بازار آریا

آخرين مطالب

سرمایه‌گذاری 800 میلیون یورویی پورشه برای برقی‌‌سازی اقتصاد ایران

سرمایه‌گذاری 800 میلیون یورویی پورشه برای برقی‌‌سازی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای‌اقتصاد: ‌‌ پورشه همزمان با پیش‌بینی کاهش سودش در سال‌جاری میلادی اعلام کرد که 800 میلیون یورو در ساخت مدل‌‌های بنزینی و هیبریدی سرمایه‌گذاری خواهد کرد. به گزارش BBC پورشه پیش‌بینی کرده که در سال 2025 سودی بین 10 تا 12‌درصد داشته باشد که کمتر از هدف 20 درصدی تعیین‌‌شده توسط شرکت است.
بخش عمده‌‌ این کاهش سود به وضعیت بازار خودروهای برقی مربوط است و همین باعث شده تا خودروساز آلمانی در برنامه‌‌اش برای کنار گذاشتن مدل‌‌های بنزینی تجدیدنظر کند. در آمریکا که بزرگ‌ترین بازار پورشه است، دونالد ترامپ سیاست‌‌های محدودکننده برای خودروهای بنزینی را کنار گذاشته و پیش‌بینی می‌شود با این تصمیم تقاضا برای خودروهای برقی کمتر شود. در چین هم از یکسو کاهش فروش محصولات لوکس و از سوی دیگر رقابت شدید با خودروسازان چینی به فروش پورشه لطمه زد و باعث کاهش 28 درصدی فروش کارخانه در سال 2024 شد.
انتظار می‌رود بخشی از سرمایه‌گذاری 800 میلیون یورویی پورشه در مدل بنزینی ماکان هزینه شود. این شرکت ابتدا قصد داشت پس از عرضه مدل الکتریکی ماکان، مدل بنزینی را به‌‌تدریج از خط تولید حذف کند. اما با تغییر استراتژی احتمالا عرضه مدل بنزینی ماکان در کنار مدل الکتریکی ادامه خواهد یافت. پورشه قرار است مدل الکتریکی شاسی‌‌بلند کایان را در 18 ماه آینده به بازار عرضه کند و انتظار می‌رود مدل بنزینی کایان هم در کنار مدل الکتریکی فروخته شود. همچنین برنامه پورشه برای عرضه دو مدل الکتریکی از 718 باکستر و کی‌‌من که قرار بود امسال معرفی شوند، به تعویق افتاده است. آینده شاسی‌‌بلند بزرگ‌تری هم که این شرکت قصد داشت به محصولاتش اضافه کند در هاله‌‌ای از ابهام قرار دارد. 
با این حال پورشه همچنان امیدهایی برای بهبود شرایط دارد. این شرکت مدل الکتریکی تایکان را کاملا به‌‌روز کرده که ممکن است به افزایش فروشش کمک کند. فروش مدل الکتریکی ماکان هم که در میانه سال گذشته عرضه شد، خوب است. پورشه پارسال 18‌هزار و 278 دستگاه از این مدل فروخت که تنها اندکی کمتر از میزان فروش تایکان است. علاوه بر این، پورشه سری تازه‌‌ای از مدل‌‌های 911 از جمله یک مدل هیبرید از آن را به بازار عرضه کرده که می‌تواند نظر خریداران را جلب کند و به سودآوری شرکت کمک کند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273630/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

این کشورها امروز را روز اول ماه رمضان اعلام کردند

این زولبیا بامیه را نخورید

چطور به دیابت مبتلا نشویم؟

یک نوشیدنی گیاهی برای شستشوی کلیه و کبد

بهترین و سالم‌ترین رژیم برای کاهش وزن + فیلم

مهمترین فواید چای سفید برای بدن که کمتر می‌دانستید

اگر این ویژگی‌ها را دارید قهوه نخورید

این آجیل را بدون نگرانی از افزایش وزن میل کنید

حقایق جالب درباره حس بویایی + اینفوگرافیک

مهمترین توصیه‌های غذایی برای روزه‌داران

رازهای رنگ سرخ مریخ

مهمترین علامت سرطان پروستات چیست؟

عوامل دخیل در رفلاکس معده کودکان

کادیلاک غول پیکر با موتور 16 سیلندر/ عکس

6 راهکار بهداشتی برای تمیز کردن مرغ در آشپزخانه

تماس استارمر با ترامپ و زلنسکی/ لندن میانجی می‌شود؟

پایان حمایت آمریکا از بازسازی شبکه برق اوکراین

شوک به مدعیان لیگ فوتبال عربستان/ الهلال و النصر شکست خوردند

تصمیم تازه ترامپ: انگلیسی زبان رسمی آمریکا می‌شود

هشدار انصارالله یمن درباره تبعات نقض آتش‌بس در غزه و لبنان

رانندگان اینترنتی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می‌گیرند

ارائه چک دیجیتال در 24بانک

رفع ناترازی گاز با حمایت بورس

آمار معاملات هفتگی - 1403/12/11

محرک‌های نزولی طلا

بقایی: در پنج دهه گذشته به دنبال هیچ جاه‌طلبی منطقه‌ای نبوده‌ایم

یکی از آن سه‌نفر

گزارشی برای اقتصادخوانان

خروج از تله مداخلات قیمتی و افزایش شفافیت

تامین خون در کشور مشکلی ندارد

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

1413؛ سالی که دیگر برای ایران خیلی دیر می شود/ ویدئو

ادامه واکنش‌ها به تنش در دیدار ترامپ و زلنسکی/ این کشورها از اوکراین حمایت کردند

کاهش کمکهای آمریکا به سازمان‌های غیردولتی امدادی/ سازمان ملل هشدار داد

واکنش عجیب مدودف به تنش میان ترامپ و زلنسکی/باید کمک نظامی به ماشین نازی را متوقف کنیم

تسلا قربانی عقاید سیاسی ایلان ماسک؟

دستور «دنیامالی» برای تسریع در عملیات نجات کوهنوردان حادثه بانه

استانداری کردستان: عملیات جستجو برای یافتن کوهنوردان ادامه دارد

درد فناوری و دوای داخلی‏‏‌سازی

راز دوام در رقابت جهانی

هجوم ایرانیان به سمت کریپتو در پی تنش‌های ژئوپلیتیک

مای‌‌‌شل در بایننس لیست شد

کدام‌‌‌ توکن‌‌‌ها بیشتر سقوط کردند؟

سقوط بیت‌کوین به زیر 80 هزار دلار

مسیر پرچالش ارز دیجیتال ملی

رکورد مهم پتروشیمی نوری در زمستان

طناب‌‌کشی در اوپک‌پلاس

نیاز 13 میلیارد دلاری صنعت هوایی

ارثیه، جایگزین رقابت می‌شود؟

احتمال کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی