بازار آریا

آخرين مطالب

تأثیر داروهای رفلاکس معده بر یبوست اقتصاد جهان

تأثیر داروهای رفلاکس معده بر یبوست
  بزرگنمايي:

بازار آریا - سلامت نیوز : اگر دستگاه گوارش آنطور که باید کار نکند، رفلاکس اسید و یبوست می توانند با هم رخ دهند. معده و روده ممکن است غذا را خیلی آهسته حرکت دهند و درمان GERD همچنین می تواند در برخی افراد منجر به یبوست شود.
ممکن است افراد تعجب کنند که آیا یبوست می تواند باعث رفلاکس اسید شود؟ یبوست و علائم ریفلاکس اسید یا بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) ممکن است با هم ظاهر شوند. زور زدن برای دفع مدفوع ممکن است علائم رفلاکس اسید را تحریک کند.
یبوست و رفلاکس اسید ممکن است دلایل مشابهی در بدن داشته باشند. اعصاب و ماهیچه های دستگاه گوارش ممکن است به درستی کار نکنند که می تواند منجر به GERD و یا یبوست شود. به علاوه، داروهایی که برای درمان رفلاکس اسید استفاده می‌شوند ممکن است یبوست را بدتر کنند. بنابراین درمان یبوست ممکن است به علائم رفلاکس اسید کمک کند.
ارتباط بین یبوست و رفلاکس اسید
یبوست داشتن به معنای کمتر از سه بار اجابت مزاج در هفته است و مدفوع اغلب سفت و سخت احساس می شود.
یبوست همچنین می‌تواند منجر به علائم ریفلاکس اسید، سوزش سر دل یا GERD شود، زیرا زور زدن برای دفع مدفوع باعث فشار بر روی شکم می‌شود که محرکی برای رفلاکس است.
برخی از مطالعات نشان می دهد که یبوست و رفلاکس اسید یا GERD (ریفلاکس مزمن) ممکن است مرتبط باشند. یک مطالعه اثربخشی پریلوسک (امپرازول) و مکمل های فیبر پسیلیوم را بر علائم یبوست عملکردی (یبوست بدون علت خاص) در افراد مبتلا به GERD مقایسه کرد. Prilosec اغلب برای درمان GERD استفاده می شود، در حالی که فیبر پسیلیوم یبوست را درمان می کند.
هر دو درمان برای تسکین علائم GERD موثر عمل کردند. نویسندگان مطالعه می گویند که GERD و یبوست ممکن است علل مرتبط و مکانیسم های زمینه ای داشته باشند.
GERD و برخی از اشکال یبوست از اختلالات حرکتی محسوب می شوند. به این معنی که مشکلات مربوط به اعصاب و عضلات در دستگاه گوارش که باعث می شوند غذا و مدفوع خیلی آهسته حرکت می کنند. با این حال، مشخص شد که علائم GERD در افرادی که فیبر پسیلیوم مصرف کرده‌اند در مقایسه با افرادی که پریلوسک مصرف کرده‌اند، به همان اندازه عود نکرده است.
نویسندگان این مطالعه کاملاً به این نتیجه رسیدند که یبوست عملکردی (یبوست بدون علت شناخته شده) زمانی که افراد علائم GERD را تجربه می کنند شایع است و درمان یبوست می تواند به تسکین GERD و جلوگیری از عود آن کمک کند.
مطالعه دیگری با بررسی 10000 نفر در ژاپن به دنبال همپوشانی GERD و وقوع یبوست بود. آنها افرادی را که یک مهارکننده پمپ پروتون (PPI) یا یک مسدودکننده اسید رقابتی با یون پتاسیم (PCAB) دریافت می کردند، ردیابی کردند. هر دو دسته دارویی برای GERD تجویز می شوند.
محققان دریافتند بین 24 تا 33 درصد از افرادی که با PPI یا PCAB درمان می‌شوند، برای یبوست نیز تحت درمان قرار می گیرند. از بین تمام شرکت کنندگان، بین 6 تا 59 درصد با هم GERD و یبوست داشتند. دامنه گسترده است زیرا دستورالعمل های پزشکی مختلفی برای تشخیص یبوست در شرکت کنندگان استفاده شد.
در این مطالعه، نویسندگان این ایده را مطرح کردند که داروهای مورد استفاده برای درمان GERD ممکن است باعث شوند ملین‌ها (داروهایی که اجابت مزاج را تقویت می‌کنند) برای درمان یبوست کمتر موثر باشند. داروهای GERD که تولید اسید معده را کاهش می دهند ممکن است داروهای مورد استفاده برای حرکت روده را مهار کنند. این وضعیت می تواند منجر به یبوست یا بدتر شدن یبوست شود.
آیا داروهای رفلاکس اسید باعث یبوست می شوند؟
بسیاری از موارد می توانند باعث یبوست شوند، از جمله کمبود فیبر در رژیم غذایی، ننوشیدن مایعات کافی، کمبود فعالیت بدنی یا ورزش و برخی داروها. آنتی اسیدها (مانند Tums یا Rolaids) و مسدود کننده های H2 Pepcid (فاموتیدین) و Axid (nizatidine) که برای درمان سوزش سر دل استفاده می شوند.
این در واقع می تواند به این معنی باشد که درمان رفلاکس اسید، سوزش سر دل یا GERD با داروهای تجویزی یا بدون نسخه (OTC) می تواند منجر به یبوست شود.
عملکرد طبیعی روده و مری
مری (لوله غذا) بین دهان و معده قرار دارد. در هر انتها دو عضله دایره ای وجود دارد که اسفنکترهای فوقانی و تحتانی مری نامیده می شوند. هنگامی که به درستی کار می کند، اسفنکتر تحتانی بسته می ماند تا از برگشت اسید معده و غذا به مری جلوگیری کند. هنگامی که اسفنکتر تحتانی مری ضعیف می شود، اسید معده ممکن است به مری برگردد. اسید قرار نیست در مری باشد پس باعث علائم رفلاکس اسید می شود و می تواند مزمن شود و باعث GERD شود.
حرکات روده از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است. حرکت منظم روده اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا حرکت بسیار زیاد باعث اسهال یا حرکت کم باعث یبوست می شود. به طور کلی تصور می شود که یبوست کمتر از یک دفع در هر سه روز یک بار دفع شود.
چند روز فاصله بین حرکات روده نیز می تواند منجر به سفت شدن مدفوع شود و عبور آنها می تواند دشوارتر شود که منجر به زور زدن فرد می شود. ناتوانی در اجابت مزاج همچنین می تواند علائم دیگری مانند درد شکم و ناراحتی ایجاد کند.
نقش کف لگن
کف لگن گروه پیچیده ای از عضلات است که در لگن قرار دارند. ماهیچه های درگیر شامل عضلات مرتبط با مثانه، مجرای ادرار، روده ها، رکتوم، پروستات، دهانه رحم، واژن و رحم است. کف لگن همچنین به مثانه و روده ها اجازه می دهد تا ادرار و مدفوع به درستی خارج شوند.
یبوست می تواند مربوط به مشکلات عضلات و اعصاب کف لگن باشد و تشخیص و درمان آن می تواند چالش برانگیز باشد. هنگامی که یبوست مزمن می شود، مهم است که نقش عضلات کف لگن را در نظر بگیرید.
یبوست همیشه جدی نیست و همیشه نیاز به درمان ندارد و می تواند خود به خود با تغییرات سبک زندگی و رژیم غذایی بهبود یابد، از جمله:
اجتناب از غذاهایی که حاوی فیبر کم یا بدون فیبر هستند
نوشیدن آب و سایر مایعات کافی برای هیدراته ماندن
خوردن غذاهایی با محتوای فیبر بالا
رفتن به دستشویی برای اجابت مزاج هر روز تقریباً در یک ساعت مشخص
نادیده نگرفتن میل به دستشویی رفتن
فعالیت بدنی، مانند پیاده روی
داروها و مکمل های OTC ممکن است برای درمان یا پیشگیری از یبوست استفاده شوند. با یک متخصص گوارش صحبت کنید اگر یبوست یک مشکل مداوم است، مهم است که به یک متخصص گوارش مراجعه کنید تا به دنبال راه حلی طولانی مدت باشید.
برخی از داروهایی که در داروخانه ها یافت می شوند عبارتند از:
مکمل های فیبر (Citrucel، FiberCon، Metamucil)
ملین های اسمزی (شیر منیزیا، میرالکس)
ملین های محرک (کورکتول، دولکولاکس، سنوکوت)
نرم کننده های مدفوع که شامل دوکوزات سدیم هستند (کولاس، داکوسیت)
روغن معدنی
افراد ممکن است هر از گاهی رفلاکس اسید را تجربه کنند. ممکن است خود به خود از بین برود. بسته به اینکه چقدر ناراحت کننده یا مختل کننده است ممکن است نیاز به درمان داشته باشد یا نباشد.
یکی از اولین گام ها برای جلوگیری از رفلاکس اسید، ایجاد تغییر در رژیم غذایی است. از آنجایی که برخی از غذاها می توانند باعث شل شدن اسفنکتر تحتانی مری شوند، اجتناب از مصرف آنها کمک کننده است. برخی از رایج ترین غذاهایی که منجر به رفلاکس می شوند عبارتند از:
الکل
نوشابه های گازدار
شکلات
قهوه
سیر
غذاهای پرچرب
نعناع
پیاز
چای
گوجه فرنگی (و غذاهای تهیه شده با گوجه فرنگی)
داروهای OTC نیز برای درمان یا پیشگیری از علائم رفلاکس اسید موجود است:
آنتی اسیدها، از جمله مارک های Mylanta، Rolaids، و Tums
مسدود کننده های هیستامین-2 (H2) ، از جمله Axid AR، Pepcid Complete یا Pepcid AC، و Tagamet HB (سایمتیدین)
PPIها ، از جمله Nexium 24HR (اسومپرازول)، Prevacid 24HR (لانزوپرازول)، Prilosec OTC، و Zegerid OTC (امپرازول و بی کربنات سدیم)
تغییرات سبک زندگی ممکن است به رفلاکس اسید کمک کند مانند:
تا حدود سه ساعت بعد از صرف غذا از دراز کشیدن خودداری کنید.
از پوشیدن لباس های تنگ دور شکم خودداری کنید.
بلافاصله پس از صرف غذا از ورزش خودداری کنید.
کاهش وزن را در نظر بگیرید.
وعده های غذایی مکرر و کوچکتر بخورید.
سر تخت را در شب بالا بیاورید.
سیگار را ترک کنید.
رفلاکس اسید مزمن یا GER به عنوان GERD تشخیص داده می شود. GERD ممکن است با داروهای مسدودکننده H2 یا PPIهای قوی و همچنین تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی درمان شود. در موارد شدید ممکن است نیاز به جراحی باشد.
خطرات زور زدن در هنگام یبوست
زور زدن برای دفع مدفوع پتانسیل ایجاد عوارض را دارد. حرکات روده نباید به زور زدن نیاز داشته باشد. مدفوع باید به راحتی عبور کند. زور زدن برای دفع مدفوع سفت می تواند منجر به این عوارض شود:
شقاق مقعد: شقاق عبارت است از پارگی در کانال مقعد که می تواند خونریزی کند و دردناک باشد.
بی اختیاری روده: اگر اسفنکتر مقعدی تحت تأثیر قرار گرفته باشد، می تواند به طور موثر باعث شود نگه داشتن مدفوع سخت شود.
هموروئید: وقتی سیاهرگ های راست روده متورم می شوند، ممکن است دردناک، خارش دار و حتی خونریزی کنند. زور زدن می تواند باعث تبدیل این سیاهرگ ها به هموروئید شود.
خونریزی مقعدی: اگر خونریزی همراه با اجابت مزاج وجود دارد، مهم است که علت آن را بیابید. خون ممکن است ناشی از هموروئید یا شقاق باشد، اما شرایط جدی تری نیز وجود دارد که می تواند باعث خونریزی شود.
افتادگی رکتوم : پرولاپس زمانی رخ می دهد که رکتوم از مقعد خارج می شود. زور زدن می تواند باعث این اتفاق شود.
--> اخبار مرتبط یبوست را با این 3 روش از بین ببرید چگونه از رفلاکس معده جلوگیری کنیم؟ + فیلم 5 خوراکی خاص برای رفع یک مشکل شایع گوارشی مهمترین عامل ایجاد یبوست؛این نوشیدنی ها درمان درد است اگر به دنبال رفع یبوست هستید این میوه را بخورید
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1219587/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کیهان: تحولاتی که در حلب ناگهانی و به سرعت برق آغاز شده است، ارتباطی به جنگ اسرائیل با محور مقاومت دارد؟

فوری/ مدارس این این استان تعطیل شد+ جزئیات

ماراتن «تورم» و «حقوق کارمندی» در سال 1404؛ برنده کدام است؟

کیهان: اروپا با مذاکرات قصد خرید مهلت برای ضربه سهمگین‌تر به ایران را دارد

شرط مهم برای توقف جنگ اوکراین/ زلنسکی پیشنهاد داد

قیمت طلا امروز شنبه 10 آذر 1403/ قیمت بالا رفت

روابط واشینگتن و پکن زیر سایه ترامپ

پیشنهاد همکاری تجاری عربستان به ایران

پرسپولیس و امید عالیشاه سوژه استوری علیرضا بیرانوند شد

مخاطرات خرید و فروش طلای آنلاین

اخبار ضدونقیض از سوریه/ ارتش راه‌های منتهی به حلب را بست

قرارداد تجارت آزاد چین و شورای همکاری خلیج فارس در مرحله نهایی

رونمایی از قوی‌ترین مردان ایران/ این چهره نفر اول شد

چالش‌ها و راهکارهای هدفمندی یارانه‌ها در ایران

اختصاص اعتبارات جدید برای تملک فلک‌الافلاک و اجرای راه‌آهن

واکنش روزنامه اصلاح طلب به ادعای سکوت آگاهانه دولت/ شما ناگفته‌های‌تان را بگویید

رهبر کره شمالی پشت پوتین درآمد/ روسیه باید نیروهای متخاصم را وادار کند که بهای اقدام‌شان را بپردازند

تخریب غیرمنتظره مسجد سیچان در اصفهان/ ماجرا چه بود؟+‌ عکس

واکنش دادگاه کیفری به درخواست تجدیدنظر برای حکم بازداشت نتانیاهو

کاهش اهدای خون تهرانی‌ها همزمان با سرما

گردش اقتصادی اصفهان با روش‌های نوین تأمین مالی/ ‬استفاده از مولدسازی و اوراق مشارکت در شهر

مسائل اقتصادی نباید به ذوب‌آهن ضربه بزند / شرایط حضور در آبادان ایده‌آل است

حمله سنگین روسیه به مقر نیروهای وابسته به ترکیه در سوریه

درگیری لفظی ترامپ و رئیس جمهور این کشور بالا گرفت

تداوم جنایات اسرائیل در غزه/ 10 نفر به شهادت رسیدند

اعضای پارلمان انگلیس خواستار تحریم شدند

حمله دوباره اسرائیل به مرز سوریه و لبنان

علائم پسوریازیس ناخن را بشناسید و بلافاصله درمان کنید

تأثیر داروهای رفلاکس معده بر یبوست

پیشنهاد عربستان به ایران برای گسترش همکاری‌های اقتصادی

انحراف از برنامه‌های اقتصادی در دولت سیزدهم

چه کسانی نباید قهوه را ناشتا بخورند؟

روغن این گیاه ضد شوره سر، ضد آکنه، ضدعفونی کننده دست و ضد قارچ ناخن است

توصیه مادران قدیمی به واقعیت پیوست/ خطرات تلویزیون برای کودکان

حداقل حقوق کارگران در کشورهای مختلف چقدر است

برنامه افزایش ظرفیت برق سرمایه‌گذاران منطقه ویژه خلیج فارس

این افراد نمی‌توانند لیزر انجام دهند

علائمی که از کرونای طولانی مدت خبر می‌دهند

این علائم در زنان نشان‌دهنده دیابت است

مادران باردار بخوانند/ اگر کودک سالم می‌خواهید این رژیم غذایی را دنبال کنید

سیگاری که بدون نیکوتین هم ریه شما را هدف می‌گیرد

این تکنیک‌ها استرس روانی سرطان را از شما دور می‌کنند

7 دلیل استرس در محل کار و نحوه مدیریت آن

خاصیت روغن هسته انار برای زیبایی

لغو صدها پرواز در آمریکا/ ماجرا چه بود؟

سرنوشت طرح پزشکی خانواده به کجا رسید؟

درگیری خونین در یک مدرسه/ سرایدار به قتل رسید

درخواست حماس از نهادهای بین‌المللی برای کمک به شکستن محاصره شمال غزه

گفت‌وگوی مقامات ایران و تاتارستان درباره حادثه دانشگاه کازان

در هم تنیدگی دین و نشانه های تمدنی ایران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی