بازار آریا

آخرين مطالب

تحقق 98 درصدی درآمدهای عمومی استان یزد در سال 1403 اقتصاد ایران

تحقق 98 درصدی درآمدهای عمومی استان یزد در سال 1403
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد از تحقق 98 درصدی درآمدهای عمومی مصوب این استان مطابق با قانون بودجه سال 1403 خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمد دهقان منشادی، اظهار کرد: با تلاش‌های صورت‌گرفته از سوی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط و پیگیری‌های مستمر ستاد درآمد، بخش عمده‌ای از درآمدهای عمومی استان در ابتدای سال 1403 محقق و به خزانه دولت واریز شده است.
وی افزود: در سال جاری 13 دستگاه اجرایی در سطح استان، به عنوان نهادهای اصلی وصول درآمد بر اساس تکالیف تعیین‌شده در قانون بودجه شناخته شدند که هر یک نقش مستقیمی در تحقق منابع عمومی ایفا کرده‌اند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با اشاره به اینکه اداره کل امور مالیاتی، به‌عنوان مهم‌ترین نهاد تأمین‌کننده درآمدهای دولت در سطح استان عمل کرده، افزود: سایر دستگاه‌های دخیل در فرآیند وصول درآمد شامل گمرک، نیروی انتظامی، اداره ثبت اسناد و املاک، استانداری، اداره کل امور اقتصادی و دارایی، سازمان ملی استاندارد، پزشکی قانونی، میراث فرهنگی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی بوده‌اند که همگی براساس سهم مشخص‌شده در قانون بودجه سال 1403، درآمدهایی را پیش‌بینی و وصول کرده‌اند.
دهقان منشادی میزان درآمد مصوب این دستگاه‌ها را معادل 25 هزار و 510 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان، با پیگیری‌های مستمر و تلاش مضاعف، 98 درصد تحقق یافته و به خزانه کشور واریز شده است.
وی افزود: بخش عمده‌ای از این درآمدها، حدود 238 هزار میلیارد ریال، مربوط به حوزه مالیات بوده و مابقی درآمدها از محل گمرک، فروش اموال و خدمات، جرائم و خسارات، درآمدهای متفرقه و سایر منابع تأمین شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد ضمن قدردانی از تلاش دستگاه‌های ذیربط، تصریح کرد: تحقق این میزان از درآمد در آغاز سال مالی، نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در حوزه مدیریت منابع مالی و انضباط اقتصادی است که باید با استمرار در سیاست‌گذاری صحیح، ارتقاء سامانه‌های هوشمند و شفافیت عملکردها، بیش از پیش تقویت شود.
دهقان منشادی در بخش پایانی سخنان خود گفت: علی‌رغم تحقق بالای منابع درآمدی، رشد درآمد مصوب استان یزد در سال 1403 نسبت به سال گذشته، در مقایسه با سایر استان‌ها، کمترین میزان بوده است.
وی همچنین بر ضرورت تعامل مداوم دستگاه‌های اجرایی با ستاد درآمد تأکید کرد و افزود: هم‌افزایی، گزارش‌دهی مستمر و شفافیت مالی از جمله عوامل اصلی تحقق پایدار منابع درآمدی دولت در استان‌ها محسوب می‌شود.
انتهای پیام/781/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1294870/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت تمرینات هوازی و بی‌هوازی در کاهش وزن

پیش از مصرف قرص‌های لاغری این مطلب را بخوانید

آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟

آیا سرکه سیب برای کاهش وزن موثر است؟

تصادف تریلر با سواری در جاده نیشابور/ 3 نفر کشته شدند

بازگشت الهامی به نساجی

کمبود کدام ویتامین‌ها کم‌خوابی می‌آورد؟

شب بدشانسی برای النصر/ شانس قهرمانی این تیم کم شد!

طرح‌های حفاظتی و مرمتی جدید در تخت جمشید

آمار بالای مرگ با موتور در تهران / موتورسوارها مراقب باشند!

اولویت ما در غزه آتش‌بس، ورود کمک و خروج نیروهای اسرائیل است

دستور پنتاگون برای خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

راهبرد موازنه‌گری دولت‌ها در انتخاب میان چین و آمریکا/ آیا جرقه نبرد جهانی در قاره زرد زده می‌شود؟

واکنش فلسطینی‌های ساکن سوریه به ورود محمود عباس به دمشق

تهدید بی‌سابقه آلمان علیه آمریکا؛ طلا بی طلا!

تعطیلی مدارس این استان به دلیل گردوخاک

نجات زن 36 ساله از دل کوههای صیدون

در نوسان عشق و نفرت

نقاشی‌های سیروس مقدم از «پایتخت 7»

13 مصدوم در آتش‌سوزی یک مجتمع اقامتی در قم

پدافند رمزارزی در یمن

مصرف‌ به جای سرمایه‌گذاری؛ مساله نامربوط به تعرفه‌ها

رشد تجارت جهانی کمتر می‌شود

سامانه مرجع؛ رقیب دولتی پلتفرم‌های فروش اینترنتی دارو

هفته صبر نماگرها

فراخوان محصولات فورد به دلیل نقص فنی

واکنش سازمان توسعه تجارت به حقوق ورودی 100 درصدی خودرو

اژدها در محاصره تعرفه‏‏‏‌ها

اهمیت سرمایه‏‌گذاری غیرمستقیم

چشم بازارها به رم

از خوش‌بینی‌‌‌‌‌‌های مذاکراتی تا شاخص‌‌‌‌‌‌سازی هدفمند

الزام تجهیز پمپ‌‌‌بنزین‌‌‌ها به جایگاه شارژ

توسعه تجدیدپذیرها در تهران در انتظار جذب سرمایه

مزدوران50هزار نفری آمریکا در یمن

سقوط آزاد قیمت خودروها در هفته گذشته/ تارا و دنا صدرنشین ریزش قیمت شدند

سفیر ایران در لبنان نسبت به پروژه خلع سلاح هشدار داد

معمای ولادیمیر

یک اختتامیه صنعتی کم‌رمق

اکران «تولید ملی» درایران‏‏‏‏‌اکسپو

بازگشت بورس به مدار رونق

هراس کی‌یف از معاملات پشت پرده

اسد همه‌چیز را می‌دانست

توضیحات سازمان تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

تیم‌های برتر مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی معرفی شدند

این تالابها به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار می‌شوند!

هشدار تند یمن به آمریکا و اسرائیل: منتظر ضربات بزرگ باشید

آرایش مذاکراتی در رم

تابوهای اقتصاد ایران

سنگ‌بنای همکاری امنیتی در منطقه

ثروت‌سازی از مسیر «ریلی»

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی