان، توصیه می شود روزهداران برای پیشگیری از کم آبی بدن، حداقل 8 لیوان آب در فاصله افطار تا سحری مصرف کنند و همچنین، رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی، کلید حفظ سلامت در این ماه است.
شیبک با اشاره به اهمیت مصرف آب کافی در ماه رمضان، گفت: برای پیشگیری از کمآبی بدن، توصیه میشود روزهداران حداقل 8 لیوان آب در فاصله بین افطار تا سحری بنوشند. این کار به حفظ تعادل آب و الکترولیتهای بدن کمک میکند.
وی افزود: روزهداران بهتر است همانند روزهای عادی، سه وعده غذایی شامل افطار، شام و سحری داشته باشند، البته در ماه رمضان، مصرف غذا در دو وعده نیز در صورت تطابق با شرایط جسمی فرد، مشکلی ایجاد نمیکند.
خبر مرتبط

اعلام جزئیات اعطای 2 نوبت سبد کالایی ویژه ماه رمضان و نوروز رئیس کمیسیون اجتماعی
مجلس جزئیات اعطای 2 نوبت سبد کالایی ویژه ماه رمضان و نوروز به یارانه بگیران را تشریح کرد.
شیبک در خصوص اصول تغذیه صحیح در ماه رمضان توضیح داد: غذای
مصرفی در این ماه باید ساده باشد و تفاوت چندانی با رژیم غذایی روزمره نداشته باشد و پیروی از یک برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل 6 گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوهها، سبزیها، گوشت و تخممرغ، حبوبات و مغزها، شیر و لبنیات) ضروری است.
وی ادامه داد: این تنوع و تعادل، نیازهای تغذیهای بدن از جمله آب، املاح، ویتامینها، پروتئین و
انرژی را تأمین میکند.
وی همچنین به اهمیت مصرف کربوهیدراتهای پیچیده و غذاهای فیبردار اشاره کرد و گفت: استفاده از غلات کامل مانند گندم و جو، حبوبات مانند عدس و لوبیا، نانهای سبوسدار و میوههایی مانند سیب، گلابی، آلو و میوههای خشک در وعدههای غذایی، باعث میشود احساس سیری طولانیتری داشته باشید و این غذاها به آرامی هضم میشوند و از گرسنگی زودرس جلوگیری میکنند.
کارشناس تغذیه تأکید کرد: مصرف سبزیها و میوهها در وعدههای افطار و سحر، به دلیل داشتن فیبر بالا، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و از بروز یبوست جلوگیری میکند. همچنین، توصیه میشود در وعده سحری، مقدار مناسبی از سبزیهای مختلف مصرف شود.
وی در پایان هشدار داد: برخی از روزهداران پس از ماه رمضان، دچار عوارضی مانند افزایش وزن، افزایش سطح چربیهای خون و مشکلات گوارشی میشوند، بنابراین، رعایت تعادل و تنوع در مصرف مواد غذایی، کلید حفظ سلامت در این ماه مبارک است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰:۰۰
-
۱۴ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1274577/