بازار آریا

آخرين مطالب

اسرائیل به دنبال اشغال دوباره فیلادلفیا و نتساریم گزارش ویژه

اسرائیل به دنبال اشغال دوباره فیلادلفیا و نتساریم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : رژیم صهیونیستی به دنبال نقض توافق آتش‌بس با حماس و آغاز حمله مجدد به غزه است. براساس گزارش‌ها نظامیان این رژیم درحال آماده‌سازی برای اشغال مجدد مناطقی هستند که براساس توافق از آن عقب‌نشینی کرده بودند.
رسانه‌های صهیونیستی گزارش داده‌اند که ارتش این رژیم در نظر دارد تا طی هفته آینده حمله سریع به داخل غزه داشته باشد و برخی مناطق از جمله دو محور «نتساریم» و «فیلادلفیا» را اشغال کند.
رسانه‌های صهیونیستی با اشاره به مخالفت حماس با پیشنهاد «استیون ویتکاف» نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه مدعی شدند که بعد از این مخالفت دولت رژیم به دنبال از سرگیری جنگ غزه است.
کانال 12 رژیم صهیونیستی در گزارشی با اشاره به تمرین‌های نظامی لشگر جنوب برای ورود مجدد به غزه و اشغال سریع این منطقه افزود ارتش طی 10 روز آینده برای آغاز عملیات آماده می‌شود.
امروز هم رسانه‌های عبری گزارش دادند که «ایال زامیر»، رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی یک روز بعد از مراسم تحلیف و معارفه به شهر اشغالی سدیروت در مجاورت نوار غزه رفته و با مسئولان این شهرک دیدار کرده است.
زامیر که امروز صبح کرسی فرماندهی را از «هرتسی هالوی» تحویل گرفته، بعد از تعیین فرماندهان جدید برای سپاه جنوب و معاونت عملیات ارتش، دستور تشکیل یک تیپ پیاده و یک تیپ زرهی جدید را نیز صادر کرده که نشان‌دهنده این است که اشغال زمینی غزه به طور ویژه در دستور کار است. پیش از این رسانه های صهیونیستی گفته بودند که آغاز عملیات جدید در غزه منوط به دو چیز است؛ اول تصدی مسئولیت فرماندهی ستادکل توسط ایال زامیر و دوم سفر ویتکاف به تل‌آویو برای دریافت چراغ سبز از ایالات متحده. 
تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال مجدد غزه بعد از آن بود که پس از پایان مرحله اول توافق آتش‌بس و تبادل اسرا، رژیم صهیونیستی خواستار تمدید زمانی این توافق شده بود. استیو ویتکاف نیز این طرح اسرائیلی‌ها را مطرح کرد و خواهان 42 روز تمدید مرحله اول شد ولی حماس مخالفت کرد و خواستار اجرای مرحله دوم بود که این امر با واکنش تند ترامپ هم همراه بود.
با این حال بنظر می‌رسد رژیم صهیونیستی ضمن نقض توافق آتش‌بس در سایه عدم تعهد آمریکا و ناتوانی مصر و قطر در تضمین توافق، بزودی به غزه حمله خواهد کرد و این منطقه را به اشغال درخواهد آورد.
در میان تمایل آشکار بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عدم اجرای بخش سیاسی توافق آتش‌بس که مبتنی بر خروج کامل اسرائیل از نوار غزه، آغاز روند بازسازی این باریکه و برقراری کامل آتش بس است، سرنوشت مرحله دوم توافق همچنان نامعلوم به نظر می‌رسد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1275999/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فنتانیل یا ابزار سیاسی؟ پشت پرده دور جدید جنگ تجاری آمریکا علیه چین

ابوعبیده: ما برای تمام احتمالات آماده‌ایم

ورود موج دوم سامانه بارشی به این استان/ پیش‌بینیآب‌گرفتگی معابر عمومی

مکرون مدعی استفاده روسیه از تجهیزات ایرانی و سربازان کره‌ای شد

خبر مهم عراق درباره نشست اجلاس سران عرب

حضور پزشکیان در بین مردم به شکل سرزده

بازارهای جهانی در شوک تعرفه‌های ترامپ

وضعیت سد لتیان و منابع آبی کشور نگران‌کننده است

احتمال وقوع سیلاب در این استان

زمان واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 اعلام شد

ارتقای اچ‌اس‌ئی پتروشیمی در عسلویه هدف‌گذاری شد

بیانیه ضدایرانی تروئیکا در شورای حکام

برخورد قضایی در انتظار عوامل برگزاری این مراسم

توافق کشورهای اروپایی بر سر حمایت از اوکراین

ضرورت افزایش حقوق کارگران متناسب با تورم/ 71 درصد حقوق دریافتی کارگران دستمزد است

انفجار بمب در یک مرکز خرید در قلب روسیه+ فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تأمین ارز نیازهای ضروری مردم بدون وقفه انجام خواهد شد

تامین بیش از 21 هزار تن سیب، پرتقال و خرما برای شب عید

سیاست‌های الجولانی مردم سوریه را خشمگین کرد

ونس خود مختار

5میلی‌گرم طلا بدون قرعه‌کشی هدیه بگیرید

ریشه گرانی بنزین در چیست؟/ پای حداد عادل در میان است

توضیح پوتین درباره خدمت اجباری/ سربازان وظیفه به منطقه جنگی نمی‌روند

افطار پزشکیان در دماوند

عضو کمیسیون انرژی: تابستان سختی خواهیم داشت

ریشه گرانی بنزین در چیست؟

شاسی‌بلند محبوب سوزوکی 6 چرخ شد

جزئیات انفجار کانکس در یک مرکز نظامی؛ یک نفر شهید و 10 نفر مصدوم شدند

ترامپ هزاران پناهجوی اوکراینی را اخراج می‌کند

چشم‌انداز اقتصادی وارونه

پیشی گرفتن تورم از دستمزد

اسرائیل به دنبال اشغال دوباره فیلادلفیا و نتساریم

ایران معاون شورای اجرایی سازمان منع سلاح‌های شیمیایی شد

عرضه 12 خودرو در حراج اموال تملیکی + اسامی

پزشکیان: با هم راه پیدا می‌کنیم؛ به من دل نبندید اما به ما دل ببندید

رشد 22 درصدی صادرات ایران به کشورهای عضو اوراسیا

شهادت یکی از پرسنل سپاه پاسداران حین انجام وظیفه

فعالیت این رستوران‌ها در ماه رمضان مجاز شد

کمبود آب به مرز هشدار رسید

انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی استارت خورد

تقدیر از تلاش‌ها و دستاوردهای صندوق توسعه فناوری ایرانیان در نخستین اجلاس ایران دانش بنیان

مذاکره مستقیم آمریکا و حماس در این کشور

تقلای جدید آمریکا برای اختلال در فروش نفت ایران

واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث همراه با سود 1402

عراقچی عازم عربستان شد

آب تهران به مرحله جیره‌بندی رسید؟ + فیلم

تغییر چهره مارکو روبیو مقابل دوربین + فیلم

پزشکیان وارد دماوند شد

خوش‌وبش پزشکیان با کشاورزان + فیلم

ضرورت صرفه‌جویی 20 درصدی در مصرف آب شرب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی