بازار آریا

آخرين مطالب

مذاکره مستقیم آمریکا و حماس در این کشور گزارش ویژه

مذاکره مستقیم آمریکا و حماس در این کشور
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : همزمان با افشای مذاکرات مستقیم آمریکا با جنبش حماس برای آزادی اسرای آمریکایی در قطر، منابع خبری از مذاکره استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با رهبران حماس و نیز میانجی‌های مصر و قطر در قاهره، پایتخت مصر خبر دادند.
یکی از رسانه‌های وابسته به جریان حریدی‌ (ارتدوکس) رژیم صهیونیستی (בחדרי חרדים) از مذاکره استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در خاورمیانه با رهبران حماس و میانجی‌های مصر و قطر در قاهره، پایتخت مصر خبر داد.
بر اساس این گزارش، دو منبع مصری به خبرگزاری رویترز اطلاع دادند که شب گذشته (چهارشنبه)، گفت‌وگوهایی میان ویتکاف، نماینده ترامپ در امور خاورمیانه، رهبران حماس و میانجی‌های مصر و قطر در ارتباط با مرحله دوم توافق آتش‌بس انجام شده است.
منابع مصری ضمن ارزیابی مثبت پیشرفت مذاکرات در خصوص ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس، گزارش کردند: در این مذاکرات به حکمران غزه پس از پایان جنگ و نیز اسامی کسانی که بر نوار غزه حکمرانی خواهند کرد پرداخته شده است.
در حالی که منابع مصری از پیشرفت مذاکرات برای ورود به مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه گزارش کردند، یکی از مسئولان بلندپایه رژیم صهیونیستی با رد این خبر گفت: ما هیچ پیشرفتی را برای مرحله دوم مذاکرات به رسمیت نمی‌شناسیم.
به گزارش رسانه صهیونیستی نزدیک به جریان حریدی رژیم اسرائیل، این خبر رویترز در حالی منتشر می‌شود که دیروز منابع خبری افشا کردند که دولت ترامپ از طریق آدام بوهلر، نماینده رئیس جمهور آمریکا در امور اسرا در حال مذاکره مستقیم با جنبش حماس برای آزادی اسرای آمریکایی در غزه است.
رسانه صهیونیستی از مذاکرات اخیر آمریکا که در آن احتمال دستیابی به توافقی گسترده‌ برای پایان‌دادن به جنگ غزه مورد بررسی قرار گرفته، به عنوان اقدامی غیرعادی و بی سابقه یاد کرد و گفت: ایالات متحده هرگز با جنبش حماس تماس و ارتباط مستقیم نداشته است.
بر اساس این گزارش، یکی از مسئولان ارشد رژیم صهیونیستی در این خصوص به رسانه امنیتی والا خبر داد: در هفته‌های اخیر چندین دور مذاکره بین آدام بوهلر، نماینده ترامپ و حماس در دوحه انجام شده است.
در همین زمینه، یکی دیگر از مقامات آمریکایی خاطرنشان کرد: استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید، این هفته قصد داشت برای دیدار با نخست‌وزیر قطر برای گفت‌وگو در ارتباط با آزادی اسرا به دوحه سفر کند، اما سه‌شنبه شب پس از اینکه جنبش حماس به خواسته‌های آمریکا انعطاف نشان نداد و توجهی نکرد، این سفر را لغو کرد.
پیش‌تر، ترامپ با حمایت از رژیم صهیونیستی طرحی مبنی بر تمدید مرحله اول توافق آتش‌بس برای آزادی همه اسرا ارائه کرد که با مخالفت جدی حماس مواجه شد. رژیم اسرائیل نیز به دنبال مخالفت حماس با تمدید مرحله اول توافق، ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه را ممنوع کرد و به از سرگیری جنگ گسترده علیه غزه هشدار داد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی ناخشنودی خود را از مذاکرات مستقیم آمریکا با حماس در قطر نیز ابراز کرده بود، با این حال این مذاکرات در مصر نیز دنبال شده است. به نظر می‌آید این ترامپ از طریق این مذاکرات به دنبال دستیابی به یک توافق با طرف فلسطینی و مجبور کردن نتانیاهو به امضای این توافق است. با اینکه زمان دقیق مذاکرات مستقیم آمریکا با حماس مشخص نیست اما می‌توان گفت این مذاکرات به دنبال عدم پایبندی متعدد نتانیاهو به توافق آتش‌بس و تلاش او برای ازسرگیری جنگ شروع است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1275989/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر مهم عراق درباره نشست اجلاس سران عرب

حضور پزشکیان در بین مردم به شکل سرزده

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

وضعیت سد لتیان و منابع آبی کشور نگران‌کننده است

احتمال وقوع سیلاب در این استان

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

ارتقای اچ‌اس‌ئی پتروشیمی در عسلویه هدف‌گذاری شد

بیانیه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام

برخورد قضایی در انتظار عوامل برگزاری این مراسم

توافق کشورهای اروپایی بر سر حمایت از اوکراین

ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم/ 71 درصد حقوق دریافتی کارگران دستمزد است

انفجار بمب در یک مرکز خرید در قلب روسیه+ فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

تامین بیش از 21 هزار تن سیب، پرتقال و خرما برای شب عید

سیاست‌های الجولانی مردم سوریه را خشمگین کرد

ونس خود مختار

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

ریشه گرانی بنزین در چیست؟/ پای حداد عادل در میان است

توضیح پوتین درباره خدمت اجباری/ سربازان وظیفه به منطقه جنگی نمی‌روند

افطار پزشکیان در دماوند

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

ریشه گرانی بنزین در چیست؟

شاسی‌بلند محبوب سوزوکی 6 چرخ شد

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

ترامپ هزاران پناهجوی اوکراینی را اخراج می‌کند

چشم‌انداز اقتصادی وارونه

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

اسرائیل به دنبال اشغال دوباره فیلادلفیا و نتساریم

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

عرضه 12 خودرو در حراج اموال تملیکی + اسامی

پزشکیان: با هم راه پیدا می‌کنیم؛ به من دل نبندید اما به ما دل ببندید

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

شهادت یکی از پرسنل سپاه پاسداران حین انجام وظیفه

فعالیت این رستوران‌ها در ماه رمضان مجاز شد

کمبود آب به مرز هشدار رسید

انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی استارت خورد

تقدیر از تلاش‌ها و دستاوردهای صندوق توسعه فناوری ایرانیان در نخستین اجلاس ایران دانش بنیان

مذاکره مستقیم آمریکا و حماس در این کشور

تقلای جدید آمریکا برای اختلال در فروش نفت ایران

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

عراقچی عازم عربستان شد

آب تهران به مرحله جیره‌بندی رسید؟ + فیلم

تغییر چهره مارکو روبیو مقابل دوربین + فیلم

پزشکیان وارد دماوند شد

خوش‌وبش پزشکیان با کشاورزان + فیلم

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

هشدار مهم به کوهنوردان تهرانی

سیا اخراج کارمندان تازه استخدام شده را آغاز کرد

جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا 20 اسفند فرصت دارند

فروش نورزی سایپا از این روز آغاز می‌شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی