اعتبار بستههای غذایی و بهداشتی مادران گیلانی تمدید شد
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه 35 هزار و 498 مادر گیلانی مشمول طرح دریافت بستههای غذایی و بهداشتی مادران هستند، گفت: به منظور بهرهمندی تعداد بیشتری از مشمولین، اعتبار این بستهها تا هفتم اردیبهشت ماه تمدید شده است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حمایت از خانوادهها و بهویژه مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار، یکی از سیاستهای کلیدی در راستای تحقق اهداف جمعیتی کشور است.
با توجه به چالشهای اقتصادی و اجتماعی پیشرو، ارائه بستههای حمایتی میتواند نقش مهمی در کاهش فشار اقتصادی بر خانوادهها و ترغیب به فرزندآوری ایفا کند که در همین راستا، اجرای ماده (24) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، گامی مهم در جهت تحقق این اهداف است که با همکاری ستاد ملی جمعیت و دستگاههای اجرایی مرتبط، در استان گیلان به مرحله اجرا درآمده است.
علی لقمانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان، از تمدید اعتبار خرید بستههای غذایی و بهداشتی ویژه مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر 2 سال) تا هفتم اردیبهشت ماه امسال خبر داد.
به گفته وی، در راستای اجرای ماده (24) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، بستههای غذایی و پوشاک بچه رایگان برای مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار از طریق بستر کالابرگ الکترونیکی شارژ شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با بیان اینکه 35 هزار و 498 مادر گیلانی مشمول این طرح هستند، گفت: این بستههای حمایتی که در تاریخ 27 فروردین 1404 برای هفت دهک اول درآمدی فعال شده بود، ابتدا تا پایان 31 فروردین قابل استفاده بود؛ اما به منظور بهرهمندی تعداد بیشتری از مشمولین، اعتبار این بستهها تا هفتم اردیبهشت ماه تمدید شده است.
حمایت از خانوادهها در شرایط اقتصادی دشوار
این اقدام در راستای حمایت از خانوادهها، بهویژه اقشار کمدرآمد، در شرایط اقتصادی فعلی بسیار حائز اهمیت است و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تأکید کرد: این بستههای حمایتی در کنار کمک به تأمین نیازهای اولیه مادران و کودکان، میتواند به تقویت انگیزه خانوادهها برای فرزندآوری و کاهش فشار اقتصادی بر آنان کمک کند.
برنامههای حمایتی مشابه، علاوه بر تأمین نیازهای تغذیهای و بهداشتی، نشاندهنده توجه دولت به سلامت مادران و کودکان و همچنین تلاش برای تحقق سیاستهای جمعیتی کشور است که از جمله مطالبات مردم نیز میباشد.
ضرورت توسعه و پایدارسازی حمایتها
با وجود اقدامات ارزشمند در این زمینه، چالشهایی همچون محدودیت بودجه، عدم دسترسی برخی از مشمولین به خدمات الکترونیکی، و نیاز به اطلاعرسانی گستردهتر همچنان وجود دارد که برای پایدارسازی این برنامهها و افزایش تأثیرگذاری آنها، نیاز به برنامهریزیهای دقیقتر و گسترش زیرساختهای اجرایی است.
در آینده، تمرکز بر گسترش دامنه پوشش این برنامهها، ارائه بستههای حمایتی متنوعتر، و توسعه بسترهای دیجیتال برای دسترسی آسانتر خانوادهها میتواند نقش مؤثری در تحقق اهداف جمعیتی و حمایت از خانوادهها ایفا کند.
انتهای پیام/
-
چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶:۲۷
-
۶ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1298871/