بازار آریا

آخرين مطالب

شاسی بلند وارداتی سایپا تغییر کرد/ عکس اقتصاد ایران

شاسی بلند وارداتی سایپا تغییر کرد/ عکس
  بزرگنمايي:

بازار آریا - عرضه نسخه فیس‌لیفت چانگان CS55 پلاس در چین آغاز شده است. این خودرو محصول وارداتی سایپا است.

عرضه نسخه فیس‌لیفت چانگان CS55 پلاس در چین آغاز شده است. این خودرو محصول وارداتی سایپا است؛ به همین دلیل موردتوجه علاقه‌مندان قرار گرفته است. چانگان CS55 پلاس در بازار ایران با خودروهایی نظیر لاماری ایما و فونیکس FX رقابت می‌کند. هنوز مشخص نیست چانگان CS55 پلاس فیس‌لیفت نیز سایپا به بازار ایران می‌آید یا خیر.
تغییرات محدودی در این خودرو مشاهده می‌کنیم؛ جلوپنجره این خودرو کمی تغییر کرده و اکنون به مدل قدیمی چانگان Uni-K شباهت دارد. این جلوپنجره اکنون همرنگ بدنه است. سپر جلو اصلاح شده است و قطعات کرومی به آن اضافه شده‌اند. دیسک‌های ترمز خودرو جدیدتر و بهتر از گذشته‌اند. در بخش عقب نیز سپر و خروجی‌های اگزوز به‌روزرسانی شده‌اند.

بازار آریا


کابین چانگان +CS55 فیس‌لیفت، تغییر زیادی نکرده است. بخش جداکننده تزیینات داخلی خودرو کمی بازتر از گذشته طراحی شده‌اند. درعین‌حال، همان نمایشگر 10.25 و 12.3 اینچی قبلی نقش کلاستر و صفحه‌نمایش مرکزی خودرو را ایفا می‌کنند.
چانگان CS55 پلاس فیس‌لیفت 4539 میلی‌متر طول، 1865 میلی‌متر عرض، 1680 میلی‌متر ارتفاع و 2656 میلی‌متر فاصله محوری دارد. سیستم تعلیق جلو از نوع مک‌فرسون و سیستم تعلیق عقب آن از نوع مولتی‌لینک یا چنداتصاله است. حداقل فاصله این خودرو از سطح زمین 171 میلی‌متر و باک آن نیز 55 لیتر است.
موتور جدید برای چانگان CS55 پلاس فیس‌لیفت
چانگان CS55 پلاس فیس‌لیفت از یک موتور 1.5 لیتری توربوشارژر جدید با کد JL473ZQD Blue Core بهره می‌برد. این موتور ساختار تمام آلومینیومی دارد و حداکثر 192 اسب‌بخار قدرت و 310 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند. گیربکس هفت‌سرعته اتوماتیک نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو بر عهده دارد. حداکثر سرعت چانگان CS55+ فیس‌لیفت 190 کیلومتربرساعت و میانگین مصرف سوخت آن نیز 6.94 لیتر در صد کیلومتر است.

بازار آریا


همراه چانگان CS55+، چانگان Uni-V و چانگان Lamore نیز فیس‌لیفت شده‌اند. چانگان Uni-V اکنون به پیشرانه 1.5 لیتری جدیدی مجهز شده است که به‌جای 188 اسب‌بخار قدرت، 192 اسب‌بخار قدرت آزاد می‌کند. گشتاور آن نیز از 300 نیوتن‌متر به 310 نیوتن‌متر افزایش یافته است. سدان چانگان لامور نیز که تا پیش از این فقط با پیشرانه‌های هیبریدی عرضه می‌شد، اکنون با موتور بنزینی نیز در دسترس است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1294980/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت تمرینات هوازی و بی‌هوازی در کاهش وزن

پیش از مصرف قرص‌های لاغری این مطلب را بخوانید

آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟

آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟

تصادف تریلر با سواری در جاده نیشابور/ 3 نفر کشته شدند

بازگشت الهامی به نساجی

کمبود کدام ویتامین‌ها کم‌خوابی می‌آورد؟

شب بدشانسی برای النصر/ شانس قهرمانی این تیم کم شد!

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی