بازار آریا

آخرين مطالب

چشم‌انداز اقتصادی وارونه اقتصاد ایران

چشم‌انداز اقتصادی وارونه
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای اقتصاد؛ نشریه اکونومیست جلد این هفته خود را به هزینه‌های اقتصادی تصمیمات ترامپ و تاثیرات بلندمدتی که بر چشم‌انداز اقتصاد آمریکا خواهد داشت، اختصاص داده است.
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد : نشریه اکونومیست جلد این هفته خود را به هزینه‌های اقتصادی تصمیمات ترامپ و تاثیرات بلندمدتی که بر چشم‌انداز اقتصاد آمریکا خواهد داشت، اختصاص داده است. برخلاف دنیای خیالی که در سر ترامپ وجود دارد، حمایت‌گرایی به سبک او احتمالا به نفع هیچ‌کس نخواهد بود. همانطور که در حال حاضر نیز در رفتار سرمایه‌گذاران، مصرف‌کنندگان و شرکت‌ها نشانه‌های اولیه از بدبینی به دیدگاه ترامپ دیده می‌شود. اکونومیست می‌نویسد ترامپ با حمایت‌گرایی تهاجمی و نامنظم خود، در حال به خطر انداختن همه چیز است.
با اعمال تعرفه‌های 25 درصدی بر کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک، ترامپ در حال ویران کردن یکی از یکپارچه‌ترین زنجیره‌های تأمین جهان است. او همچنین تعرفه‌ها بر کالای چینی را افزایش داده و اتحادیه اروپا، ژاپن و کره جنوبی را تهدید به اقدام مشابهی کرده است. برخی از این تعرفه‌ها ممکن است به تعویق بیفتند؛ برخی دیگر شاید هرگز اجرایی نشوند. با این حال، آنچه عیان است در اقتصاد همانند روابط خارجی، به نظر می‌رسد سیاست‌ها بر اساس هوس‌های رئیس‌جمهور تعیین می‌شوند. این امر به آسیب‌های پایدار در داخل و خارج از کشور منجر خواهد شد.
جای تعجب ندارد که علی‌رغم صحبت‌های پرشور ترامپ در مورد بازگشت به دوران شکوهمند در کنگره، بازارها قرمزپوش شده‌اند. شاخص S&P 500 تقریباً تمامی سودی را که در زمان انتخابات کسب کرده، طی هفته‌های اخیر از دست داده است. اگرچه رشد اقتصادی هنوز قابل‌قبول است، با این حال در هفته‌های گذشته بازده اوراق خزانه‌داری ده‌ساله کاهش یافته و شاخص احساسات مصرف‌کننده سقوط کرده، که نشانه بروز سکون احتمالی در بازار است. در همین حال، انتظارات تورمی در حال افزایش است که به نظر می‌آید واکنشی به اعمال تعرفه‌های ترامپ است.
اکونومیست می‌نویسد به دلایلی نامشخص، ترامپ خصومت خاصی نسبت به کانادا و اتحادیه اروپا دارد. از آنجا که رویکرد او فاقد هرگونه منطق منسجم است، هیچ راهی برای پیش‌بینی یا جلوگیری از تهدیدات او وجود ندارد. اگر او به وعده خود به کنگره برای اعمال "تعرفه‌های متقابل" عمل کند، با تعرفه‌هایی که صادرات آمریکا از سوی دیگر کشورها با آن مواجه می‌شود، اوضاع بدتر نیز خواهد شد. این اقدام 2.3 میلیون تعرفه جداگانه ایجاد می‌کند که نیازمند تنظیم و مذاکره مداوم است؛ کابوسی بوروکراتیک که آمریکا در دهه 1920 به‌صورت یک‌جانبه آن را کنار گذاشت. تعرفه‌های متقابل ضربه‌ای مهلک به نظام تجارت جهانی وارد خواهد کرد؛ نظامی که در آن هر کشور برای هر کالایی که در توافق تجارت آزاد نیست، نرخ جهانی یکسانی دارد.
به طور مشخص رئیس‌جمهوری که پس از شکست در انتخابات 2020 واقعیت (و قانون اساسی) را نادیده گرفت و در سال 2024 پیروزمندانه انتخاب دوباره‌ خود را جشن گرفت، تحمل شنیدن این را که اشتباه می‌کند، ندارد. این واقعیت که رویکرد او به حمایت‌گرایی اساسا نادرست است، ممکن است برای مدتی، یا شاید هرگز، در ذهن او اصلاح نشود. اکونومیست می‌نویسد اگر کسی هم جرأت کند این پیام را که کارهای ترامپ به اقتصاد آسیب می‌زند، به او برساند، احتمالا همان خود پیام‌رسان چه از مشاورانش باشد، یا فدرال رزرو و رسانه‌ها، توسط او مورد حمله قرار خواهد گرفت. رئیس‌جمهور آمریکا احتمالاً برای مدتی در فانتزی حمایت‌گرایانه خود باقی خواهد ماند، درحالی‌که دنیای واقعی هزینه آن را پرداخت خواهد کرد.//

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فنتانیل یا ابزار سیاسی؟ پشت پرده دور جدید جنگ تجاری آمریکا علیه چین

ابوعبیده: ما برای تمام احتمالات آماده‌ایم

ورود موج دوم سامانه بارشی به این استان/ پیش‌بینیآب‌گرفتگی معابر عمومی

مکرون مدعی استفاده روسیه از تجهیزات ایرانی و سربازان کره‌ای شد

خبر مهم عراق درباره نشست اجلاس سران عرب

حضور پزشکیان در بین مردم به شکل سرزده

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

وضعیت سد لتیان و منابع آبی کشور نگران‌کننده است

احتمال وقوع سیلاب در این استان

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

ارتقای اچ‌اس‌ئی پتروشیمی در عسلویه هدف‌گذاری شد

بیانیه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام

برخورد قضایی در انتظار عوامل برگزاری این مراسم

توافق کشورهای اروپایی بر سر حمایت از اوکراین

ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم/ 71 درصد حقوق دریافتی کارگران دستمزد است

انفجار بمب در یک مرکز خرید در قلب روسیه+ فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

تامین بیش از 21 هزار تن سیب، پرتقال و خرما برای شب عید

سیاست‌های الجولانی مردم سوریه را خشمگین کرد

ونس خود مختار

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

ریشه گرانی بنزین در چیست؟/ پای حداد عادل در میان است

توضیح پوتین درباره خدمت اجباری/ سربازان وظیفه به منطقه جنگی نمی‌روند

افطار پزشکیان در دماوند

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

ریشه گرانی بنزین در چیست؟

شاسی‌بلند محبوب سوزوکی 6 چرخ شد

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

ترامپ هزاران پناهجوی اوکراینی را اخراج می‌کند

چشم‌انداز اقتصادی وارونه

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

اسرائیل به دنبال اشغال دوباره فیلادلفیا و نتساریم

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

عرضه 12 خودرو در حراج اموال تملیکی + اسامی

پزشکیان: با هم راه پیدا می‌کنیم؛ به من دل نبندید اما به ما دل ببندید

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

شهادت یکی از پرسنل سپاه پاسداران حین انجام وظیفه

فعالیت این رستوران‌ها در ماه رمضان مجاز شد

کمبود آب به مرز هشدار رسید

انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی استارت خورد

تقدیر از تلاش‌ها و دستاوردهای صندوق توسعه فناوری ایرانیان در نخستین اجلاس ایران دانش بنیان

مذاکره مستقیم آمریکا و حماس در این کشور

تقلای جدید آمریکا برای اختلال در فروش نفت ایران

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

عراقچی عازم عربستان شد

آب تهران به مرحله جیره‌بندی رسید؟ + فیلم

تغییر چهره مارکو روبیو مقابل دوربین + فیلم

پزشکیان وارد دماوند شد

خوش‌وبش پزشکیان با کشاورزان + فیلم

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی