ماجرای تغییر ماهیت این تابلوهای تبلیغاتی چیست؟
گزارش ویژه
بزرگنمايي:
بازار آریا - به گزارش سلام نو، از آنجایی که تردد کمتری در این مناطق وجود دارد شرکت های تبلیغاتی استقبال کمتری برای حضور در مزایده داشتند و به این ترتیب یک شرکت نه چندان باسابقه توانست با مبلغ بسیار نازلی در مزایده برنده شود.
نوش جانش، حقش است که از آن فضا بهره گیرد چون در مزایده برنده شده ولی این شرکت، چند ماه بعد به جای استفاده از همان تابلوهای تبلیغاتی، ماکت کالاها را بر روی پایه این سازه ها نصب کرد و بعد از مدتی پایه های پرتابل قابل جابجایی با ابعاد بزرگتر را جایگزین کرد و این چنین بود که ناگاه در اتوبانهای اصلی شهر سازه هایی را دیدیم که چند برابر بزرگتر از سازه تاییدیه مزایده بودند ولی با همان رقم سازه های کوچک، در حال بهره وری و کسب درآمد چند برابری از آن هستند.
به عبارت بهتر شرکتی که بنا بود طبق مناقصه صرفا پیمانکار تابلوهای کوچک تبلیغاتی باشد به ناگاه با تعویض سرخودانه تابلوها، اقدام به نصب سازه هایی نمود که یک تخلف محرز در ساختار
تبلیغات است.
در حالی که
تعرفه بیلبوردهای اتوبانی میلیاردی است چگونه یک شرکت تبلیغاتی میتواند با قرارداد خیابانی و مبلغ نازل به آن ورود کند؟ مسئولیت پاسخگویی با کیست؟ سازمان زیباسازی شهرداری؟
فارغ از شک و شبهه های چنین قراردادهایی از بین رفتن ارزش تابلوهای اصلی تبلیغاتی است که بدین واسطه رقم میخورد. شرکتهای تبلیغاتی مستقل با وجود شرایط بد
اقتصادی ماهیانه درآمدهای سرشاری را نصیب شهر میکنند و اصلی ترین خواسته آنها نیز حفظ قوانین و مقررات و پرهیز از رفتارهای خودسرانه رقبای خاص است.
یادمان نرود ظرفیت آگهی در فضایی شهر نامحدود نیست و مثل هر فعالیت
اقتصادی بازار مشخصی دارد و وقتی بارگذاری بدون توجه به این ظرفیت باشد کل بازار فرو میپاشد که دیگر قابل ترمیم نیست. از این رو شورای شهر تهران به عنوان نماینده مردم تهران باید نظارت جدی تری را در این حوزه داشته باشد تا از حقوق عمومی صیانت شود.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰:۰۱
-
۶ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261317/