بازار آریا

آخرين مطالب

پیشنهادهایی برای تحول نظام مالی بین‌المللی اقتصاد ایران

پیشنهادهایی برای تحول نظام مالی بین‌المللی
  بزرگنمايي:

بازار آریا - بانک مرکزی: قائم‌مقام بانک مرکزی کشورمان در نخستین اجلاس بین‌المللی معاونان روسای بانک‌های مرکزی گروه بریکس ضمن تاکید بر نقش ویژه اعضای گروه بریکس در اقتصاد جهانی، راهکارهای اجرایی جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از پول‌های ملی در تسویه‌حساب‌های تجاری، ایجاد یک پیام‌رسان مالی داخلی به جز سوئیفت، ادغام سیستم‌های پرداخت و پتانسیل ایجاد ارزهای دیجیتال بانک‌های مرکزی عضو بریکس (CBDC) را اعلام کرد.
دستورکار این اجلاس کارشناسی و فنی که در کنار اجلاس G20 و به ریاست برزیل در کیپ‌تاون آفریقای جنوبی در حال برگزاری است، چگونگی عملیاتی‌سازی توافقات اجلاس روسای بانک‌های مرکزی بریکس در نشست اخیر مسکو از جمله استفاده از پول‌های ملی در تعاملات تجاری میان اعضای گروه بریکس است. 
اصغر ابوالحسنی، قائم‌مقام بانک مرکزی کشورمان در این اجلاس ضمن ابراز قدردانی از ریاست دوره‌ای برزیل و همچنین تیم اجرایی آفریقای جنوبی تصریح کرد: موفقیت بزرگ بریکس در توسعه عملی مناسبات پولی و بانکی و اجرایی کردن توافقات انجام‌شده در نشست روسای بانک‌های مرکزی این گروه بزرگ اقتصادی در مسکو، گامی بزرگ در جهت کارآیی، انسجام و تاثیر جهانی بریکس به شمار می‌رود.
با تاکید بر ضرورت ایجاد یک دبیرخانه دائمی یا نهاد مالی مستقل برای گروه اقتصادی بریکس افزود: هم‌اکنون بریکس به یک قدرت عظیم در اقتصاد جهانی به‌دلیل نقش مهم اعضای آن در اقتصاد جهانی تبدیل شده است و تلاش‌های جمعی ما به مسائل مهمی مانند همکاری اقتصادی، ثبات مالی و توسعه پایدار می‌پردازد.
ابوالحسنی ایجاد یک نهاد توسعه‌ای غیربانکی ذیل گروه بریکس را نیز مهم برشمرد و گفت: این نهاد می‌تواند با استفاده از ظرفیت تخصصی کشورهای عضو و سایر ظرفیت‌های موجود که در رشد جمعی ما نقش اساسی دارند انجام مطالعات عمیق‌تر درباره موضوعات مهم را تسهیل کند. قائم‌مقام بانک مرکزی کشورمان در این اجلاس همچنین راهکارهای اجرایی و عملی برای استفاده از پول‌های ملی در تسویه‌حساب‌های تجاری، ایجاد یک پیام‌رسان مالی مستقل، ادغام سیستم‌های پرداخت و پتانسیل ایجاد ارزهای دیجیتال بانک‌های مرکزی عضو گروه بریکس (CBDC) را در قالب تفاهم‌های به‌عمل‌آمده میان روسای بانک‌های مرکزی اعضای بریکس در نشست اخیر مسکو ارائه کرد. ابوالحسنی تاکید کرد: قطعا این راه‌حل‌های راهبردی و اجرایی می‌توانند نظام پولی و مالی بین‌المللی را در جهت توسعه مناسبات بانکی و پولی و تجاری میان اعضای بریکس متحول کند.
او خاطرنشان کرد: تصمیمات گروه بریکس در شرایطی که سرعت تغییرات و تحولات پولی مالی بین‌المللی شتاب گرفته است، می‌تواند موجب تقویت اتحاد و افزایش کارآیی کشورهای عضو بریکس شده و تضمین کند که بریکس همچنان چراغ راه همکاری و پیشرفت در عرصه جهانی است.
در این اجلاس مقامات کشورهای عضو بریکس از جمله ایران، چین و روسیه برای تجارت با پول‌های ملی تاکید کردند. اتصال شبکه‌های پرداخت کارتی و همکاری‌های مالی و پولی که هم اکنون در دستور کار ایران و روسیه قرار دارند نیز مورد تاکید اعضای گروه بریکس قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273082/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحویل اجساد 4 اسیر صهیونیست از سوی حماس به صلیب سرخ

دستگیری 20 هزار پناهجو در آمریکا

تدارکات طرف‌های اسرائیلی و فلسطینی برای تبادل اسرا

هشدار ماسک درباره هزینه‌های وزارت دفاع دولت آمریکا

وزیر خارجه یمن: آمریکا نمی‌تواند از عربستان سعودی محافظت کند

لغو توافق آمریکا و ونزوئلا برای تراکنش نفتی توسط ترامپ

پاسه منفی قاهره به پیشنهاد تل‌آویو درباره اداره غزه

گروسی خواستار «تعامل» بین واشنگتن و تهران شد

تخلیه بیمارستان حضرت زینب (س) شیراز/ بیماران منتقل شدند

سوریه؛ سرگردان میان تکرار داعش یا کودتا؟

سهم کولبران در بودجه افزایش پیدا خواهد کرد

ریسک ارزی بورس

ماندگاری ابهام‌‌‌‌‌‌ها در چشم‌‌‌‌‌‌انداز سرمایه‌گذاری

دورخیز بورس برای فتح کانال تاریخی

آمار معاملات روزانه بازار سهام - 1403/12/09

ریسک‌های سرمایه‌گذاری در 1404

احتمال یخ‌زدگی محصولات باغداران و کشاورزان در موج سرمای جدید

که جان دارد و جان شیرین خوش است

ترامپ زمان اعلام تعرفه‌های تلافی‌جویانه را اعلام کرد

تحقیقات مالیاتی ایتالیا از شبکه اجتماعی ایلان ماسک

افزایش بارندگی در امارات با کمک هوش مصنوعی

رونمایی هند از سلاحی با قابلیت‌های هوش مصنوعی

آی‌فون‌ها کلمه نژادپرست را به ترامپ تغییر می‌دهند!

تایید وجاهت قانونی فعالیت پلتفرم‌های آزمایشگاهی

افت فروش خودرو در اروپا

تسلا قربانی عقاید سیاسی ایلان‌ماسک؟

خودروهای بنزینی همچنان نفس می‏‏‌کشند

کالاهای اساسی باید با قیمت ترجیحی به‌دست مصرف‌کننده برسد

توسعه ‌تجارت با عراق؛ چگونه؟

معجزه توسعه صادرات

مسیر تمرکززدایی از تهران

هوشمند‌سازی مناطق محیط‌زیست تهران

استقبال جوانان از پیش‌فروش سکه

ایست روند کاهشی دلار

پیشنهادهایی برای تحول نظام مالی بین‌المللی

چینش ETF بر اساس بیشترین تغییر مالکیت - 1403/12/09

بورس دانش‌بنیان

درخشش صندوق‌های طلا در بی رمقی بورس

ترجمه سه داستان کودک به قلم نونا توکلی

اکران مستند معروف فروغ فرخزاد در موزه سینما

واکنش کیانوش عیاری به قاچاق فیلم «کاناپه»

عکس‌نوشت - 1403/12/09

چشم‌انداز منفی صادرات فولاد چین

صنعت در «خواب نقدینگی»

آمریکا و روسیه در مسیر برقراری روابط دیپلماتیک کامل

بازگشت صدای نازیسم به قاره سبز

افزایش نرخ زاد و ولد در کره‌جنوبی

صدورکیفرخواست زورگیر پیروزی

مخالفت مجلس با طرح تدریس زبان‌های محلی در مدارس

راهبرد - 1403/12/09

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی